Hotdogos hirdetések az SG-n?????
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
19 éves lány vagyok Jász-Nagykun-Szolnok megyébõl
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
a rendszer rájött hogy neked vagy csak a fiatalkák vagy csak az öregek a nyerõk...:D
most 34 éves van:S
mien ez a rendszer????????xD
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
15 éves lány:S
de mé kell?
minek ez?:S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
el tudnék képzelni olyat is ami érdeli az sg célközönségét....
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
.
.
.
jah, azt is letiltottam az adblock-kal már vagy másfél éve. és még sokminden mást is. sokszor nem is értem mirõl írnak az emberek..
az utóbbi fél-egy évben nem láttam jóformán buzi flashes-végtelenül-idegesítõ hirdetést..
még jó hogy ezekre nem mozdul rá a googleBot, rendesen lenne szeméttalálat a keresõkben is... mintha gubiznánk.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
22 éves lány vagyok Veszprém megyébõl
Itt megtalálsz: http://tagok.hotdog.hu/GonoszNap
gonosz nap pázdet<#wilting>#wilting>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
az egészAz élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"Sziasztok, itt vavian!
41 éves lány vagyok Pest megyébõl"
41 éves lány WTF!!!!???????????? <#wow1>#wow1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aki meg nem használ adblockot, az így járt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.