103
a Petroglyph új játéka
-
Galor #23 Akinek megvan a RELOADED crack, kérem ossza meg valamilyen módon. A CLONEDVD-s változathoz "elfelejtették" mellékelni. -
timantes #22 átlagos stratégia , az ötlet jó , tetszik hogy támadnak az idegenek -
#21 Universe.At.War.Earth.Assault-RELOADED
Universe.At.War.Earth.Assault.CLONEDVD-AVENGED
-
maniac001 #20 Szerintem fos. -
valaminick #19 :D 11re gondoltam:P -
valaminick #18 vagy ma 12en -
valaminick #17 nah elvileg tegnap jelent meg a jatek szoval remelhetoleg leszhamar reliz -
#16 Tőltsétek a DEMO-t, eléggé pofás kis játék. Késöbb rakok fel képeket is belőle. -
#15 Jut eszembe, a játék megjelnése januárra halasztva. -
#14 Kinek kell béta key? a játék egyáltalán nem az én stílusom de attól még ti játszhattok vele...fileplaneten most van kint a béta..írjon privit akinek kölllll:D -
#13 trailer
élménybeszámoló -
#12 jelentkezés a bétára -
#11 3 új videó!
első
második
harmadik -
#10 Youtubeon vannak videók:
zene Klepackivel
gameplay és interjú
Nem lesz ez rossz, de szerintem az idegen egységek dizájna borzasztó. Se nem rémisztőek, se nem lenyűgözőek, sajnálom -
#9 Érdemes megnézni -
#8 ez mikor jelenik meg? -
Thanatos #7 szeirntem normális ember nem fog merni semmit kiadni supreme commanderrel egyidőben :D vagy ha mégis akkor kruva nagy bukás lessz :P -
#6 Jó!:D
Nekem mindkét film nagyon tetszet.Végre vlmi hasonló,játékba is.. -
#5 nem megy supreme commander, de mellékesnek jó lesz -
#4 az jó? :DDD -
#3 Tetszik!Kicsit olyan Függetlenség Napja,és Világok Harca érzés dúl most bennem!:D -
Thanatos #2 fantáziadus -
#1 Universe at War: Earth Assault címmel vadi új stratégián dolgozik a Star Wars: Empire at War-t is jegyző, ex C&C-sekből álló Petroglyph fejlesztőcsapat.
A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de a PC Zone legújabb számában már írtak pár sort a cuccról. Eszerint a Universe at War: Earth Assault története 2012-ben fog játszódni, amikor is rádöbben az emberiség, hogy nincsenek egyedül a világban. A Földet hatalmas, pókszerű harcigépezetekkel közlekedő szörnyek támadják meg, akik a klasszikus séma szerint addig nem nyugszanak, míg le nem igázzák a bolygót. Mi a földi csapatok főparancsnokát alakítjuk majd, de multiplayerben természetesen az ellenkező oldal is játszható lesz.
(gamekapocs.hu)