1050
-
#530 ezeket :D -
menyasszony #529 Köszi... esetleg ki is fejtenéd, hogy mi az amit tudsz róla? -
#528 -
#527 loool -
#526 igen. -
menyasszony #525 Szevasztok!
A G502-ről tud valaki valamit? -
#524 nekem tetszik -
Erről mi a véleményetek? W880 SE 45K érdemes venni ilyet? Tapasztalatok? -
gotchaaa #522 Pfff...ez nem a reklám helye!
Amúgy ért valaki a layout.xml fájl szerkesztéséhez? -
#521 Viszont ideiglenesen ki lehet otthon is függetleníteni.. azért csak ideiglenesen, mert szoftvercsere esetén törlődik a függetlenítés.
Viszont ehhez csak egy alap, DCU60-as (amit a telóhoz adnak) USB kábel kell, és egy ingyenes program. Persze a gari ugrik. -
#520 mert a sony ericssonokat nem lehet egy szimpla kóddal kifüggetleníteni...
kell hozzá ilyen függetlenítő kébel meg box... -
#519 mér nem?
-
#518 nem. -
#516 valaki tudna V630i-hez függetlenítőkódot adni? -
#515 nem azért, de tudsz csinálni magadnak amilyet csak szeretnél :) keresgess kicsit a google-ön -
MeTaL #514 pár csnegőhangot feltudtok rakni valamilyen tárhelyre? jöhet bármilyen, csak ne rock stílus legyen. Inkább house/trance/minimal stb. köszi. :) -
#513 Na már erre is rájöttem, a kamera módban lehetett beállítani.
Az 1024 MB-ból csak 950 MB-ot lehet felhasználni. De nem baj, a telefonnak is van 50 MB memóriája.
Azt észrevettem, ha erősen megnyomom a telefon oldalt ahol a kártya van, akkor kiugrik a kártya a helyéről. -
#512 Már rájöttem, most csak azt nem tudom, hol lehet beállitani hogy ezután a kártyára mentsen. Mert mindig kiírja a memória betelt.
De a beállításoknál nem találtam mentési beállítást. -
#511 Elmondaná nekem valaki hogyan kell bele tenni a memóriakártyát a K550i telefonba?
Mert most vettem kártyát és nem tudom melyik felén kell bele csúsztatni. -
#510 -
#509 készis. -
#508 yep. azmá nekmeis leesett este. meghogy a papir amiről néznem kéne azsincs meg. szóval szolgáltató. (y)
egyenlőre ott tartok hogy mennem kell befele hozzájuk. és megyekis minnyá. -
#507 szar pukot írtál be, a pukot nem lehet megváltoztatni, szóval vszínűleg egy másik sim papírjáról néztél rossz kódot vagy elírtad. -
#506 mitörténik meg mit lehet csinálni akkor ha 3x megadtam rosszul a pinkodom, majd a pukkodot kéri..
megkerestem a papirt amin ezek megvannak.. beirom a puk kodot, kéri az uj pint, majd mégeccer az uj pint és kiirja hogy a puk kód hejtelen és beszoptam :C
mi a teendő ijenkor?:o
k750i-m van.. -
#505 Bluetoothon kommunikál más eszközzel, pl távvezérlésel tudsz zenét váltani a gépen, ha van opcionális kiegészítőd(azaz egy bluetooth os USB kulcs a géepdben és egy program). -
#504 Igen tényleg nem lehet 2 megapixelen Zoomolni, de még 1-en sem. Csak 640x480-on lehet 2,2-szeres Zoomolni. Az oldalsó fényképező gombbal nem sikerül képet csinálni, hiába nyomom röviden, vagy hosszan.
Mi az a Távvezérlés? Másik telót lehet vele irányítani? -
#503 Köszi nektek, kipróbálom ezeket a módszereket. -
#502 Maximális felbontásban sztem nemlehet
MInél lejjebb vesezd a felbontást, annál töb zoomod lesz(őpersze csak digizoom) -
#501 hangerő (plusz, minusz) gombok? -
#500 Valaki elmondaná nekem hogyan lehet Zoomolni fénykép készités közben?
Mert eddigi tapasztalataim szerint csak a videónál lehet Zoomolni. -
#499 Nekemis -
#498 Tegnap vettem egy K550i telót. Nekem tetszik.
-
nimrod17 #497 sziasztok!
Lenne egy nagy keresem.
Van egy Sony ericsson w660i-m es szeretnem fuggetleniteni..vki segitenene nekem aki ert hozza?nagyon megkoszonnem!
es jo lenne vmi mas softot tenni mert a forgalmazo az Orange 1 kicsit butitott valtozatot tett ra.
[email protected] erre irjatok:)
koszonom -
#496 Hello!
Info, tapasztalat kellene a W380-rol. Anyám telefont akar vvenni, az tetszik neki. esetleg tud rola vki hogy lenne vele vmi probléma, van-e vmi hibája?
elöre is köszi -
#495 találtam már lényegtelen:) -
#494 hello ha nem ide tartozik akkor bocsŰ
de van olyan program amivel Avi-ból tudok csinálni 3g2 - fájlt.?
?ó -
#493 Hát én megmondom az őszintét, hogy nemtudom hogy van e még, vagy nincs:) -
#492 hát én vagy 1 hetet láttam pedig reklámot -
#491 Már nincsen szerintem. Talán vagy 2 hónapja nincs már, nem látom a reklámját sehol.
-
#490 kösz helpet. nem tudod vodafonel van még az az akcio hogy ha beadod előző telódát beszámítják 10 rugónak?