Hotdogos hirdetések az SG-n?????
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom jó pénzt fizet a hotdog a hírdetésért
tegyük fel 100 ember nézi az sg-t, ebbõl mondjuk 10nél blokkolva van, még 10nek kifejezetten nem tetszik, úgy 60at egyáltalán nem érdekel, de a maradék 20 elolvassa, és közülük 5 rákattint...és ebbõl 1 jól megtöcsköli a depis kiscsajszi cunciját...vagyis a hirdetés szó szerint betalált, mert ugye közvetetten a kiscsajszi hirdet, és mikor épp 14 évesen vonaglik a gyönyörtõl (legalábbis amit annak hisz), qvául leszarja azt a 95 embert, akit nemérdekelt a hirdetése 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy nekem is alapból blokkolva van, nem is tudtam mirõl szól a topik, amíg meg nem láttam a citrommailes screenshotot 😊
a lényeg, hogy az átlagember nem utp kábellel a seggében született, és amíg ez így van, addig van keresnivalójuk az efféle reklámoknak...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
De legalább itt senki sem hazudja közben, h demokrácia van. 😄 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Szal valszeg a hotdog banner témával jól az ellenkezõjét érik el a céljuknak. Csak még több ember fogja blokkolni a hirdetéseket.
Arról talán nem is beszélve, hogy az SG-t kiskorúak is látogatják (sajnos vagy nem), és már csak ezért sem ártana, ha maguk a reklámozó cégek is megválogatnák kicsit, hogy kikkel állnak össze a hirdetésekkel való üzletelésben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
c:\windows\system32\drivers\etc
könyvtárba nézz bele. (értelemszerûen ha nem a C a rendszerpartíció, akkor ott, ahol a rendszer
van)
Ezen belül is a "hosts" nevû kiterjesztés nélküli file.
Ebbe kézzel beleírhatsz, vagy egyszerûen RÁMÁSOLOD azt, amit lentebb írok. (3 plusz sort tartalmaz az eredetihez képest)
no ennyit errõl.
(Van akinek ezekbõl egy jó hosszú listája van, így garantáltan nem jelenik meg egy reklám se.)
127.0.0.1 sher.index.hu
127.0.0.1 www.red-stars.hu
127.0.0.1 ad.adverticum.net
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hát igen, a pénz az úr. De csak addig, amig a felháborodás nem elég nagy.
a következõ üzeneted nem értettem, bocsi
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://www.lohere.net - a MagyarChan
bármennyire nevetségesek a bannerok fent és bármennyire senki sem kattint rájuk közülünk, akkoris ez az sg-nek pénzt jelent, szóval nem fognak örülni a topignak
http://www.lohere.net - a MagyarChan