6
  • teddybear
    #6
    Először is itt nem a számítógép ellen írnak.

    Ha a tankönyvet nézem, akkor a papírkönyv, ha csak egy példányra van szükség, akkor olcsóbb, és tartósabb.

    Ha a beadandó dolgozatot kell írni, akkor persze a szövegszerkesztőnek nem ellenfél a szimpla papír-toll páros.

    Egyébként, ha veszel egy hülyét, és adsz neki egy számítógépet, akkor nem egy okost kapsz, hanem egy hülyét számítógéppel. Ahogy már számtalanszor tapasztaltam.
  • assdf
    #5
    Azért azt se felejtsük el hogy a legtöbb ember utál monitoron olvasni. Én is pedig informatikus vagyok. Amikor több 10 vagy száz oldalt kellet tanulnom mindig kinyomtattam és úgy olvastam el, sokkal kényelmesebb és olyankor is olvashatod amikor épp mást csinálsz (pl kitérőn vagy.. :) )
  • kvp
    #4
    "Számítógép = tanulás nagy baromság."

    Ha a tankonyv a gepen van akkor nem. Ha nincs papir amire kinyomtasd, akkor meg nem is marad mas. Sokkal olcsobb, es ha uj konyv jon ki akkor sem kell eldobni. Tehat egy gep eleg lehet az altalanostol az egyetemig. Dolgozatot irni es beadni pedig sokkal kenyelmesebb, meg ha gepeles helyett tollal (stylus) irod is.

    "Mekkora botnet hálózatot lehet ezekből majd létrehozni!"

    Az oprendszer linux, flash-re telepitett oprendszerrel es automatikus frissitessel. Ez nem egy lopott, patch-eletlen windows.

    "Várjuk szeretettel az 1 milliárd jelenleg még gyerkőcöt cserediáknak, aztán majd munkásnak. Mert ha én azt olvasnám a neten, hogy nem muszály éhenhalnom, akkor biza nekiindulnék a szebb jövőért......"

    Igen, ez volt a feltalalok alapotlete is. De ha van eleg tudasuk, akkor az is lehet, hogy nem indulnak el, hanem boldogulnak ott ahol szulettek. (ezzel is csokkentve a vezeto orszagok profitjat)
  • HappyBoy
    #3
    Mekkora botnet hálózatot lehet ezekből majd létrehozni!
    Várjuk szeretettel az 1 milliárd jelenleg még gyerkőcöt cserediáknak, aztán majd munkásnak. Mert ha én azt olvasnám a neten, hogy nem muszály éhenhalnom, akkor biza nekiindulnék a szebb jövőért......
  • Brainpumper
    #2
    Számítógép = tanulás nagy baromság. Egyedül az egyetemi jegyzeteimet nyomtatom ki vagy szakdolgozatot írok de azt csak egyszer kell. Amikor tanulok a gép mindig ki van kapcsolva. Csak a könyv, jegyzet van előttem. Nekem számítógép = játék, netezés.
    Ezekre az elmaradott népekre meg hiába erőltetnek valamit ha nem akarják. Kétlem hogy bármelyik törzsi emberke elkezd majd komoly dolgokat tanulni. Ha nem járnék egyetemre én sem tanulnék mert tanulni szar. Csak intézményes keretek között lehet biztosítani azt a nyomást amitől tuti fejlődsz.
    Ami érdekel azt meg úgyis megtanulod. Ha valakinek meg az a hivatása ami érdekli az nagy mázlista, irigylem.
  • GulaSoft
    #1
    Nekem is hozhatnak egyet.