406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
  • Suxen
    Akkor fordítva kell megközelíteni, mivel az emot nem lehet meghatározni, határozzuk meg, hogy mi nem emo. Onnantól be lehet sorolni a NT-et is, mivel az semmiképp sem emo, hiszen az emo többnyire érzelmekről szól, nem feltűnési viszketegségben szenvedő tiniknek a nyivákolásáról. Ez egy klasszikus pop-rock együttes, ami remélhetőleg fél éven belül eltűnik a süllyesztőben.
  • cr3ativ3
    "Az emo szót ekkor már zenekaroknak a ’90-es évekbelinél is szélesebb és heterogénebb sorára alkalmazták. A kifejezés annyira elterjedtté vált, hogy közel lehetetlenné vált meghatározni, hogy mit jelent az „emo” szó."

ez kevert meg.
  • Daza500
    Miféle kérdés ez ?!

Mégis mi a francra való a WIKIPÉDIA ? Tessék használni !
  • cr3ativ3
    hehehe moré.
    more helyett mire. természetesen.
  • cr3ativ3
    a 'more izgul' alatt azt érted, hogy milyen zenét szeretek? Rockot természetesen. És ez nem rock, hanem szar. A TH-val együtt. :]
  • Alice Sabbat
    tisztelt ház ^^ ... nemértem az az emo nem emo kérdés miért ien nagy világmegvállto kérdés mivel... olyan emberek akik kinézetük exrémitásával megbotránkoztattak egyes embereket léteztek régebben is és most is azzal hogy nevezhetjük magába fordulónak és fáydalmasnak, derpesszívnek a viselkedésüket ez egy tény mindenki úgy él ahogy jó lesik, vagy ahogy kényszerítve van ... nah most ha valaki alapból ien rohatul nem fogja érdekelni mások véleménye még ha fály neki az élet is ... volt egy pont ahol a társadalom jó szokásához híven elnevezteőket most itt pl emo nak
    egyrészt rühellem ezt a szót és magát azt is amit takar hogyha valaki csak azért áll be képletesen szólva a sorba mert a környezetében kisssebségérzete volt és valami erős szellemi társasággal próbállja kompenzállni azt .. azoban ez ellen tenni egyrészt nemlehet másrészt lehetük anti ezek anti azok hogyha valaki ennek annak nevezi magát tegye, szive joga ettöl függetlenül még lehet jó ember ... csak épp jellemileg talán nem elég szívós ahhoz hogy önnön maga legyen a hite és a központja

Tokio fotel és a No tenksz: 1. re mind2-t kiröhögtem ...
    a tokio hotel ... nemtudom hány ember eggyüttesénk nevezett kavalkád,
    amit utálok benne hogy a stílusuk nevük stbstbstb meneddszerek sylistok munkája... egy egészen kicsikét egy 100 %os termék akiken megakzdagszik pár hivatalos emberke ...

nah no thx thnak meg egy utánérzés ... ha ők álítják magukat tribut nak akkor grat ha pedig nem akkor is grat majd lesz belőlle valami bár most a szinvolnal az nincs túl magasan ..

hm mindenesetre ezt a 2 utlsó bekezdés jól összecsaptam mivel megjött a pizzám és már eszni akarok a lényeg hogy ezek bandák és ha mindenki anyira tudja hogy mien szarok :D mert azok :DDD... akor csináljanak valamit ami színvonalasabb nagyob és erősebb ... pont ...

témát nemkel bezárni mivel mnidenki el fogja remélhetőleg hanyagolni és akkor ennyit arrol menyire érdekelnek akárkit is .
  • cr3ativ3
    álj álj álj.
    most van gebasz. Akkor mi is az az emo? :s
  • zakika
    most vitatkozol egy anti-emossal.
    en hiszek neki, o a szagerto. csak meg nem tudom mire izgul
  • Daza500
    Én csak egy külvárosi békés állampolgár vagyok.

De ha a TH nem az, akkor a NT se lehet az...
    Legfeljebb majd ha 4.0 lesz.
  • zakika
    te azt nem tudhatod. ha cr3ativ3 azt mondja hogy emo, akkor az. ki vag yte hogy meg mered kerdojelezni egy ilyen szagerto szagertelmet?
  • Daza500
    Szerintem ez k*rvára nem emo...
  • jointo
    erről jut eszembe ez érdekes lehet... http://balhek.uw.hu
  • Match
    Hehhe :)
    NT :D

Windows No Thanx :D
  • zakika
    nem halgatok THt se NT se, de azert erdekelne te mire izgulsz be?
  • cr3ativ3
    Az.
    Lenne egy kérdésem az emo-sokhoz: Hogy tudjárok hallgatni, és mi a jó ebben? Huhh?

Ugyanis az nem zene, mikor egy rakás taknyos kölyök iskolát kerülve valami zenének nevezett szart játszik, és ezt a sok kurva pedig még élvezi is.
  • Daza500
    Stinky pile of poo.
  • cr3ativ3
    rakás szar.
  • zakika
    szerintem kizaras
    akik flemelni probalnak. egy kis cool tura kell az emorockihotelanyazasba is, nem csak ugy van az...
  • Daza500
    Áh, szerintem még hagyd pár napig. Utána fleőlem zárható.
  • prezi
    zárás ?!%
  • Daza500
    A topik máris lesüllyedt a Takonyban Hempergők szintjére...
  • zakika
    kultura? vagy nalatok a viskoban igy kell kulturaltan irogatni?
  • Vaxi
    ban bye.
  • Beast Machine
    kussss
  • imike123456
    EEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • Daza500
  • vikikeee
    Ti egy nagy kupac szar vagytok,még a Th-nál is szánalmasabbak! Égetitek Szombathelyt! Énekeljetek Péterfán a kocsmába,ott nem hallja senki! Az énekes (Márk) huzzon vissza a Péterfai parasztviskójába! ennyi...
  • Vaxi
    ma már minden fejre állt...
    te vagy a másik nemzedék.
  • jimyke1
    nem vagyok EMO..jöhettek annyian amennyien...
  • Tomyboy3000
  • Tomyboy3000
    http://www.smileypad.com/v224/Feelings/Scratch-Head.gif
  • Daza500
    Ezt ne írtad volna...
  • cr3ativ3
    SZAAR
  • Rexor
    Távozz el szerintem innen, nagyon gyorsan! Csicska EMO!
  • jimyke1
    sztem meg egész jól nyomják...
  • cr3ativ3
    a kurva életbe :$ most látom rossz a link, mert nem az volt a vágólapon.
    1000 bocsánat...
    Ez lett volna
  • cr3ativ3
    nem, az egyik eleve szar, a másik utólag lett ilyen.
  • Daza500
    Miért, az előbbi csak simán gagyi, az utóbbi meg már ultragagyi ?
  • cr3ativ3
    ez más kategória... :S
  • Daza500
    És ENNEK talán sok értelme van ?