Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy S500i kijelzõje folyik ha a kijelzõhöz közeli funkciógombot megnyomom, az hiba, vagy nem? Vigyem szervizbe vagy ne?
Szoftverfrissitéshez elõszöris töltsd fel maxra a telót. Aztán fogod magad, felmész a sony ericsson.com(hu)-ra ott, support (támogatás), megkeresed a listán a telódat, és lesznek hasábok, a második hasáb legelsõ dolga a szoftverfrissités, ott lesz egy alkalmazás, letöltöd, feltelepited, és elinditod, az meg részletesen elmagyarázza hogy mit kell tenni. (a "c"-t ne engedd el amíg nem mondja.)
Elõre is köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
msn:[email protected]
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy van egy w580i mobilom és szeretnék venni bele egy 2 gigás M2 karit!
Szaggatni fog a 2 giga szerintetek?
Köszi
Huawei Ideos S7 Slim ;)
ha szerencséd van, cask szoftveres hiba érte, amit egy szoftvercserével meg tudsz javítani.
Egyéb esetben irány a szervíz...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nekem egy K800i-m van vigyázok rá mint a szemem fényére, imádom.
Ma elkezdett ki-be kapcsolódni magától. Esetleg tudja valaki, hogy
ez miért, hogyan van?
Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!
SE portál
Lasyk.net
Mindkét oldalról tudsz szerezni cuccokat, az utolsó linkben még PC-s programokat is, (ezt ajánlom egykét elõttem író embernek, akinek nincs PC Suite-ja<#wink>#wink>), és ezeken az oldalakon minden 128x160 pixeles dolog jó a telefonra, szal pl a Lasyk.net-en nemcsak a k310i mappát kell megnézni, hanem a w300i, z530i, w200i mappákat is pl, mivel ezek ugyanakkora kijelzõvel vannak, mint a k310i, ezért ugyanolyan játék/téma/háttérkép kell rá😊.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Összes hívási idõ mennyi? 😄 Nekem 10:29:28
valami Flipfelnyitások mire jó?
bigbigle: próbáld ki 😊
Én k700i hez hallottam ilyen dolgot, hogy a teló 1 gigásnak látja a memóriáját a babrálás után.. viszont ugyanúgy 48 emga marad, vagy nemistudom mennyi😊
Nekem k310i.m van és 15 mega a szabad memóriám max (15 460kb)kb.
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
van nekem egy T280i-m és van is hozzá adatkábel. remekül tölti, mikor rádukom a gépre, de hát egy baja van: nem birok rá másolni, témákat cserélni, játékokat felrakni stb. tudnátok nekem egy drivert ajánlani, vagy valami szoftwert amivel tudok majd tudok rá másolgatni?
elõre is köszi
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx