Elgondolkodtató feladatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
én se tudtam meg most se tudom az ilyeneket.... ezzel csak az a gáz h most lesz érettségi😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ez real topic igen, epp ezer ne hozz ide human feladatot, mer koze nincs a logikahoz kb
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
lemásolod vkirõl aztán szevasz
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Vivimos por ti, vence por nosotros.
(8*8+8*8+8)*8-88=1000
888+88+8+8+8=1000
(8*8+8*8)*8-8-8-8=1000
(8*8*8-8)*(8+8)/8-8=1000
<(8+8)*8-(8+8)/8>(8+8)*8-(8+8)/8>*8-8=1000
de én is találtam rá : (2+2)!-2-2/2
szóval vagy valamelyik másik volt, vagy kevésbé voltunk jók számtanból😊
Ebben pont 8 darab 8-as van.
😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ezt akartam írni asszem, bocs
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(sztem nem olyan kevés a minden 50. ember, ebbe mindenki benne van, szal még a szomszéd józsibá is :S)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
You\'ll never walk alone!
(~120 millió ember)
továbbra is fenntartom, hogy 5 perc ALATT MAXIMUM az emberiség 0,001%-a csinálja meg, ami még így is ~60000 ember....
persze lehet, hogy csak azért emlékszek nagyon nehézre, mert még általános iskolás voltam, de mindjárt nekilátok újra 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. 2-es és 1-es
2.Vissza az 1-es
3. 10-es és 5-ös
4.Vissza a 2-es
5. 2-es
Össz:17
nem tudom te megcsináltad-e, de van egy pontja a feladatnak, ahonnan gondolkodást igényel a továbbhaladás, 5 perc alatt szvsz nem lehet megcsinálni
(10-15 alatt elképzelhetõ)
korlátlan idõ alatt bárki emgcisnálja, felirod cetlikre az infokat és rakosgatod... 😊
egyébként azok közül, akiknek odaadtam anno a feladatot, csak apum tudta megcsinálni 😊
*nagyképû .c
a 17 percest leírja vlaaki vagy leírjam?
a gyufáshoz meg tényleg grat casillas 😊
München ist ROT!!!
(kicsi voltam még 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
--- = V
VIII
vagyis 40/8=5 😊