411
Ki a legnagyobb szívtipró...
-
#211 Jajj az edzést azt csak úgy írtam,az jutott eszembe először,semmi célzás nem volt benne:P -
fszidonia16 #210 14 évesen volt először barátnőm, egy 15 éves lány, azután próbálkoztam sráccal, az egy hónapig tartott, majd megint egy lány akivel 8 hónapig voltunk együtt, most egyedül vagyok -
Antrax #209 és 16 évesen már 2 lezbikus kapcsolatod volt? -
#208 Mindemellett el tudom képzelni, hogy a lányok érzékiségükből, érzékenységükből (stb.) adódóan sokkal odaadóbbak tudnak lenni egymással, de valójában ez a tény igazából lényegtelen egy amúgy is hetero pár számára. -
fszidonia16 #207 igen leányzó vagyok -
fszidonia16 #206 jó, igazad van -
Antrax #205 Akkor te végülis lány vagy? -
#204 De ha TE ELEVE a lányokhoz vonzódsz, akkor hogyan lehet reális az a kijelentés, hogy lány és lány között nagyobb a szenvedély?Hiszen a "másik oldalt"(férfi-nő) nem ismered, így a saját szemszögedből nem is tudhatsz reálisan felmérni egy ilyen kapcsolatot. -
fszidonia16 #203 16 vagyok úgy ahogy mondod, legalábbis én nem tapasztaltam nagy szerelmet amikor sráccal jártam, már fárasztó volt, csak elszomorított, de ha lányokkal vagyok az már teljesen más -
fszidonia16 #202 volt és nem éreztem vele jól magam -
#201 "igazi lángoló szerelem, ilyen fiú és lány közt nem is létezik"
Ne haragudj, de mire alapozod ezt a kissé közhelyes megjegyzést.Arra a 2-3 kapcsolatra?(pláne ha a "16" a korodra vonatkozik) -
Antrax #200 TÉK #200
sztem nem volt benne semmi rosszindulatú... -
#199 -
#198 És pasid is volt? -
fszidonia16 #197 az edzés az rosszindulatú, azért mert lányokkal járok az nem azt jelenti hogy úgy is viselkedek mint egy srác, tehát edzésre járok, gyúrok, stb., én igenis nőies vagyok és csajos dolgokat csinálok! -
fszidonia16 #196 azt is megtettem de szerelem is volt közöttünk mindig, igazi lángoló szerelem, ilyen fiú és lány közt nem is létezik csak lány és lány közt ahogy észrevettem! -
#195 Én ne? Akkor ki? És ebben mi a rosszindulatú? Inkább gondolkozz el magadon... -
#194 Járni, az mi? Kinyaltad őket mint a mézescsuprot, avagy se?! :DDD -
#193 akkor ird meg neki privin.
de ez nam a gumiszoba -
fszidonia16 #192 nem szeretem a rosszindulatú megjegyzéseket, különben nyugodt vagyok -
#191 csitulj....... -
fszidonia16 #190 te ne pofázz be! -
#189 "De nehéz az iskola táska, Kati áll a ház előtt....sálálálá" -
#188 Hova jártatok? Edzeni? -
#187 az igen. -
fszidonia16 #186 hát volt 2 csajom idáig akikkel jártam.nem világos? -
#185 A mondatod első részét légyszíves részletezd. :D -
fszidonia16 #184 eddig 2 barátnőm és egy pasim volt -
Antrax #183 Mik ki nem derülnek... -
#182 -
#181 Akkor végképp egy sem! -
#180 Gyerekek, akkor most mindenki számolja barátnőként az egyéjszakás kalandjait, és vegyük egyéjszakás kalandnak a smár+tapi combo-t.
Szóval.. Kinek hány barátnője volt eddig? -
#179 Látod, van akinek a tapi+smaci az már egy egyéjszakás kaland! Kíváncsi vagyok, minek minősülne az amit múltkorjában műveltünk (igaz nappal)?!! :D -
#178 "egyéjszakásnál csak is smárolás volt meg max tapi"
Te atya szent ég . Hány évesek járnak ide?
Apropó nekem is volt egy 1 éjszakás kalandom egy csajjal ami aztán annyira jól sikerült hogy 6hónapos-sokéjszakás lett. -
#177 Huá! Az ssszar lehet! -
#176 az már csak szeretkezés,úgymond eggy kötelező folyamat!!! -
#175 Ti hisztek a házasság UTÁNI szexben?!! -
#174 -
Hajnalcat #173 Te kis nőcsábász! Mik derülnek ki rólad... -
#172 hééééééééééééé