Universe at War: Earth Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Egyébként tényleg fura. Ahol tudtam, szidtam a dizájnt, nagyon gagyinak hatott, de mozgásban sokkal jobb, szerintem nagyon hangulatos.
Minél többet játszok, annál jobban tetszik a játék. Csak ne lenne olyan bugos 😞

One Vision. One Purpose.

samsung123
ja igen elfejtettem irni hogy a grafika nekem nagyon bejön, sokkal jobban mit a tiberium warsé, vagy a suprime comanderé, mert itt is vannak nagy és kicsi egységek uyg mint a suprimebe de ott rosszak voltak arányok olyan mintha makettasztalon játszottam volna(a 20m robot is kicsi játékkatonának tünt és a 200m egység látszodott normálisan😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
Na kicsiz játszottam a gaméval és kellemesen csalódtam. sok hasonló játék van ebben a kategóriában, de felveszi a versenyt, csak sajna valahogy az az érzésem hogy az embrek oldala összevan csapva😞, a robotok és az ufók jók kitaláltak ujszerû egységek az eddigiekhez képest, lanba hozza az elvártakat, jól elvagyunk vele, de ember oldallal nem játszok. most a single részét nyomom és az se gyengébb más hasonló játékoknál, engem megfogott ez a kicsit bárgyú földönkívûlis, földretámadós, megmentõ, tripodos, lépegetõszörnyes dolog😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ja, világos.
Fileplanet rulz. 😊

a_n_d_r_e_w
Nem, csak szimplán a letölthetö változat hamarabb jelent meg mint a dobozos.

One Vision. One Purpose.

Minden fejlesztõbrigádnál van egy sumák, aki még a megjelenés elõtt feldobja a netre a gammát.

Morfi
Azért az vicces hogy már letölteni le, lehet 😊

Ez a 2012 már nincs is olyan nagyon messze a valóságban...

Mindenesetre én kivárom, amíg megjelenik.

Morfi
Nekem is hasonló gépem van, annyi hogy szimpla 1 giga ram és 163.71-es driver van fent és maxon megy.

Amúgy nagyon frankó kis játék, csak azt sajnálom hogy az emberek nem sok beleszólást kaptak abba hogy hogyan haljanak ki 😄

Köszi

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Akkor tud valaki valaki ötletet adni?
4200+ x2 am2
2x512 Corsair
8600GT @ 167.26driver
Integralt alc888

A graf szinte mediumon van,és igy is 29-27fps, aztan sok egysegnel 8-10, de extrem esetbe volt már 3is...
Azthiszem ezen a gépen azert ennel jobban kéne mennie. föleg ien beállitások mellett. Tipp van? Esetleg ki mien driverrel nyomatja?
Köszi, mert nagyon tetszene a játék,és igy jatszhatatlan. A mentes dologot még elnézném 😞

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

a_n_d_r_e_w
6600GT-vel, minden maxon nem esik le 8-10 fps-re :S

One Vision. One Purpose.

Arrol nem is beszelve, hogy minden játékállás betöltés utan "program szabálytalan mûveletet hajtott végre"... ismét egy hibásan kiadott jatek, manapság már nem meglepõ...

Hát nemtudom kinek mennyire fut a játék, de talan egy 8600GTvel és 4200+ x2es procival ennel azert jobban kéne futnia :S néha 8-10fps...

letöltöttem feltettem minden okés de kép semmi...vagyis csak a szöveg an az elején semmi sega logó meg játék kép se menübe se semmi....csak a szöveg....ideókártya lesz?...mert elég régi karim van geforce 3 t200

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

ColdFire
karácsonytól én is elkezdem, mert 2.4es proccal nem lehet nyerõ a dolog

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Bartn73
Olyan rövidnek tünnek a küldetések kb olyan 3-4percesek asszem az 5ödiknél vagyok vagy csak én találom rövidnek no nemtom Eddig tetszik, a grafika is szép találok benne rengeteg furcsaságot de egy ideig elleszek vele

neki áltam játszani csak úgy 1-1,5 óra elment
franko akkor kell 😊 amugyis sztem a sega nem tud szart csinálni ,ott 1szerüen nem engedik át náluk a szitán .
a_n_d_r_e_w
igaz 😉
Bár eddig megvoltam gyözödve, hogy a dual core is p4, de ahogy látom guglin, nem csak én vagyok így 😊

One Vision. One Purpose.

változo vannak pörgösebb részek de vannak ahol épitkezni kell éutána jön a pörgösebb rész
szerintem jól van optimizálva a játék én P4 3 ghz(2 mag) 1250mb ram meg egy 7300 GT-n játszok és jól megy nagyon az optionsba nem nyulkáltam de jól megy nagyon
a p4 az csakis 1magosban létezik 😄
amugy pörgös játék vagy kattogos ?
a_n_d_r_e_w
demót próbáltam, P4 3Ghz (1 mag, 32 bit 😉), 2 G RAM, 6600GT, minden maxon remekül futott.

One Vision. One Purpose.

Ha valaki hasonoló hibába esett volna, mint én: crack
Mennyire jól optimalizált a játék?

kiprobáltam a játékot meg kell mondanom nagyon jó kisebb bugok vannak de nagyon tetszik
a_n_d_r_e_w
Türelmetlenség 😛

One Vision. One Purpose.

Tegnap este kb 1,5 órával elõbb volt kint, mint a másik... Gondoltam mire lejön, valaki felteszi külön a cracket is. Tévedtem... így megy ez.
a_n_d_r_e_w
CloneDVD-hez sose adnak cracket, éppen ez a lényege.
Ha crack kell, miért ezt szedted?

One Vision. One Purpose.

Akinek megvan a RELOADED crack, kérem ossza meg valamilyen módon. A CLONEDVD-s változathoz "elfelejtették" mellékelni.
átlagos stratégia , az ötlet jó , tetszik hogy támadnak az idegenek

grebber
Universe.At.War.Earth.Assault-RELOADED
Universe.At.War.Earth.Assault.CLONEDVD-AVENGED

Next PC upgrade: 2022

Szerintem fos.
😄 11re gondoltam😛

vagy ma 12en

nah elvileg tegnap jelent meg a jatek szoval remelhetoleg leszhamar reliz

sb1
Tõltsétek a DEMO-t, eléggé pofás kis játék. Késöbb rakok fel képeket is belõle.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

a_n_d_r_e_w
Jut eszembe, a játék megjelnése januárra halasztva.

One Vision. One Purpose.

Banano
Kinek kell béta key? a játék egyáltalán nem az én stílusom de attól még ti játszhattok vele...fileplaneten most van kint a béta..írjon privit akinek kölllll😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

STREEX
3 új videó!
elsõ

második

harmadik

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

a_n_d_r_e_w
Youtubeon vannak videók:
zene Klepackivel
gameplay és interjú

Nem lesz ez rossz, de szerintem az idegen egységek dizájna borzasztó. Se nem rémisztõek, se nem lenyûgözõek, sajnálom

One Vision. One Purpose.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Scareface
ez mikor jelenik meg?

szeirntem normális ember nem fog merni semmit kiadni supreme commanderrel egyidõben 😄 vagy ha mégis akkor kruva nagy bukás lessz 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Truck Driver001
Jó!😄
Nekem mindkét film nagyon tetszet.Végre vlmi hasonló,játékba is..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ColdFire
nem megy supreme commander, de mellékesnek jó lesz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
az jó? 😄DD