406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
-
feamatar #325 jogos; van aki a pénzért csinálja. ők azért; ezért számomra no respect. persze mondani lehet hogy más is a pénzért csinálja... de nem mindegy hogy kitart az elvei mellett vagy sem. rengeeteg metal banda tudna rádióbarát cuccot csinálni hogy jóval nagyobb lenne a hallgatottságuk de nem teszik. Mert a zenénél nincs fontosabb.
De attól még hogy igénytelenségből pénzt lehet csinálni ezért nem jár nekik és senki másnak a respect. Így a No, Thanx is retardált hülye gyerekek gyülekezete. Az hogy a lányoknak esetleg ilyenek jönnek be?? Tod én az olyan lányból nem kérek. Mert azért valamit a a gondolatvilágából is visszatükröz hogy mit hallgat az ember. -
#324 épp most volt a humoros-ban:
ennyi.. -
#323 Ez a legjobb üzelt, hogy hasonlítanak a Tokio Hotelra.
Mindenki foglalkozik azzal is, van aki szereti, van aki anti th-oldalakat készít !tehát foglalkozik vele! a nyomorék myvip teli van th és anti th klubokkal! A média teli van velük és mondom, 1,5 milliárd forint bevételt termelt az 5(vagy hányan vannak, most nem googlezek rá -.-) kis német buznyák. Ez a banda ebből él. és nem is szarul :D -
#322 és? akkor mivan? te is kiállhatnál, nemtetszenél a tinilibáknak!
nekik nyálas gyökér okádék kell, és megkapják. Azok a retardáltak meg jól járnak vele, annyi pénzt kaszálnak mint a szemét. Manager ide vagy oda... a kis ganaj 14 évesen túlkeresi a muterját! És miért? Mert lánynak néz ki, és az életről, amiről fogalma sincs nyarvog 3 percet. de ha ez kell... -
#321 Ahhoz nekik az ég világon semmi közük...
A manager elintézi, ők csak kiállnak mint pár bábú... -
#320 attól hogy nyálas kis gennyek létére hülyére keresik magukat, és látod van szép nagy közönségük. valamit tudnak, amit mi nem.... -
#319 Kösz nem... -
#318 " majdnem minden számuknak ugyanaz a zenéje azon kivül rohadtjók"
LOl ? :D
mondj egy dolgot, amitől ők olyan "jók" ... -
Daza500 #317 -
#316 gtfo -
Dorricaa #315 Most mért izélitek őket!Jók és kész!!!Azon kivül h majdnem minden számuknak ugyanaz a zenéje azon kivül rohadtjók!!!Jah és ne feledjük Olivér 4ever -
#314 -
Daza500 #313 Oh ! A képviselő urak meg biztos ott rázták rá...
cc-cc... -
blackgamer #312 atyaég május elsején az mszp majálisán léptek fel... [látta a tv-ben] -
Daza500 #311 Nálam egy szinten van a többivel, nem húzok mértékeket a szarban. -
#310 nem szarabb mint akarmelyik mas szar zenekare -
Daza500 #309 Láttam ma VÉLETLENÜL a videoklipjüket, és azt kell mondjam: BORZALOM. -
#308 ja. -
#307 KAKI ÉS KÉSZ:) -
#306 Nálunk egyelőre csak 1 van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Veled meg mi lett? -
Daza500 #305 Hálát adok az égnek, hogy tavaly leérettségiztem. -
#304 Osztályomba 2 új EMO -
#303 da. -
#302 ez sazép volt ;) -
Daza500 #301 Hiába nem az, mégis annak van titulálva a nagy magyar média által. -
#300 legalábbb mondtál okosat is rexor ;) -
#299 az bizt. -
#298 figy, ez nem is rock.
Legalább is én, és rajtam kívül még zenének sem tekintjük. -
#297 A hiphop megalázására ott a 50 Cent -
Daza500 #296 De hogy miért pont a rockzenét kell ennyire megalázni, azt nemértem... -
#295 akkor irjal ma legaball egyetlen 1 zenekar, amit szeretsz, mert ugy nez ki, hogy nem tudod mit akarsz -
#294 pontosan. :D -
#293 valamit félreértettél. (vagy én irtam rosszul.)
Nem a rock a szar, hanem a TH és a NT. -
Daza500 #292 Azt nem szabad annak nevezni. Hiszen annyi mindenen keresztülment már... -
#291 te szernak mered nevezni a rockot? ilyen elvetemultet. -
#290 igen, és ezért szar. -
#289 Cr3ative3, de szegyelled mit halgatsz. rockba mindnen belefer es nem montal semmit. en is rockot halgatok -
#288 Dieter Bohlen... az a kedvencem... akkor mar szedem is le a TH, vagy inkabb megveszem a CDt, hogy jusson neki is es ezentul csak olyan poloban jarok... -
Daza500 #287 De neem, a TH is ugyanilyen divatzene.
Már a menedzserükről is ordít hogy nem lehet az.
A Modern Talking talán emo volt ? Nem. A TH mögött viszont nem más áll, mint Dieter Bohlen. Tehát már csak ezért se lehet emo. -
#286 Nagyon jó :)
de a TH az az nem? Mivel a szövegek a fájdalomról szólnak.