Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Ha egy S500i kijelzõje folyik ha a kijelzõhöz közeli funkciógombot megnyomom, az hiba, vagy nem? Vigyem szervizbe vagy ne?

Ha nem tudod mit csinálsz, vidd szervizbe.
Szoftverfrissitéshez elõszöris töltsd fel maxra a telót. Aztán fogod magad, felmész a sony ericsson.com(hu)-ra ott, support (támogatás), megkeresed a listán a telódat, és lesznek hasábok, a második hasáb legelsõ dolga a szoftverfrissités, ott lesz egy alkalmazás, letöltöd, feltelepited, és elinditod, az meg részletesen elmagyarázza hogy mit kell tenni. (a "c"-t ne engedd el amíg nem mondja.)

Benny04
nm

Béla9248
köszöntem szépen!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Benny04
a játékokat meg az egyébbe, onnan pedig feltudod telepíteni a telóra.

Benny04
a képekbe.

Béla9248
Bocs a játékokat kihagytam!!!

Béla9248
sziasztok! Vki megtudná mondani hogy hová tudom rakni a képernyõ kímélõket a telon? adatkábelt használok és nincs screensaver mappa! W880 a teló!

Elõre is köszönöm!

Hallo lenne egy olyan problémám hogy van egy sonym k550i azt nem tudom bekapcsolni elinditotunk egy játékot és nem kapcsol azóta be....mi ilyenkor a teendõ szoftver frissiítés vagy mi?vki nem tudja gyári adatkábelel lehet e frissíteni ha igen ,hogy milyen programala linket😊vagy ha vki elmondja msnen megköszönöm hallo...
msn:[email protected]

DannyToyota
köszi! megpróbálom

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

kuci06
Menni fog tökéletesen.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy van egy w580i mobilom és szeretnék venni bele egy 2 gigás M2 karit!
Szaggatni fog a 2 giga szerintetek?
Köszi

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Benny04
ASDÁ:_A😄_:S:_SD?AS_😄?

én is eszt mondtam mikor halotam
csgery
Öööö... szerintem ilyen nincs...<#whatever><#smile>
tegnap halotam egy olyanprogramrol amit elvile ha felteszek Bluetooth is lex a telómon nem tudom van e ijen program ha van küldjetek lnket am SE k310i-m van!!
kuci06
Rengeteg oka lehet...
ha szerencséd van, cask szoftveres hiba érte, amit egy szoftvercserével meg tudsz javítani.
Egyéb esetben irány a szervíz...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DannyToyota
Sziasztok!
Nekem egy K800i-m van vigyázok rá mint a szemem fényére, imádom.
Ma elkezdett ki-be kapcsolódni magától. Esetleg tudja valaki, hogy
ez miért, hogyan van?

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!

csgery
Ha hátterek, csengõhangok, videók érdekelnek ajánlom ezeket az oldalakat:
SE portál
Lasyk.net
Mindkét oldalról tudsz szerezni cuccokat, az utolsó linkben még PC-s programokat is, (ezt ajánlom egykét elõttem író embernek, akinek nincs PC Suite-ja<#wink>), és ezeken az oldalakon minden 128x160 pixeles dolog jó a telefonra, szal pl a Lasyk.net-en nemcsak a k310i mappát kell megnézni, hanem a w300i, z530i, w200i mappákat is pl, mivel ezek ugyanakkora kijelzõvel vannak, mint a k310i, ezért ugyanolyan játék/téma/háttérkép kell rá😊.
jó ki stelefon csak 1-2 hibája van a memória de amnem tud vki jó k310i-s cucokat?
Benny04
ok <#wink>

rooney8
De én még annyira se 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Benny04
énse XD

rooney8
Nekem tavaly elõtt tél 😄 Nem vok egy nagy telefonbeszélõs xD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Benny04
tavaly nyár óta XD

rooney8
Áhh 😄 És mióta van meg? :]

Benny04
18:13:07 :😊

rooney8
Az igen... Nekem nicns ilyen, mert nem kinyithatós 😊
Összes hívási idõ mennyi? 😄 Nekem 10:29:28

Benny04
nekem 17503 XD

Benny04
az azt számolja, hogy hányszor nyitottad ki a telódat <#smile>

Benny04
nm 😊
azt sajna nem tudom..

bocsi csak ilyenekben 0 vok azé kértdezketek ha nem baj.valami tudni valót róla?
kipróbáltam.
valami Flipfelnyitások mire jó?
rooney8
10000000000 kösz 😊 És esetleg azt nem tudod, hogy van a szövegcímkék menü és azon belül a szövegeket nem lehet szerkeszteni? 😄

bigbigle: próbáld ki 😊

és ez mire jó?
Benny04
>*<<*<*

rooney8
Hogy van az a kód, amivel elõ lehet hozni a "rejtett menüket"? 😄 Valahogy úgy van, hogy balra * balra * jobbra... Már elfelejtettem 😄

kértem havertõl Se PC suite-ot és neki SE K... van és muxik a W300i-s neki.Na nekem egy K550-et adot de valamit ki ad hogy nem tom valami lehet hogy servise pack 2 kell és nekünk 1 van vagy valami hogy az op rendszer nem megfelelõ.???
na de kér pl kódot na akkor most mire lehet használni.???
Benny04
Személyre szab <#wow2>

és mi ez
Hali!Van egy SE Z310i-m.ha megnyomomrajta azt a kombót hogy:**balra mégegyszer ugyan ez és valamit ki a de csak SE-nál
csgery
Szoftveresen sajnos fizikai dolgot növelni nem lehet...😊
Én k700i hez hallottam ilyen dolgot, hogy a teló 1 gigásnak látja a memóriáját a babrálás után.. viszont ugyanúgy 48 emga marad, vagy nemistudom mennyi😊
Nekem k310i.m van és 15 mega a szabad memóriám max (15 460kb)kb.
bocs de én úgy tudtam h k310i-nek 15Mb memóriája van de halotam olyan programrol ami elvileg növeli a memóriját nem tudja valaki van ijen és ha van mék az? am nekem is k310i-m van
Sajnos nem adtak hozzá semmit, és a net-en se tudok sehonnan letölteni hozzá semilyen drivert, meg semmit se. 8-(

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Benny04
nem adtak hozzá valami telepítõ cd-t?

ték.

Szaisztok!

van nekem egy T280i-m és van is hozzá adatkábel. remekül tölti, mikor rádukom a gépre, de hát egy baja van: nem birok rá másolni, témákat cserélni, játékokat felrakni stb. tudnátok nekem egy drivert ajánlani, vagy valami szoftwert amivel tudok majd tudok rá másolgatni?
elõre is köszi

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Mike at home
itt mindeki hallássérült? 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BBalazska
Ja ja a k800 az jó má néztem én is hawernak az van csak nem anyira hangos de jó😊

xXx:::.Renault Magnum 500 Dxi.::xXx

kuci06
25-30 körül a k800 az egyik legjobb vétel... 😊
nagy felbontású képernyõ, 3.2mp-s kamera, a zenét gyakorlatilag ugyanúgy viszi, mint a walkman telók (sõt, kis szoftveres buherával még szebben is !)