28
-
deMarco27 #28 Hadd tippeljek: Siemens? -
gplay #27 SE 4ever. -
#26 A Nokia már-már leszokik az ocsmány telefon gyártásról. Viszont az tisztán látszik, hogy ki vásárolta fel a leselejtezett designjait... -
#25 w880i mennyi pénz lesz? :D -
deMarco27 #24 Hihi! Én kényszerből használok nokiát, nem is olcsó fajtát, és csak azért nem a k600i-met hordom be melóba, mert nem akarom ütni vágni, ami itt előfordul, többet tud, gyorsabb, és feleannyiba sem kerül. -
kvp #23 "Ebben csak az a bibi, hogy a Symbianos Nokiák
hoz csak a P széria ér fel, ami meg jóval drágább ezeknél."
Az ujabb w es az m szeriakban is symbian van. Nemelyik ara mar teljesen elfogadhato. Viszont a legolcsobb regi telefonban is annyi szolgaltatas van amennyi egy high end nokiara jellemzo. Pl. nekem van egy osregi es olcso T290-esem, de meg ehhez is van c fordito es teljes fejlesztoi kornyezet. Olyan ertelmetlen dolgok mint pl. a telnet kliens benne vannak a demok kozott, de meg open source-os (pingvines) jatek is van hozza. Ez a telefon _nem_ symbian-os, tehat meg a regi ericsson firmware fut rajta. Es ez volt a vasarlaskor a legolcsobb telefonjuk. (par ezer forint volt feltoltokartyaval egyutt) Ha a nokia kepes lenne legalabb az alapfunkciokat belerakni minden telefonjaba (hivas, sms, ems, mms, email, web) es lenne egy rendes egyseges konfiguracios felulete akkor jobb telefonokat gyartana. Jelenleg a nokiak fo elonye hogy egyszeruek es mindenki tudja haszalni oket, nem az hogy sokat tudnak. -
#22 kifizeted a memkártyával -
#21 a 880-ashoz a bluetoothos headsetjüket adják? (26k) no ez igen derék
mondjuk kenem a hajamra :) -
jin #20 Nálam ez pont fordítva volt. SE-s voltam, de amióta kezembe került a Nokia 6600, többé nem kell SE. A Nokia N80 az összes K sorozatot magasan veri. Az E61 meg a P sorozatot. -
jin #19 Ebben csak az a bibi, hogy a Symbianos Nokiák
hoz csak a P széria ér fel, ami meg jóval drágább ezeknél. -
SymbioC #18 Egyetértek ("Aki egyszer már vett SonyEricssont az már csak ezt a márkát akarja"), a K550i-t megvárom, a K500i után éppen jó lesz! -
#17 Szvsz ma a Toshibának van a legjobb mobilja! -
#16 A memóriakártya mellett, fizetsz minden (beépített) memóriachipre is nyugi.. -
Brainpumper #15 Valóban a k750-esnek nincs ellenfele az ár/érték arány versenyben. Az én k750-esemben csak 2GB-s kari van, de w800 firmware + walkman füli (hpm-70). Imádom, ha lesz egyszer újabb, ezt akkor is megtartom. -
Horsee #14 Egy valamivel nem tudja felvenni a versenyt a sokak által istenített Nokia: az ár. Sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni egy ugyanannyi tudással rendelkező vagy esetleg jobb SE-hez. Egyébként nekem is K750-esem van 4GB-os kártyával, szóval most egy darabig el leszek vele... :) -
Riddick #13 Aki egyszer már vett SonyEricssont az már csak ezt a márkát akarja.Én régen nagy nokiás voltam,de ezek telók jóval jobbak. Remélem jó áron lesznek majd. Most egy K510i m van,olcsó volt és super jó. -
Brainpumper #12 Nem érzek a két évvel ezelőtti k750/w800-as pároshoz képest átütő fejlődést. A két régi teló még ma is bőven megállja a helyét ezek között. -
Cat #11 van most is: a memóriakártya árában fizeted meg. -
wincmd32 #10 Egyetértek!
nekem k750-em van és jó. jól fotoz, jo zenelejáccofunkciok, megbizhato, gyors, könnyen kezelhetö menü/soft, nagyon szép kijelzö, jol is néz ki amga a telo is szal szeretem és nem tervezem a cseréjét :)
és már egyre olcsobb is... -
#9 Ezekre a "vókmen mobilokra" vajh mikor szab ki jogdíjfietési kötelezettséget a kedves Artisjus? Vagy ne adjak hülye ötleteket? :) -
spy803 #8 Jók lesznek, de a K750i-t még nem éri meg lecserélni. -
CaptTab #7 szerintem felveszia versenyt a nokiával is
-
shaark #6 Nagy nap ez a mai az Ericsson-nak, ugyanis mind emellett elkezdték építeni/bővíteni a központot (Svédország, Lund) :P
Ez 27 ezer újabb négyzetmétert jelent és 540 milliót svéd koronát :) -
jin #5 Nem nagy durranás egyik sem. A Nokia kenterbe veri mind. -
zidder #4 Külsőre nem tetszenek.... még a K550 úgy ahogy... -
huuu #3 Kiválló!
Remélem 20 000 alatt árulják majd ezeket, különben nem leszek vevő! -
Csatti #2 Hmm, telefonálni is lehet majd velük? :) -
gabore #1 nem rossz paletta.... nekem a K810i és a K550i különösen teccik