1050
-
#690 Nekem se jelenik meg.
Akinek pedig lassú az próbáljon be egy szoftverfrissítést! -
#689 Csak nekem nem jelenik meg a banner? Ha már csináltattam akkor az sem árt ha látom XD -
overdoz #688 Helo nem v szinű hogy jó helyre írok de holnap karácsony második napján nyitva lessz egy pannonboolt? -
#687 Most jut eszembe. Mondtam hogy megvan a W890i-m de nekem egyáltalán nem lassú -
gery2 #686 Sziasztok,
SE W760i készülékkel kapcsolatban!
Elképzelhető hogy valahogy le lehet tölteni egy adott ország térképét a telóra hogy ne mindíg a netről frissítsen a wayfinder? (ugyanis külföldön használva a GPS-t elég költséges )
Illetve milyen fajta szoftvert(eket) és hogyan tudok feltelepíteni a wayfinder helyett, ami gyakorlatban is jól működik?
Köszi előre is
Gerzsong
-
amdopteron #685 Hallo vki nem tudja hogy a sony w630i lehet e függetleníteni kódal vagy gyári kábelel ha lehet vki leírthatná privbe vagy adok imeit...köszi sürgös lenne hallo -
#684 Végre megvan a W890i-m :D -
#683 Köszi:). -
Freeda Krueger #682 A Mobile9 en nézelödj.azt hiszem ott van. -
#681 Vannékem egy s500i-m.
Kérdésem, hogy ez támogatja a flash-témákat?
Elméletileg a fekete színű s500i-ben amit láttam (mobilarénában) abban flash menü volt.
Nekem szürke színű van, és ebben az alap témák nem voltak flash menüsek.
Vki nemtud vmi flash menüt honnan lehet leszedni?:) -
#680 hú köszi! ott nem is kerestem -
Freeda Krueger #679 A Sony Ericsson oldalán fent van és letölthető.Magyar és 99 oldal. -
#678 gondolom lefotozgatni senki nem akarja -
#677 Ja nem nyert. most veszem észre hogy az angol -
#676 Az ELSŐ találatnál le lehet tölteni -
#675 ha nem kerestem volna még akkor nem kérdeztem volna itt. de nincs fenn ilyesmi -
#674 Tök könnyű. Beírod ide azt hogy sony ericsson w890i magyar kézikönyv és ráklikkelsz az első találatra és szépen letöltöd -
#673 a w890i útmutatója/kiskönyve megvan vkinek magyarul? -
#672 Még nem vettem meg majd karácsonyra :D
És ne nekem köszönjétek a bannert hanem Juhiii-nak. Én csak a képeket adtam -
#671 jól áll a banner :D -
SlaCker #670 Te megvetted a mobilt? :DD
Tutkó lett a banner.!!! -
#669 Látom él a topik XD -
#668 -
#667 Megkérem hogy rakják be ezt bannernak -
SlaCker #666 Benne vagyok bár sokat nem konyítoka telefonokhoz, (szinte semmit)de beszélni az tudok. :D:D
Bár nem azért fogom szervízbe vinni mert lassú.Amit tudni kell neki azt tudja szal semmi gond. :))) (erre jutottam)Meg ott a 2év gari. :D -
#665 Énisénis:D -
#664 Csináltatok egy bannert ok? Legalább mi hárman itt vagyunk XD -
#663 Én más fórumokon is látom hogy pár embernek néha belassul tehát lehet hogy normális -
SlaCker #662 Nállam is hasonló.
Ez normális?
Eggyesek azt mondják nem. -
#661 az enyém olyan mint a videon -
#660 Nálatok ennél jobban akadozik? -
#659 De az szinte semmi :D -
SlaCker #658 nem tom de nálla is akadozik. :D
Mikor megnyomja amenügombot a kkor a menü pillanatra megakad majd folytatódik.nézd csak meg!
Én lehet visszaviszem:))
-
#657 Inkább ezt nézzétek meg itt már az elején látszik -
#656 Ebben a videóban pl nem lassú a menü (a végén lehet látni) -
#655 Passz. De más cuccoknál általában így van -
SlaCker #654 Azért annyit konyítok hozzá!!
Nem tom mi baja lehet. :(
Hát nem tom kicsit várok vele mert amúgy működik rendesen.
Hátha hamar meghó és akkor kicserélem egy másikra. :DD
Utolsó darab volt. :D
Tényleg,ha mondjuk eggy év után visszem visza a telót és kiderül hogy végevan akkor ugyan olyan értékben tok másikat választani mint amennyiért annó vettem?
-
#653 Nem tom. Lehet el kéne vinned egy szervizbe
Emlékszem egyszer a haverom el akarta vinni szervizbe a telóját pedig csak le volt merülve -
SlaCker #652 Nállam a menü is meg minden.Mikor nézem a számokat hogy mik vannak rajta hát az durva.Megakad és betölti a szöveget majd megy tovább.Ez persze nem fél perc,de nagyon idegesítő.Meg a többi almenüben is szenved.Ez mitől van?Néztem minden fajta témával,de nem segít rajta. -
#651 Még nem vittem vele sehova.
elitehun: hát igazából csak a menü mert az almenük jók, igaz ha a flash menüvel nézem az is lassú