Muffin receptek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Mivel szeretem a muffinokat, ezért benéztem, minimális energiabefektetéssel összedobtam én is egy bannert. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sir Quno Jedi
Hmmm... engem sem annyira a muffinra emlékeztet, mint amennyire inkább a végtermékre, ami lesz belõle 1x, ha megeszi Gyõzike... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Benc16
thx:D

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Ez gáz :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Benc16
Bannernak csináltam, nem a legjobb de elmegy... :)

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Sir Quno Jedi
Namost, ez így ebben a formában nem igaz! :D Mi férfiak is szoktunk diskurálni arról, hogy ki hogy szokta (meg pozíciók, hol, kivel stb.)!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CattiBrie
de a nõk szoktak "te hogyan szoktad" témákról csacsogni :S :)

[/spam]™

lal ez a narancsos almas fincsi lehet :) ma'r ha van ien <#idiota>
+ akinek irom valasz en is 65 kg vok es nem tom mennyit birnek meg enni de sztem birnek rendesen mert en naon nem novok bazze edzek meg minden faxom zabalok annyit mint haz es nem novok :D tull sok a gyomorsavam meg gyors anyag csere <#idiota> van hopgy 1 nap eszem es meg is fogyok 3 kg-t nem tom hogy valtozo hanmy kg vok de mostanaba mindig 60 felett :D
Sir Quno Jedi
Mer a muffin frissen jó (akár a muff) és az sem mind1, hogyan csinálják. Én is ettem már rossz muffint (ez a gyakoribb), de olyat is, ami ízlett is már (majdnem).

Az étkezés nemtõl független <#idiota>

CattiBrie
na, ez (is) már egy elég nõies topik - nõklapjaonlájn?

[/spam]&#8482;

A kedvencem a mákos-meggyes (a süti anyagában mákszemek vannak, közepébe sütve pedig egy szem megy). Párom szokott még sütni körtés-nutellásat de az már nekem túl édes.

SNAKE01
jól néznek ki de az ízük...<#vomit>

Zsoltika 007
Én is 1 hete ettem de nagyon nem jött be. Bár ahogy a képeket nézegettem 1-2t bevállalok. <#beka2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

SNAKE01
nem szeretem a muffinokt :\

akyyy
inkább ne kérdezd...

egy egyén 200/másodperc hozzászólást generált

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hixer
hogy jutott el ez a topik a #26-os hsz-tõl a #793-asig???

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Drephis
ejjj jó topik. egszer ismerõsöm csinált banános muffint na attól ki voltam.<#idiota> csõ zoolee.

help

PíszLávJuniti
muff

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez mi a fene????
866 spam 4 óra alatt????
Höm...Nékün a nagytesóm csinál de abban ilyan smarties van...
K.finom...

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

látom derék spammelés volt itt :D

muttert 2 éve karácsonykor leptem meg egy muffin sütõ tepsivel, de túljól sült el a dolog... teljesen leszokott más süteményekrõl, hónapokon keresztül csak muffinokat készített, eléggé meguntam :( Mára csak a friss csokis-diós megy le a torkomon.

desigo
majd beszámolok
Shiwo
sok sikert :) <#integet2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

desigo
nah majd a következõ jobb lesz:)
Shiwo
akkor passz..nálunk ilyen probléma nem volt..nem lehet,hogy a receptbe volt vmi elírva és túl sok lett beletéve valamibõl ?

desigo
nem volt csurig töltve,elõ volt melegítve.
Elektromos sütõvel 200 fokon

Nem lett baja csak úgy nézett ki mint egy "kuki"
SHADOWEYES7

Fehérboros, mazsolás muffin

Hozzávalók (12 db): 2 db tojás, 15 dkg barnacukor, 15 dkg reszelt sárgadinnye vagy alma, 2 evõkanál méz, 1,5 dl étolaj, 2 dl fûszeres bor (pl. muskotályos), 30 dkg liszt, 1 dkg sütõpor.

A formákat kivajazzuk. A tojást, a barnacukrot, a gyümölcsöt, mézet alaposan, 4-5 percig összekeverjük. Rövid ideig pihentetjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a bort és utána az olajat. Ismét pihentetjük. Hozzákeverjük a sütõporral elkevert lisztet. Kb. 6-8 órára hûtõbe tesszük, közben többször átkeverjük. Nyomózsákkal vagy beolajozott evõkanállal a masszát a formákba töltjük. 180 °C-on 30-35 percet sütjük. Miután kihûlt, a tetejét porcukorral meghintjük

SHADOWEYES7

Shiwo
direkt nem kell csurig tölteni, elõkell melegíteni a sütõt és lassú tûzön sütni, akkor a belseje nem marad folyós..(lassú tûzön persze tovább kell, mint a normál elõírt idõtartam...)

SHADOWEYES7

Szüreti torta cserépben sütve

Hozzávalók:
A tésztához: 30 dkg liszt, 10 dkg vaj, 10 dkg darált dió, 1 db tojás, késhegynyi sütõpor, késhegynyi só, 1 dl must (muskotályos)
A töltelékhez: 10 dkg kalács kockákra vágva, 10 dkg mazsola, 15 dkg szilva (lehet aszalt is), 4 dl must (lehetõleg édes), 4 db tojás, 3 evõkanál cukor.

A fenti alapanyagokat alaposan összegyúrjuk, majd hûtõbe tesszük 2-3 órára. Ezután kinyújtjuk 5 mm vastagságúra és a kivajazott cserépedényt kibéleljük vele. (Ha a cserépedényt még nem használtuk, elõtte enyhén kivajazva, üresen "kisütjük".) Kb. 180 °C-ra felmelegített sütõben 10 percig elõsütjük. Ebbe a félig kisütött tésztával bélelt cserépedénybe tesszük az összevágott kalácsot, a mazsolát, a kockázott szilvát. Erre öntjük rá a mustot, melyet elõtte alaposan felvertünk a tojásokkal és a cukorral. Tovább sütjük 180 °C-on, kb. 50 percet.

aki tud weboldalt csinálni, profibban mint én, az csinálhatna egyet, ahol a recepteket is összegyûjthetnénk :)

Htx. <#finom>

desigo
Bnõm még csak össz 1 x sütött és amikor sült jött kifelé a formából
Mit lehet vele tenni,hogy ne follyon ki és szép legyen a teteje?

Meg kell szurkálni vagy egyéb praktika?
Szeretem a csokis muffinat.

SHADOWEYES7
én is Szolnok megyei:))

kas123
én meg 65, de sokat tudok enni és nem látszik meg :(. pedig egy 5-10 kilót még fel kéne szednem :D,

desigo
jah:)
SHADOWEYES7
Csokoládés muffin
Hozzávalók ismét 12 darabhoz:
20 dkg fõzõcsokoládé, 25 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 tasak sütõpor, 17 dkg margarin, 1 ek. instant kávé, 1 dl tej, 3 tojás, 5 dkg mazsola
Elõkészítés: a csokoládét apró darbkákra tördeljük. A lisztet, a porcukrot, a sütõport összekeverjük.
Elkészítés: a csokoládé egyik felét edénybe tesszük a margarinnal, a kávéval, a tejjel együtt, és folyamatosan kevergetve lassú tûzön forrásig hevítjük. Simára keverjük, és hûlni hagyjuk. Amikor kihûlt, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és habosra keverjük. A lisztes keveréket óvatosan a krémes masszához adjuk, beleszórjuk a megmaradt darabos csokoládé felét és a mazsolát, és a kézi robotgéppel gyorsan összedolgozzuk. A sütõt 200 fokra (gázsütõ 3. fokozat) elõmelegítjük. A muffinsütõ mélyedéseit kikenhetjük margarinnal, vagy kibélelhetjük sütõpapírral, majd kanállal beleöntjük a masszát, a tetejét megszórjuk a maradék csokoládédarabkákkal. Az elõmelegített sütõben kb. 20 perc alatt megsütjük. Rövid ideig (kb. 10 perc) a formában hagyjuk hûlni, csak utána borítjuk ki, és rakjuk tálra.

Shiwo
hát..barátnõm szeret muffint sütni, szal sztem tetszett volna neki ez a topic, de az a baromállat tényleg szé[email protected] értek, hogy újrakéne kezdeni

kas123
szolnok megyei vagyok :D remélem nem lax messze :F

SHADOWEYES7
115 kilo vok ,és imádok enni,meg le is mozgom!!

kas123
csináld meg! :D megeszem :D dee csak csokisat :D

SHADOWEYES7
én 20 -at tuti

desigo
kamu

laktató az:)
kas123
soooooooooooooooookaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :D
(20at simán :D)

zvaragabor
én nem sokat. nem tom gyorsan nyelni, mert tömény, és nem termelek elég nyálat ahhoz, hogy simán csússzon. :D amugy télleg igy van, komolybol irtam.

Chaos Anno Domini

desigo
hogy ne offoljak:

Ti hány muffint bírtok megenni?
desigo
kérek ilyet: