Elgondolkodtató feladatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hajó a part közelében horgonyoz. Oldaláról 10 fokú kötéllétra lóg a vízbe. A fokok egymástól 30 cm-re vannak, s az utolsó fok éppen a víz színéig ér.
A tenger ma csendes, csak a kezdõdõ dagály mozgatja a víztükröt. A dagály óránként 15 cm-rel emeli a víz szintjét.
Mennyi idõ múlva kerül víz alá a létra harmadik foka?
Mi a megoldása a villanykapcsolós feladványnak?
Hogy kell spoilert csinálni? Pls vki help.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Egyébként ha az a háromszög is számítana, amin átmegy egy másik vonal, akkor már az eredeti ábrán bõven 10 fölött lenne a háromszögek száma.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
10 külön álló háromszögnek kell lennie😊 annyit segitek, h mind2 vonal átmegy az ötszögön.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ha tudom hogy kedd van akkor azt kérdezem az õrtõl hogy milyen nap van ma
a hazudós nem mondhat igazat.....
az igazmondó nem hazudhat....
a vállaszt nem tagadhatják meg......