Hány barátnőd volt eddig?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze azért hülyülni szoktam rendesen...😄😛 meg azért sztem....egy olyan emberrel akivel régebb óta vagy és szereted több dolgot lehet csinálni..😄 nekem spec akkor sok fantáziám van....egyéjszakásnál, érted nem tod hogy a másik hogy fogadna 1-2 dolgot, aztán olyanba nem is megyek bele...😊 egyéjszakásnál csak is smárolás volt meg max tapi(ez is egyszer volt szilveszterkor..😄)....ennyi többet nem engedek....meg mondjuk hova is engednék ennyi idõsen annyit....ribanc nem vok...😄D most van egy btom aztán meglátjuk meddig bírja velem..😄DD
xD
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A lényeg én minõségi vok....😛 és olyan csávókkal állok le akiknek nem egy éjszakára kellek......(bár már megesett ilyen is...) szal én ált. hosszabb távra tervezek....nem aztmondom hogy tartson évekig vagy mittom én, de ne pár hétig oszt csumi....ennyii...😛
xD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
fõleg hogy a suliban mindenki, hogyis mondjam 😄...hát nem arról híres szerintem egyik középiskola sem, hogy magas szinten használnák az odajáró diákok az anyanyelvûket, ezért próbálok ettõl elvonatkoztatni, és minél választékosabban beszélni(írni)
meg megfontolom többször is, hogy mit írjak,
tehát adok a minõségre is 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
amúgy más egy ilyen közegben leírni egy "szöveget"(ami nem is az, hisz csak a saját gondolataim) és más munkaként ugyanezt mûvelni, szóval...
megaztán más célom van, de az nem idetartozik 😊 (és még változhat is)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de a változás is jön majd magától(valószínûleg), mert eröltetni nincs értelme...
és akkor másképp állok majd a dolgokhoz, de egyelõre a jelennel kell beérnem, és a jövõ majd hozza, amit hoznia kell 😊
lehet hogy párszáz évvel ezelõtt ez ment , de most 😊
teljesen igazad van, és én is így tennék, ha tudnék...
csak másképp szemlélem a társadalmat, amely körül vesz, és másképp nyilvánulok meg dolgokról, mint mások, emiatt sokan nem is közelednek felém, mondván hülye vagyok és hasonlók, de nagyon nem izgat mások véleménye és nem fogok miattuk megváltozni és szerepet játszani, mindenki egy egyéniség, és megtalálja azt, akit "meg kell találnia" (hiszem)
szóval, ennyi...
(erre mondhatjátok ismét, hogy szûz szingli duma, nem is várok többet, de jól érzem magam 😉 )
Remélem senkiben pici lelkében nem okoztam semmilyen fiatalkori pszichés aberrációt (# 143) <#rolleyes>#rolleyes>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
xD
imnet ^^
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
xD
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.