Elgondolkodtató feladatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egy repülögép lezuhan PONTOSAN az USA és Mexikó határánál.Nagy kavarodás nem tudják , h mit tegyenek.A repülögép orra átlóg az USAba a farka pedig Mexikóba. Az egyik 52%ig a másik 48%ig. Hová temetik a túlélõket? A megoldást spoilerben kérem 😊 Többiek kedvét ne vegyük el 😊
LEhet ,h leírva nem olyan jó de kimondva már jobb ;D
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
zrinyi 1. helyen mar alt. ertelmezni is tudni kell
Feladat: 3 db EGYENES vonallal összekötni a 9 pontot. Jó gondolkodást 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
háromszöges nem...
"1+1=? ne csalj
válasz = 3"
ezt nemértem :S bzonyítsam be, hogy 1+1=3?
(ja egyébként én úgy tudom, hogy 8. osztályig van Zrínyi, de np)
((legalábbis, én középsulajban tippelgetõsként csak a Kenguruval találkoztam))
Vivimos por ti, vence por nosotros.
2 vonalat kell behúzni a képre úgy, hogy keletkezzen 10 háromszög."
<#vigyor2>#vigyor2> akkor mindjárt megy a megoldás 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
válasz = 3
annak a raymond smullyan könyvnek a címe: Mi a címe ennek a könyvnek?
You\'ll never walk alone!
Egyébként úgy lettem elsõ, hogy elõtte pár nappal kaptam ki egy egyes dogát. Õszinte egyes volt, egyszerûen nem tudtam semmit.
harmadikba vicces volt a megyei forduló, a 13-as terem 13-as székére voltam beosztva, és a 13-as feladat kivételével mind hibátlan lett, így nyertem meg <#idiota>#idiota>
(országos fordulóban harmadikban asszem 26, ötödikre már nem emlékszem .c)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Fiú vagyok?
Hány éves vagyok?
Barna a hajam?
Stb. ezeket biztos tudom mert tudom 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(legalábbis úgy az elõbb kijött)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a spoilert meg keresd meg a makróknál, ott leírják hogy kell
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azér egy pillanatra elkeztem számolni :|
a szmájlik gomb mellett a makrók gombra kattintva elolvashatod, hogy kell spojlerezni