No, Thanx

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.smileypad.com/v224/Feelings/Scratch-Head.gif
Ezt ne írtad volna...<#szomoru2>

cr3ativ3
SZAAR

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Rexor
Távozz el szerintem innen, nagyon gyorsan! Csicska EMO!

sztem meg egész jól nyomják...

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

cr3ativ3
a kurva életbe :$ <#falbav> most látom rossz a link, mert nem az volt a vágólapon.
1000 bocsánat...
Ez lett volna

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
nem, az egyik eleve szar, a másik utólag lett ilyen. <#mf2>

Miért, az elõbbi csak simán gagyi, az utóbbi meg már ultragagyi ? <#nyes>

cr3ativ3
ez más kategória... :S

És ENNEK talán sok értelme van ?

cr3ativ3
Ennek oly kurva sok értelme van ...
Ugy... semmi értelme, pedig magyarázni kellene alatt, errõl, meg arról, erre meg ... ÁÁÁRRGGHHH....

cr3ativ3
jutubon kerestem, egy kép miatt amit megphotoshopolhatok 😊

zakika
azt kaptam el multkor
tehat uj lemez is van/lessz
pisilhetnek a kiscsajok 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

cr3ativ3
meg eleve... ennél csak jobb lehet;
Az alapigazságokról egy kis szót: - én pl. szeretem a rock zenét, évek óta aktívan rokker vagyok (p. hosszu a hajam, stb... ) - Éves tapaszatalataim alapján többféle zenét hallottam, és SEM a tokio hotel SEM a no thanx, ÉS SEM EGYÉB MÁS tinizenekar nem tartozik, és nem is fog tartozni, sem a ROKCK sem pedig a POP (esetleg a RAP/DUCC-DUCC) kategóriákban, mert eddig egy olyan tinizenekart sem hallottam ami valamilyen minimum élvezhetõséget elért volna 'kategoriájában'. Mivel én is zenélek - igen tizenéves korom ellenére, (egy iskolai rajzfilm projekthez készítünk zenét; de legalább van köztünk egy 50 körüli zenetanár aki kicsit formálja a dolgokat, és eddig nem szart raktunk össze, hanem élvezhetõ zenét - igaz filmzene 😛) - tudom, és nagyon halom a zenéjükben hogy mennyire amatõrök. Pl. a th-ban csak egy-egy hangot váltoat, és véha vannak akkord váltások, semmi összhang, semmi komolyság.

szóval...

cr3ativ3
van ezeknek a szaroknak valami uj számuk, amiben mennek valami zsidókkal együtt.

zakika
hat mit mondjak. sirjal, hatha megkonyebulsz
tegnap veletlenul elcsiptem egy TH dalt a teveben. megmutattam a felesegemnek es azt onta, hogy tul ferfias hangja van a csajnak. tehat mar mutal a gyerek. kulonben semmivel se sz.rabb a zenejuk mint mas zenekarnak aki azt a stilust nyomja (ugrabugra metal kemeny kiscsavoknak europai modra)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

cr3ativ3
iskolába, már 1000-rel megy 😞

Basszameg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.visualchat.hu üzenõfalát figyeljétek

mutazsd (de csak spoileren)

cr3ativ3
szaar 😛

Egy csetoldalon már ujjonganak értük. <#shakehead>

cr3ativ3
egyenesen fejbe

inkább no comment és ezt nekik<#gun>
cr3ativ3
szar és kész

Áz <#nyes>

zakika
vagy formacionak
deformacionak <#eplus2><#eplus2>

"megprobálom öket lehuzni a th szintjére"

Ezzel lehet hogy csak jót tennél velük! Ha megnézed mennyi idióta tinipicsa rajongója van magyarorságon a th-nak...

Itt a fórumon meg felesleges lehúzni õket a th szintjére, mert számomra(és szerintem mások számára is), már ott vannak vagy még alatta.

gyüttes?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden ami elcsórható külföldrõl és eladható ... a minõség és színvonal fügvényében halálosan ...

Zenekarok a zeneakadémián vannak.
Nevezzük nevén a dolgokat, ez "együttes". <#nyes>

zenekar?

cr3ativ3
kéne egy olyan hogy "a legjobban anyázott topic top 10" 😊

cr3ativ3
szerintem... 😊

Vagy akát "no thanx, avagy a legszarabb magyar zenekar"

John Cena
Ezt a topicot szerintem kinevezhetjük a legtöbbször ANYÁZOTT Topcnak😊 vagy tud valaki jobbat?😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

cr3ativ3
szerintem több is 😊

Valaki adjon indokot arra, hogy ezekben mit lehet szeretni, és mért?

cr3ativ3
Persze, de van egy elmebeteg aki rokkernek tartja magát, és jónak tartja õket.
Nákunk is mi9ndenki ismeri, és õk is utálják a no, thaxet, a thval együtt. Én pl. készítettem egy anti tokio hoteles plakátot, és kiraktuk. Az már egy más kérdés, hogy ugye a D-s lányoknak a mi termünkben van német órájuk, és letépték a th-s kurvák. Pedig szép nagy volt 😊

cr3ativ3
nekem valaki azt mondta, hogy olyan mint a holigans gyermekkorában.
Szerintem szarabb mindennél. ÉGÕ.

Én se vagyok sokkal idõsebb ezeknél, megmondom nektek, mi pl. iskolai rajzfilmhez csinálunk zenét, és még mindig jobb, mint ez. - Igaz, i9nstrumental zeze, szóval semmi ének, de még mindig jobban toljuk mint ezek.

Figyeljétek meg, nem sok idejük van mert feltalálnak ennél szarabbat, és azt nyomatják. Figyeljétek meg, a tizenéves kurvák ezt venni fogják mint a cukrot.
Amire kiváncsi vagyok az az, hogy a th véleménye mil esz errõl a szarról. Ha lesz koncertjük, és én odakerülnék, akkor én irtanék.

cr3ativ3
lógós g*cik.

Gladiator
de ne aggodj, az albumukat nem vesszuk meg. igy aztan lehet akar mekkora erdeklodes irantuk...

legyenek is, megérdemlik amekkora égö szar "zenét" nyomnak, remélem jol leégnek! én foglalkozok velük, megprobálom öket lehuzni a th szintjére, megérdemlik, megdolgoztak érte!

Harly18
Egyébként az a fura, hogy itt a hozzászólások 90 %-a negativ és mégis annyira foglalkoztok/foglalkoznak az emberek ezzel az együtessel, tehát mégiscsak foglalkoztat/érdekel benneteket baromira. Ha azok, akik utálkoznak hozzá sem szólnának, akkor alig lenne érdeklõdés irántuk, de igy pont azt éritek/érik el, hogy sokáig a köztudatban lesznek....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

zakika
nem -ik
-ék

humorizaltam 😊

Gladiator
toplistan hanyadik?

kuci06
igen, már a viván is megy <#falbav>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gladiator
viva-n megy?
ismer egyaltalan vki akarkit aki szeretne oket, vagy mindenki szanalmasnak tartja?

kuci06
nálam már az osztályban szinte mindenki ismeri õket <#wilting>
De õk is útálják õket <#gonosz1><#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gladiator
megy mar otthon a nagy no, thanx laz?

És õk meg nemis járnak már suliba...

cr3ativ3
de mi a jó ezekben?
Már a suliban is ez folyik...

zakika
ki lett moderalva imike
pedig ugy olvastam volna valami okosat

kuci06
látom a moderátor-topicban is rontod a levegõt 😄
ügyes vagy, majd kinövöd :/