165
Le a hotdogos luvnyákkal az SG-ről!
-
#45 nekem emberlényeket akiket még lehet lányoknak nevezni -
#44 Még mindig jobb nekem buzikat hoz be általában az ie -
#43 lehet:D -
#42 40 éves "lányokat" -
#41 én az utobbi látogatásaim során csak 40 éveseket látok.
-
#39 jaja engem se érdekel -
Borg #38 Na mondjuk ez meg a másik. Ha olyan idegesítő a banner, hogy az emberek 90%-a kilövi adblockban, akkor úgysem lesz pénze belőle a kiadónak. Bár asszem nem minden adblock szedi ki úgy, hogy a letöltését se számolja a rendszer. -
#37 kell a pénz na, amúgy engem is idegesített, amíg tűzfalamban be nem állítottam az ad block-ot és már nem is látom :) -
Borg #36 Egyátalán nem egy kategória szvsz. -
#35 nekem is sikerült -
#34 de minek kellet egyáltalán?:S -
blackgamer #33 én így látom, sőt itt talán nagyobb a baj, míg hotdogon a legtöbben eladni akarják magukat, itt sg-n a userbar szintű topicok emelkednek az égbe, szóval szinvonalból itt sincs már sok -
#32 Levelük... -
Borg #31 Gondolom rájuk is a lapkiadó kényszeríti, és nem önszántukból teszik oda.
Hát igen, a pénz az úr. De csak addig, amig a felháborodás nem elég nagy. -
AnonymouS #30 lehet hogy pénzt jelent, de végig kéne gondolni, hogy a színvonal a fontosabb vagy egy kis pénz... egyébként lehetne helyette kultúrált hirdetés is, nem?
a következő üzeneted nem értettem, bocsi -
#29 De ez már máshol is van sajna
süllyed a színvonal ezerrel. -
#28 +fav -
AnonymouS #27 akkor mért írod...? -
Borg #26 Azért ezt magad sem gondolhatod komolyan. -
#25 Jah, ezt parszor mar en is beszivtam :/ AD SUCKS, de esgének kell a píz -
#24 Szedjük le a hotdogos pinawerbungot és mentsük meg a delfineket!!! -
#23 hm most tettem fel az adblockot, és le ludtam tiltani a hirdetést! HURRÁ!!4 -
blackgamer #22 nem mintha itt nagyobb lenne a szinvonal a sok vérpistike miatt, annyi a különbség hogy ott lányok vannak többségben, itt pedig a fiúk -
#21 ez ilyen prosti közvetítő? -
AnonymouS #20 Igen, lehet hogy ki lehet szűrni, de mégis mit gondol az, aki csak idetéved vagy nincs szűrője? Eléggé lealacsonyítja az oldalt! -
#19 itiz -
#18 én letiltottam ad block-al, de néha a chat van az oldal tetején :( -
#17 Azé hírdetik magukat neten me lelkisérültek.. vagy feltőltőkártyát kér D:ASS:DAS:D nyomorultak -
Shadow_THH #16 most látom aneved -desu -
Shadow_THH #15 szépen zárva lesz a topig te meg bant kapsz
bármennyire nevetségesek a bannerok fent és bármennyire senki sem kattint rájuk közülünk, akkoris ez az sg-nek pénzt jelent, szóval nem fognak örülni a topignak -
blackgamer #14 van Hotdog topic bár nem kéne ilyenekkel teleszemetelni -
#13 idegesítőek nagyon...
miért kellett ez???
-
#12 Hja vegyük már ki! 15 éves kispuncikat mutogatnak vagy már bejáratottat. Meg csak bele kell olvasni sérült az összes. -
Borg #11 Ez nem adblock kérdése, az a legtöbb embernek van már.
Viszont a színvonalat szerintem is erősen rombolja maga a tény, hogy egyátalán itt megjelenhet ilyesmi. -
PunkZoli #10 KA banners! -
#9 hát énse:DDD pedig nem is azt használok:) -
#8 Reklám szürőt kell használni én egyet sem látok.
De amúgy engem is baromira zavarna. -
moscow7 #7 Agnitum Outpost tűzfal...
Egy ilyen reklámot nem láttam még itt :P :D -
#6 jaja! -
#5 Ki nem szarja le hogy mi van az SG tetején!