Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoltan93
Én most agy sony ericsson k550i-t akarok venni, mert valmi .... elcsorta a k510i-met. 25000-t veszem a t-mobile--nál. sztem tisztára megéri.

CzGobe
ezt neked kell eldöntened 😛

eom$

sztetek meik éri meg jobban a v630i vagy a v640i? a v630i sokkal jobban néz ki de a 640 többet tud. elõre is köszi

csgery
k310 i-n nincs hangerõ gomb: csak nem az oldalsó gyorgombokra gondolsz? (kamera, meg események gomb)
CzGobe
hosszan a hangerõ gombot?

eom$

csgery
Hi all! K310i kezelési útmutató kellene nekem, ami magyar😄 (angol is megteszi). Nemtudom, hol kell beállítani a hanghívást, vagyis a gombot nemtom bállítani, h méket kéne megnyomni:S vmi ötlet? <#nemtudom>
Agamemnon
W 850hez nem 😞

theone91
a walkman mobilokhoz ijet adnak...

Mike at home
ha profibb cuccra vágysz akkor pl. Sound Forge

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

csgery
KM Player😊 Itt van alul😄
Amikor emgy a zene, jobb katt, majd Capture->Capture Audio, és elindítod.
De nemtudom minek magyarázom, sztem rá fox jönni😄
heló! valaki nem tud olyan progit amivel pl egy 5perces zenébõl a 1:30-2:15 lévõ részt ki tudom vágni? elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

misterkrisz
w300 mindenképpen. ha összehasonlitod a kettöt(tedd meg) viszválasztoak a különbségek

iPhone 3G

CzGobe
w300

eom$

hy lécci valaki segiccsen hogy melyik érné meg jobban? w200i vagy w300i?

Theodore Bagwell T-BAG

CzGobe
hát ez pont beletalált, mert a k550 majdnem egy az egyben a k750, csak ez középkategória, a régi k750 hajdanán pedig felsõkat. volt^^

eom$

hali! k550im van , és a 2 éves d750i jobb képet csinál mint a k550i, ez cybershot mobil , de nincs benne éjszakai mód, nem értem! Ettõl eltekintve nagyon szép mobil, eddigi legszebb SE ami kezembe volt!

ikszdé XD

CzGobe
a PR fotós mobilnak állítja be

eom$

heló! az mit jelent hogy cybershot mobil? miben különbözik a többi se-tõl? privi is jöhet! elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

köszi krisszibá😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

t

Agamemnon
lol

Mike at home
köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

skinnyman
Ez nem túl jó hír. A f@szomat a 3G-be, nekem nem 3G kell, amit annyire erõltetnek most, hanem WLAN. 3G-vel sz@rt sem érek, fog a halál szarakodni a lassú sebességével meg a méregdrága forgalomdíjával.

Regards,

misterkrisz
szeva! én innen szoktam ez a legjobb: LASYK

iPhone 3G

témákat honnan lehet szerezni hozzá? (k550i-m van am de nemtom h számit e a tipus😄)

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

rooney8
Hy! Létezik valami olyan program sony ericssonra ami olyan mint az SMSmondó, vagy valmi olyasmi ami fölolvassa az sms-eket? (Mert tudtommal az SMSmondó-t csak nokiákon lehet használni)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mike
akkor semmit

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CzGobe
mert má annyira régi

eom$

szerintetek a sonyericsson.hu oldalon miért nincsen K750i????
skinnyman
Hali. WLAN-os telót keresek min. 240x320-as kijelzõvel, nem túl drágán. Mit ajánlotok?

Regards,

Agamemnon
Mindent lehet, csak az garanciavesztéssel jár. ha ezt vállalod, akkor keress egy maszek mobilost, õ biztos meg tudja mondani, hogy ki csinálja meg neked, ha nem vagy annyira járatos a témában.

Sziasztok!
Mobil téren kissé n00b vagyok szeretném megkérdezni hogyha vennék egy SE v630 at akkor az ugye csak vodás teló akkor meglehet e azt tenni hogy a vodás bizbasz pirosságot meg rendszert letörölni és egy alap sony ericson op rendszert rárakni....mert ugyhallottam ezekkel a vodás oprendszerekkel lassabban futnak a játékok rajutk meg ienek...meg amugyse teccik a menürendszere... :\

na hát én erre tudok segíteni! 3gp-be kell a videókat konvertálni telóra!
a program neve: imtoo 3gp video converter
én ezt a verzióját ajánlom: 2.1.55
Mûködött. Köszönöm szépen
Agamemnon
A program neve MyPhoneExplorer.

Sziasztok.

Meg tudná valaki mondani, hogyan tudnám SonyEricsson mobilokról az SMSeket számítógépre menteni? Adatkábel és bluetooth is van, PCSuite fel van telepítve, de csak a kapcsolatokat, naptárbejegyzéseket stb. tudok másolni, az SMS mappákhoz nem férek hozzá... (W710i és Z530i telefonokról van szó)
[HUN]FaTaL
Ilyet én is kerestem, meg olyat is hogy billentyûzetrõl lehetne irányítani a telefont (könnyebb lenne wapozni net hiányában), de nem találtam😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Agamemnon
#180 😊

K530i-m van. Látom, van egy demo videó benne, amire azt írja mp4 formátumú, kodek AAC. Tehát ez mpeg videó? Vagy ha nem mivel tudnék konvertálni telefononon lejátszható formátumra?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Agamemnon
én még nem hallottam ilyenrõl 😞

Sziazstok,
ismertek e egy olyan programot, mivel látom (usb kapcsolaton keresztül) azt ami a telefonon(képernyõ) megy???<#help>
Sziasztok
Vanegy K700i-m,vodás,elõfizetésrõl lett áttéve vitamaxra.
Miota benne van az uj sim,teljesen kiszámithatalan tudnak e hivni...,,
Hol kicsörög,hol nem ,mikor nem a hivó fél is csak a csöndet hallgatja.
Sms ugyxanez.Mikor ki-be kapcsolom,hivható és az sms ek is ilyenkor jönnek át vahy hivás inditáskor.Mi a hiba a képben?
Elõre is köszönöm

Csodavoda
Rage47
Hali. Le lehet vhogy menteni az sms-eket szoftverfrissítés elõtt? - K610i
CzGobe
Vodának van aszem 1 olyan szolgáltatása, h elküldik neked a beállításokat, érdemes lesz használnod akkor. most nem találom, új voda honlap miatt, de:
http://www.vodafone.hu/egyeni/szolgaltatasok/internet_wap_email/gprswap_hu.html

eom$

Heló! Kérlek segítsetek!
Van már vagy 2 hónapja egy w300i-m és NEM MEGY A WAP!
Mindíg ezt írja ki:
1.Másodlagos fiókot használ?
2.ELLENÕRIZZE BEÁLLÍTÁSAIT.
Vodafone-os vok a SE honlapján a beállítások se segítettek!
Kinek mi a beállítása Vodefone-nál?
Nektek is megy a wap? Mert ha nem,akkor mit csináljak? Elõre is köszi a választ! <#fejvakaras><#fejvakaras>

Mike at home
K800-ashoz 3,5-es minijack adapter

mért ez mi?

Mike
itthon ilyet miért nem árulnak? vagy a hivatalos weboldal miért kussol róla?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CzGobe
ez aranyos 😛

eom$