Elgondolkodtató feladatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
elfogytak a feladatok vagy mi .c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

THX.
j0nNyKa
erettsegin altalaban nem ilyeneket kerdeznek, nopara

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

igaza van!!!
én se tudtam meg most se tudom az ilyeneket.... ezzel csak az a gáz h most lesz érettségi😄
Aquir
egyébként ennyi erõvel be lehetne tenni egy mesterszintû feladatot kvantumfizikából, az is nagyon nagyon elgondolkodtató (:

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

j0nNyKa
ezek nem elgondolkodtato feladatok, hanem a buta lusta idiotaknak megterheloek, akik basznak elolvasni a konyvet
ez real topic igen, epp ezer ne hozz ide human feladatot, mer koze nincs a logikahoz kb

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az lesz. Ha csak addig nem tok beszélni az tanárral msn.
mike0013
mért nem irod meg suliban?
lemásolod vkirõl aztán szevasz

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Mér hol máshol? Hülye vok én ehhez ... én reálos vok.
Picar77
Na magyar házit itt oldatod meg? lol😄

()() (^^)

Lenne 1 elgondolkodtató feladatom mindenki számára és érdekelne a megoldás is. A feladad az lenne meg kéne álapítani mien alárendelések az alábbi összetett szavaka: eszeveszett, farkasórdító, jobblét, vérehulló, függõhíd, fejcsóválás, harcedzett, kézelõ, jótáll, honfi, tízperc, partraszálás, barátfüle, hatökör, helytáll, tojásfehérje, napsütötte, nyakatekert, ágrólszakadt. Elõre is kössz.
Guilty01
#352-t 14 perc alatt tudtam megcsinálni. Az jónak számít?

You\'ll never walk alone!

Casillas
ja nem bocs, te adtad a feladatot, még jó hogy tudtad a megoldást <#szomoru1>

Casillas
unatkoztál? 😊

Pedig van pár lehetõség:

(8*8+8*8+8)*8-88=1000
888+88+8+8+8=1000
(8*8+8*8)*8-8-8-8=1000
(8*8*8-8)*(8+8)/8-8=1000
<(8+8)*8-(8+8)/8>*8-8=1000

justin
Ez tényleg ötletesebb.

álltalános iskolában nálunk volt egy ilyen ötlet, hogy 5 kettessel hány számot lehet leírni, és úgy emlékeztem hogy 21-et nem tudtuk.
de én is találtam rá : (2+2)!-2-2/2
szóval vagy valamelyik másik volt, vagy kevésbé voltunk jók számtanból😊
justin
<(22*2)-2>/2 😊

na és 5 kettessel a 21-et😊
via_mala
1000 = 10^3 = (8 + 2)^3 = (8 + log8(8*8))^(log8(8*8*8))
Ebben pont 8 darab 8-as van.

😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

nem lehetne nulla - de az lesz
ezt akartam írni asszem, bocs

de lehet nulla, sõt biztos h annyi, mivel az eredeti feltevés az volt, h a=b-vel

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Max7
lehetetlen ezért számít az 1024 kerek számnak az informatikusok körében! (8bit 1 karakter azaz 1kb)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Nyolc darab nyolcas segítségével képezzetek olyan mûveleteket, amelynek az eredménye 1000!

tényleg, bocsi 😊 tegnap már késõ volt hogy teljesen átgondoljam 😛

kz
sztem rossz hozzászólásra nyomtál választ, de mindegy...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Guilty01
pontosan

Casillas
amikor visszajön az egyes, odaadja a lámpát az ötösnek, aki aztán odaadja a kettesnek a másik oldalon

nem teljesen jó, mert amikor 10 és 5 megy át egyszerre akkor nincs senkinél a lámpa...

😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Guilty01
bizony,minél nehezebb,annál jobb😊) Csak ne legyen túl nehéz😊

Casillas
egyébként tökmindegy, inkább valaki írjon feladatot, szeressük ám a gondolkodástot 😊

Casillas
de az 😄

(sztem nem olyan kevés a minden 50. ember, ebbe mindenki benne van, szal még a szomszéd józsibá is :S)

Casillas
hm, 13 perc 😊

a látszat ellenére tényleg az csak nem annyira amenyire te gondolod, tudo az ember önérzetét baszkurálja hogy abban a "sokban" õ nincs benne, de azért ez nem olyan borzasztó ám... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Guilty01
nem olyan nehéz,4.,v 5. próbálkozásra sikerült... a 2% szerintem nagyon kevés,biztos többen vannak akik meg tudják oldani ilyen 'rövid' idõ alatt.

Casillas
a látszat ellenére 2% az elég sok csak szólok...
(~120 millió ember)
továbbra is fenntartom, hogy 5 perc ALATT MAXIMUM az emberiség 0,001%-a csinálja meg, ami még így is ~60000 ember....

persze lehet, hogy csak azért emlékszek nagyon nehézre, mert még általános iskolás voltam, de mindjárt nekilátok újra 😄D

Guilty01
megcsináltam azt a hidasat😊) Kb. 4-5 perc alatt!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. 2-es és 1-es
2.Vissza az 1-es
3. 10-es és 5-ös
4.Vissza a 2-es
5. 2-es
Össz:17

ezért tartozik a 2%-ba aki emgcsinálja ennyi idõ alatt... 😊

Casillas
ha valaki 5 perc alatt megcsinálja ezt elõttem úgy hogy elõtte soha nem látta, félberágok egy fenyõfát.

nem tudom te megcsináltad-e, de van egy pontja a feladatnak, ahonnan gondolkodást igényel a továbbhaladás, 5 perc alatt szvsz nem lehet megcsinálni

(10-15 alatt elképzelhetõ)

jah csak kár hogy én ugy tudom hogy az eredeti kijelentés ugy van hogy a "% az aki kevesebb mint 5 perc alatt meg tudja oldani 😊
korlátlan idõ alatt bárki emgcisnálja, felirod cetlikre az infokat és rakosgatod... 😊

France men
Nah látod családi örökség 😄😄

München ist ROT!!!

Casillas
szintén napokig voltam kisebb koromban (~13-14) ezzel is, de tudtam, hogy benne vagyok abban a 2%-ban*, szal nem hagytam annyiban, meglett késõbb a a megoldás 😄
egyébként azok közül, akiknek odaadtam anno a feladatot, csak apum tudta megcsinálni 😊

*nagyképû .c

igen einsteines 😊

a 17 percest leírja vlaaki vagy leírjam?

a gyufáshoz meg tényleg grat casillas 😊

France men
Ezt Einstein találta ki és olvastam hogy 98% nem tudja megoldani.. köztük voltam én is amikor elsöre megláttam és ültem rajta.. 😞😊

München ist ROT!!!

Guilty01
casillas grat a gyufáshoz😄 meg ehhez a hídon átkelõshöz is,én még mindig nemtom hogy kell 17 alatt átmenni.

Casillas
ezt én katonákkal és 17 perc múlva felrobbanó híddal ismertem, régen napokig gondolkoztam rajta, mire meglett 😄

(kicsi voltam még 😊)

Casillas
a harmadik gyufás megoldás:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XL
--- = V
VIII

vagyis 40/8=5 😊

Guilty01
360#: abszólút személyiség függõ,a primitív emberek sokszor nyomnak követ,néha ollót,és kevésszer papírt. Ez hosszú,kemény évek tapasztalata😊,és az ilyen emberek ellen papírral sokszor lehet nyerni. Ha nem egy 70-es IQ-júval állsz szembe,akkor hosszabb idõ kell hogy kiismerd. Szerintem.

17 perc a megoldás egyébként 😉