411
Ki a legnagyobb szívtipró...
-
Hajnalcat #171 -
#170 akkor vezetek!!! -
#169 bónusz pont:) -
#168 ja ,ez a házaságom előtt volt,a házasság utáni minek számit??? -
#167 #165 -
#166 50... -
#165 cc -
#164 :DDDDDD
végülis :D
lehet egy éjszakás bebaszás, egy éjszakás sakkozás stb. -
#163 Ugye! Nagy szavak egy hatévestől... :D -
Savmacska #162 :DDDDD -
#161 egyéjszakásnál csak is smárolás volt meg max tapi
az akkor mitől 1 éjszakás?
lol -
#160 jah pont 14-18 között vok középen..:DDD :P -
#159 mit meséljek?! mindenkinél máshogy megy....én pl, természetemből adódóan, komolyabb vagyok minden téren....:)
Persze azért hülyülni szoktam rendesen...:D:P meg azért sztem....egy olyan emberrel akivel régebb óta vagy és szereted több dolgot lehet csinálni..:D nekem spec akkor sok fantáziám van....egyéjszakásnál, érted nem tod hogy a másik hogy fogadna 1-2 dolgot, aztán olyanba nem is megyek bele...:) egyéjszakásnál csak is smárolás volt meg max tapi(ez is egyszer volt szilveszterkor..:D)....ennyi többet nem engedek....meg mondjuk hova is engednék ennyi idősen annyit....ribanc nem vok...:DD most van egy btom aztán meglátjuk meddig bírja velem..:DDD -
Antrax #158 14-18 között ilyen nagy tapasztalat... -
#157 Hmmm... Mesélj ezekről a "több éjszakás" eseményekről! :D -
#156 nem szeretem a beugratósakat...:D nem szeretek magamon röhögni..:D
A lényeg én minőségi vok....:P és olyan csávókkal állok le akiknek nem egy éjszakára kellek......(bár már megesett ilyen is...) szal én ált. hosszabb távra tervezek....nem aztmondom hogy tartson évekig vagy mittom én, de ne pár hétig oszt csumi....ennyii...:P -
#155 És te mennyiségnek számítanál, vagy minőségnek?! (beugratós) -
#154 :SS te se minőségre hanem mennyiségre mész? :SS nem úgy ismertelek...:S -
#153 ja..., hát igen, igyekszik az ember
főleg hogy a suliban mindenki, hogyis mondjam :D...hát nem arról híres szerintem egyik középiskola sem, hogy magas szinten használnák az odajáró diákok az anyanyelvűket, ezért próbálok ettől elvonatkoztatni, és minél választékosabban beszélni(írni)
meg megfontolom többször is, hogy mit írjak,
tehát adok a minőségre is :) -
#152 csakmert olyan diplomatikusan fogalmazol :) -
#151 nem igazán, miért?
amúgy más egy ilyen közegben leírni egy "szöveget"(ami nem is az, hisz csak a saját gondolataim) és más munkaként ugyanezt művelni, szóval...
megaztán más célom van, de az nem idetartozik :) (és még változhat is) -
Dexantreal #150 Probléma? -
#149 gondolkodtál már sajtószóvivői munkán? -
#148 értem, én is gondolkodtam, és tényleg valószínű, hogy ez csak egy időszak az életemben,(mármint hogy most ilyen vagyok, így látom a világot)
de a változás is jön majd magától(valószínűleg), mert eröltetni nincs értelme...
és akkor másképp állok majd a dolgokhoz, de egyelőre a jelennel kell beérnem, és a jövő majd hozza, amit hoznia kell :) -
#147 jó figyi kb én is ilyen voltam fiatalon, majdnem pont így gondolkodtam (naívan, hogy majd a tökéletes szerelem rám talál, és boldogan élünk míg meg nem...) aztán ha most visszagondolok, röhögnöm kell magamon.
lehet hogy párszáz évvel ezelőtt ez ment , de most :) -
#146 ha már tőlem idéztél, akkor reagálok :)
teljesen igazad van, és én is így tennék, ha tudnék...
csak másképp szemlélem a társadalmat, amely körül vesz, és másképp nyilvánulok meg dolgokról, mint mások, emiatt sokan nem is közelednek felém, mondván hülye vagyok és hasonlók, de nagyon nem izgat mások véleménye és nem fogok miattuk megváltozni és szerepet játszani, mindenki egy egyéniség, és megtalálja azt, akit "meg kell találnia" (hiszem)
szóval, ennyi...
(erre mondhatjátok ismét, hogy szűz szingli duma, nem is várok többet, de jól érzem magam ;) ) -
#145 jav.: *senkiben = senki (utolsó sor) -
#144 Kicsit elkapta a szar az agyam ezektől a szövegektől h "nem láttam benne a szikrát". Milyen szar szingli szűz duma már ez? Gondolom az alapmérce az FHM és Hustler címlaplányai között mozognak...
Remélem senkiben pici lelkében nem okoztam semmilyen fiatalkori pszichés aberrációt (# 143) -
Antrax #143 Bennem 16 évesen most egy világ dőlt össze -
#142 Ezt most nagyon keményen megmondtad! Annyira keményen, hogy szerintem már nem is igaz... :D -
#141 Én pl. a mennyiségre adok, nem a minőségre -
Goth #140 écces volt? xDű -
#139 -
#138 jav.: *Aki (második sor, mondatkezdés) -
#137 Ez a topic is előbb utóbb a szűz és málnafaszú samsungfejek marketingtopicjává fog változni, ahol az a deviáns akinek már volt, ellenben az ellenkezőjét vállalni kell, sőt büszkévé kell h tegyen.. Menjetek már! Aki 16 év alattiaknak nem kell magyarázkodniuk de a többiek kíméljenek már a "Még nem vagyok kész rá", "A minőségre adok nem a mennyiségre", "Még nem jött el a pillanat, kivárok" stb szövegektől. Ez önámítás, saját lelkünk megnyugtatása, és a fiatalkori évek legnagyobb elbaszása! 16-18 év körül rengeteg lehetőség van ismerkedni (középsuli,bulizások,más társadalmi összejövetelek, sport,stb..), 18 fölött meg mégtöbb. Szóval nem otthon kell 3x-4x kivinni a Prince of Persiát, meg a World of Warcraftra csapkodni, hanem egészséges életet élni, és odamenni csajokhoz, ha úgy alakul. -
#136 brigi,brigi -
#135 ehh -
#134 Sztem mindenki máskor kezdi, ez egyéntől függ... -
#133 2 utolsó leginkább....:D -
Antrax #132 Melyik része?