1050
-
#489 SAjnos még nem volt szerencsém találkozni vele, de a specifikáció szerint nagyon is yo.
egy cikk
-
#488 Jó:D
-
#487 mindegy, vélemény kéen róla:d -
MeTaL #486 ez sima V-vel van nem W-vel :) -
#485 hello
Sony Ericsson W640i-ről vélemény? van vkinek esetleg? ilyet szeretnék venni...
-
#484 normál kialakítás:
W660
W610
W810
W800
W880
W890
slider:
W580
W910
W850 -
MeTaL #483 szevasztok, tudtok ajánlani olyan Sony Ericson telót, amivel kb. 2 megapixeles és lehet zenét hallgatni róla ? Várom a javaslatokat, és árakat is írjatok léci mellé, köszi. -
6610 #482 Sziasztok SE tulajok!!Van a telómmal egy kis nyüg,várnám rá az okosságokat a k750i szobában! -
kilahbwoy #481 Köszi!:D -
#480 Például: innen -
Kittccyy #479 Hi all! w200i-m van...azt szeretném kérdezni h honnan tudok vmi jó témát letölteni? -
tom110 #478 http://gportal.hu/portal/gwarez/ gyertek fel g portálos oldalamra ahol mobilos játékok vannak.ha a fórumba mész hát ott fil zen játék mobilos cuccok várnak.rfr -
Maffia91 #477 Sziasztok! Nekem egy W580i mobilom van és egy olyan kérdésem lenne, hogy ha témát váltok akkor a téma színének kéne világítania oldalt? Mert nekem mondjuk ien feketés-pirosas témám van és oldalt pedig kék színt mutatt!
Thx -
#476 ...? -
dani910 #475 Sziasztok! SE Xperia1 -
cumfu #474 Heló! Ha valaki válal téma készítést akkor az írjon privit. Jó lenne ha lenne valaki. Van progim is meg minden, csak nincs semmi elképzelés. A képeket én adnám többi rátok lenne bízva. Előre is köszi -
Moon2288 #473 hali itt egy csomó mindent letölthettek a mobilotokra http://www.mobilfan.extra.hu -
#472 Gyári hiba, garanciában cserélik. -
Maffia91 #471 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van egy W580i-m és a billentyű soron nekem megrepedt 3 billentyü (2-es, 4-es, 6-os)! Foggalmam nincs, hogy mitől! Nem ejtettem le, nem baszogattam a billentyűzetet semit nem csináltam vele, ami káros lett volna és mégis ez történ!
Ha vkinek volt már ien problémája az írja már le, hogy most mit csináljak a telóval vagy h mire ügyeljek máskor!
Zoli -
#470 Helósztok. NCK kódot szeretnék K800i -hez hogyan tudnám beszerezni.. akár pénzért is. Aki tud válaszolni az írjon. köszi. tel: 30/604-4416 -
#469 W580i és a K810i
Ha a zenét részesíted előnyben, akkor a W580i kell Neked:)
HA viszont fényképezgetni szeretsz jobban, akkor K810i.
A kettő között árban icipici külömbség van (k810i drágább).
Személy szerint a k810i-t válsztanám, a szétcsúsztatható telefonok kopnak (nemtudom SE mobiloknál így van ,de pl bátyám Z530i je is már lötyög, igaz az nem csúsztatható).
A K810i nem viszont olyan éles kijelzője van, h már ha ránézek attól elmegyek:P:) -
#468 mire akarod használni? -
alakulat #467 hi
van egy eladó v630i kártyafüggetlen telom, szép állapotu,5 honapos
ha vkit érdekel irjon -
PHunter #466 Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom seT610-es telefonomat kártyafüggetlenné tenni?előre is köszi -
Aniko13 #465 Szasztok.Az én anyumnak márciusban jár le a telcsije,de nekem vesz ki.Tanácsot kérek.Nem tom melyiket válasszam a w580i-t vagy a K810i-t.Szentetek melyik jobb? -
Mencike #464 Helló érdeklődni szeretnék sony ericsson t610-hez és k300i-hez valami függetlenítő progi van e és ha van hol találom? köszi! -
brian44 #463 hELLOSZTOK... vALAKINEK MEGVAN A MAGYAR bt iNFO??? ha igen akkor lécy küld már el a [email protected] !!! THX!!!! -
cumfu #462 Heló! valaki megtudná nekem mondani, hogy azt hol tudom beállítani a témaszerkesztőbe, hogy amikor billzárat teszek milyen háttér legyen, meg hogy sms-nél a fejléc az narancs, de ahol tok lépkedni az szürke, azt is át szeretném szerkeszteni, meg az ilyen aktíváló hátteret, amikor pl témát állítok be, rákérdez h használom-e a hátteret stb. Bocs hogy sokat írok. sürgős lenne.Előre is köszi. -
#461 hogy-hogy nem műxik? :S -
krisz267 #460 az nem mukszik nem lehet register ni más?
-
#459 LINK -
krisz267 #458 tudtok w200i-re java játékokat
? elöre kösz -
#457 Üdv neketek! Valaki tud mondani árat hogy egy 1 éves se w850i-t mennyiért vehetnek be? -
krisz267 #456 w200i-re -
krisz267 #455 tutok oldalt mondani oldalt honnan tok letölteni gameket -
#454 Csatlakoztatod a telót a géphez. Rámész a játék fájlára és jobb egér --> másolás. Aztán elmész a Memkártya mssemc/media files/other mappába. Jobb egér üres helyre --> beilleszt. Kihúzod az usb-t a gépből. A telón elmész az "egyéb" mappába rákattintassz a bal felső gombal a fájlra. Megkérdezi, hogy hova telepítse, kiválasztod hogy a "játékok" mappába. Utána bemész a "játékok" mappába és elindítod a játékot.
Ha most se érted akkor behalok XD -
#453 ennél jobban nem lehet elmagyarázni:) -
krisz267 #452 nem értem
-
#451 a memkártya mssemc/media files/other mappába tedd a .jar kiterjesztésű fájlokat, majd a telefon "egyéb" mappáából tudod telepíteni azokat. -
#450 úgy hogy ráteszed nm