Muffin receptek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
929: igen egész jó volt, de inkáb fornetti vagy pogácsa:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tanulság: többet ilyet nem csinálok:P
kb 15 perc és kész a diós-almás muffin:P
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hozzávalók: 12 darabhoz
4 tojás
25 dkg liszt
2 teáskanál sütõpor
2 evõkanál instant kávépor
15 dkg vaj (szobahõmérsékletû)
20 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
0,8 dl tej
Elkészítés: 1. A sütõt melegítsd fel 180 fokra és vajazd ki a muffin tepsit.
2. A tojásokat válaszd szét, és verd fel a tojásfehérjét alaposan.
3. Lisztet, sütõport és az instant kávéport jól keverd el.
4. Egy másik tálban verd fel a cukrot, tojássárgáját, vajat, vaníliás cukrot és a tejet.
5. Keverd a száraz hozzávalokat a nedvesekhez, de csak addig, ameddig egyszer jól elkeverednek. Ha túl sokáig kevered, nehéz lesz a tészta!
6. Végül óvatosan keverd a masszába a felvert tojásfehérjét is.
Megjegyzés:
Remélem, ízleni fog nektek is!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de yó lett a banner!!!<#eljen>#eljen>
azt hittem nem irt senki bele!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amúgy csak 1 ötlet,ha van konkrét recpet azt egy FAQ szerüségen össsze kéne gyûjteni
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elõször is fav take...
Másodszor, ma csinál a nagymuter fehércsokist...