19
  • 59th LeFty
    Valami olyat képzelek el mint ami a Lost in Space c filmben volt ennek a csajszinak: http://i.imdb.com/Photos/Ss/0120738/fcstil_1127.jpg
    Naplózza az egész életed. Videophone, stb. meg ami kell egyben.
  • raingun
    Hát a tamagocsira is azt mondta az ember hogy hülyeség, mégis menyien rákattantak...
  • kvp
    Ezt mar valaki mas kitalalta, joval korabban :-)

A reszletes magyarazot a link okarol a 'cast' felirat alatt talalhato...
  • spydee
    Aranyos lesz, ahogy mérgesen belerúgsz (mert dühös vagy valami miatt, vagy mert a lábad alatt sertepertél a kis szemét)a "robofonba"...és ahelyett, hogy a falnak csapódna és széttörne, szépen ejtőernyőt bont és belandol a sarokba sértődötten...:))
    csipog kettőt-hármat mint artudittu és nyom egy bosszú bűzbombát.
    * * *
    Így is annyi illat/szag vesz körül minket, azért hogy elnyomjuk az emberi bűzt/illatot, hogy már sok lenne ha a gépek is ontanák magukból a "kedvünkért".
    Ha a telefonba ilyen kerül akkor pikkpakk a mozikban/TV-ben is lesz szagosfilm.
    >zenés táncos filmnél: exstasy-t, kokaint spriccel,
    >western-nél és középkorban játszódó: mosdatlan testszagot és tehéntrágyaszagot,
    >akciónál, kriminél: lőporszag,
    >a Vészhelyzetnél: friss vér és kiontott bél szag...stb.
  • M0rph3u5
    1:ülök a tárgyaláson és a mobilom telefingja a termet...
    2:mi van ha a mobil vírusok ezentúl nem lefagyasztják a mobilt, hanem a fél világ mobilja 1szerre elengedi a galambokat
    3:a végén majd lesznek mobil-pszihiáterek, akik a felhasználók által depresszióba sűllyedt mobilokat kezelik a mobil-ideg-klinikán...
    4:ezek után, ha nekem lenne ilyen mobilom, az öngyilkos lenne...:D:P
  • eax
    Azt tudom, de tokeletes PDA-telefonnal meg nem hozott ossze a sors. A HTC athena pl. egesz jonak igerkezik, csak az meg bazi nagy (viszont muholdas kommunikaciot az sem tud, es pl. fuel cell sincs benne... :) ).
  • Yossarian
    nekem a sok csilivili cucc helyett inkább egy tanítható TV távirányítót tehetnének bele...
  • Tetsuo
    ilyenek a PDAk..
  • smv
    Nekem leginkább egy SE P900-ashoz hasonlo mobil kellene, de ezek megfizethetetlenek, a P900 meg már nem mai gyerek... (Ráadásul csak használtan lehet beszerezni, és még úgyis 45 körül van atomkarcosan)
  • Tripax
    Szerintem ez már részleteiben előttünk van.
  • eax
    Haat, en sokkal jobban orulnek olyan telefonnak, amelyiken fut valamilyen kulturalt OS, van benne ertekelheto proci/memoria, wifi/wimax (opcionalisan vmilyen nagy savszelessegu muholdas kapcsolat), nagyobb felbontasu (erinteserzekeny) kijelzo, nagyobb kapacitasu (mondjuk fuel cell) akkumulator, tud (hasznalhato) keziras- es hangfelismerest, stb. Vagy csak en vagyok tul geek? :)
  • Tripax
    A konkurensek meg gyárthatnak Autobotokat. Antrax helyett, mobilvírus tarolna...A végén még áplgathatnám a telefonomat..hmm..asszem ebbe nagyon belegondoltam magamat, ki tudja.
  • Tripax
    Én látok benne fantáziát a hibái ellenére. És ne feledjuk a Tamagocsit se, mert már abból látszódott, hogy az embereknek van szükségük ien őrületre. Nekem nem volt tamagocsim, de azt eltudnám nézegetni, hogy egy ien mini transzformer hőbörög az asztal végén. Csak hívás közbe meg ne lógjon vagy helyettem nyilvánítsa ki a véleményét.
  • Adam II
    Fingszagú robotmobil aki sír ha rossz kedved van és megpróbál megvigasztalni ráadásul kimutatja mindenki szeme láttára ,hogy útálod azt akivel beszélsz. Csodálom ,hogy nem japánok találták ki ezt a baromságot.
  • NIBI
    Ezt a kegyetlen marhaságot wazzus!!!!!!!! Nem elég h utálom az illetőt, még közben büdöset is érezzek, hát ez lol!!!!! Kíváncsi vagyok lesz-e erre a butaságra igény! Mert h nekem még 20 év múlva se kell az tuti!
  • NEXUS6
    Ha egy mobil telcsi: számítógép + digitális rádió teló.
    Egy robot meg: számítógép + szenzorok + manipulátorok.

Akkor persze lehet közös uniót csinálni a halmazokból, csak kérdés érdemes-e?
  • lokko
    A távol keletiek technomániája még engem is meglep néha, mikor európai vad technománnak vallom magam ... egy nyugati kultúrában élő ember sokkal indivduálisabb annál, hogy ilyen trükkökkel hagyja nyílvánvalóan befolyásolni magát egy kütyü által ...
  • Grusi
    Mi ez az illat-buzulás? Ez mekkora marhaság már :)
  • Brainpumper
    Komolyan mondom... csak az hiányzik az életemből hogy a mobiltelefonom együttérezzen velem.
    :S
    se k750i-m van másfél éve és minimum még 5 évig nem fogom lecserélni annyira kielégíti minden szükségletemet