No, Thanx

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hálát adok az égnek, hogy tavaly leérettségiztem.

Rexor
Osztályomba 2 új EMO<#szomoru1>

cr3ativ3
da.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

sgirl
ez sazép volt 😉

A jövő eléggé hasonlít a jelenre, csak hosszabb!

Hiába nem az, mégis annak van titulálva a nagy magyar média által.

cr3ativ3
legalábbb mondtál okosat is rexor 😉

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
az bizt.

cr3ativ3
figy, ez nem is rock.
Legalább is én, és rajtam kívül még zenének sem tekintjük.

Rexor
A hiphop megalázására ott a 50 Cent<#nevetes1>

De hogy miért pont a rockzenét kell ennyire megalázni, azt nemértem...

zakika
akkor irjal ma legaball egyetlen 1 zenekar, amit szeretsz, mert ugy nez ki, hogy nem tudod mit akarsz

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

cr3ativ3
pontosan. 😄

cr3ativ3
valamit félreértettél. (vagy én irtam rosszul.)
Nem a rock a szar, hanem a TH és a NT.

Azt nem szabad annak nevezni. Hiszen annyi mindenen keresztülment már...

zakika
te szernak mered nevezni a rockot? ilyen elvetemultet.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

cr3ativ3
igen, és ezért szar.

zakika
Cr3ative3, de szegyelled mit halgatsz. rockba mindnen belefer es nem montal semmit. en is rockot halgatok

zakika
Dieter Bohlen... az a kedvencem... akkor mar szedem is le a TH, vagy inkabb megveszem a CDt, hogy jusson neki is es ezentul csak olyan poloban jarok...

De neem, a TH is ugyanilyen divatzene.
Már a menedzserükrõl is ordít hogy nem lehet az.
A Modern Talking talán emo volt ? Nem. A TH mögött viszont nem más áll, mint Dieter Bohlen. Tehát már csak ezért se lehet emo.

cr3ativ3
Nagyon jó 😊
<#taps>
de a TH az az nem? Mivel a szövegek a fájdalomról szólnak.

Akkor fordítva kell megközelíteni, mivel az emot nem lehet meghatározni, határozzuk meg, hogy mi nem emo. Onnantól be lehet sorolni a NT-et is, mivel az semmiképp sem emo, hiszen az emo többnyire érzelmekrõl szól, nem feltûnési viszketegségben szenvedõ tiniknek a nyivákolásáról. Ez egy klasszikus pop-rock együttes, ami remélhetõleg fél éven belül eltûnik a süllyesztõben.
cr3ativ3
"Az emo szót ekkor már zenekaroknak a ’90-es évekbelinél is szélesebb és heterogénebb sorára alkalmazták. A kifejezés annyira elterjedtté vált, hogy közel lehetetlenné vált meghatározni, hogy mit jelent az „emo” szó."

ez kevert meg.

Miféle kérdés ez ?! <#ticking>

Mégis mi a francra való a WIKIPÉDIA ? Tessék használni ! <#duma>

cr3ativ3
hehehe moré.
more helyett mire. természetesen.

cr3ativ3
a 'more izgul' alatt azt érted, hogy milyen zenét szeretek? Rockot természetesen. És ez nem rock, hanem szar. A TH-val együtt. :]

tisztelt ház ^^ ... nemértem az az emo nem emo kérdés miért ien nagy világmegvállto kérdés mivel... olyan emberek akik kinézetük exrémitásával megbotránkoztattak egyes embereket léteztek régebben is és most is azzal hogy nevezhetjük magába fordulónak és fáydalmasnak, derpesszívnek a viselkedésüket ez egy tény mindenki úgy él ahogy jó lesik, vagy ahogy kényszerítve van ... nah most ha valaki alapból ien rohatul nem fogja érdekelni mások véleménye még ha fály neki az élet is ... volt egy pont ahol a társadalom jó szokásához híven elnevezteõket most itt pl emo nak
egyrészt rühellem ezt a szót és magát azt is amit takar hogyha valaki csak azért áll be képletesen szólva a sorba mert a környezetében kisssebségérzete volt és valami erõs szellemi társasággal próbállja kompenzállni azt .. azoban ez ellen tenni egyrészt nemlehet másrészt lehetük anti ezek anti azok hogyha valaki ennek annak nevezi magát tegye, szive joga ettöl függetlenül még lehet jó ember ... csak épp jellemileg talán nem elég szívós ahhoz hogy önnön maga legyen a hite és a központja

Tokio fotel és a No tenksz: 1. re mind2-t kiröhögtem ...
a tokio hotel ... nemtudom hány ember eggyüttesénk nevezett kavalkád,
amit utálok benne hogy a stílusuk nevük stbstbstb meneddszerek sylistok munkája... egy egészen kicsikét egy 100 %os termék akiken megakzdagszik pár hivatalos emberke ...

nah no thx thnak meg egy utánérzés ... ha õk álítják magukat tribut nak akkor grat ha pedig nem akkor is grat majd lesz belõlle valami bár most a szinvolnal az nincs túl magasan ..

hm mindenesetre ezt a 2 utlsó bekezdés jól összecsaptam mivel megjött a pizzám és már eszni akarok a lényeg hogy ezek bandák és ha mindenki anyira tudja hogy mien szarok 😄 mert azok 😄DD... akor csináljanak valamit ami színvonalasabb nagyob és erõsebb ... pont ...

témát nemkel bezárni mivel mnidenki el fogja remélhetõleg hanyagolni és akkor ennyit arrol menyire érdekelnek akárkit is .

cr3ativ3
álj álj álj.
most van gebasz. Akkor mi is az az emo? :s

zakika
most vitatkozol egy anti-emossal.
en hiszek neki, o a szagerto. csak meg nem tudom mire izgul

Én csak egy külvárosi békés állampolgár vagyok.

De ha a TH nem az, akkor a NT se lehet az...
Legfeljebb majd ha 4.0 lesz. <#nyes>

zakika
te azt nem tudhatod. ha cr3ativ3 azt mondja hogy emo, akkor az. ki vag yte hogy meg mered kerdojelezni egy ilyen szagerto szagertelmet?

Szerintem ez k*rvára nem emo...

jointo
errõl jut eszembe ez érdekes lehet... http://balhek.uw.hu

Match
Hehhe 😊
NT 😄

Windows No Thanx 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

zakika
nem halgatok THt se NT se, de azert erdekelne te mire izgulsz be?

cr3ativ3
Az.
Lenne egy kérdésem az emo-sokhoz: Hogy tudjárok hallgatni, és mi a jó ebben? Huhh?

Ugyanis az nem zene, mikor egy rakás taknyos kölyök iskolát kerülve valami zenének nevezett szart játszik, és ezt a sok kurva pedig még élvezi is.

Stinky pile of poo.

cr3ativ3
rakás szar.

zakika
szerintem kizaras
akik flemelni probalnak. egy kis cool tura kell az emorockihotelanyazasba is, nem csak ugy van az...

Áh, szerintem még hagyd pár napig. Utána fleõlem zárható. <#vigyor3>

prezi
zárás ?!%

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

A topik máris lesüllyedt a Takonyban Hempergõk szintjére...

zakika
kultura? vagy nalatok a viskoban igy kell kulturaltan irogatni?

Vaxi
ban bye.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Beast Machine
kussss

...vágod?

imike123456
EEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

<#worship>

Ti egy nagy kupac szar vagytok,még a Th-nál is szánalmasabbak! Égetitek Szombathelyt! Énekeljetek Péterfán a kocsmába,ott nem hallja senki! Az énekes (Márk) huzzon vissza a Péterfai parasztviskójába! ennyi...
Vaxi
ma már minden fejre állt...
te vagy a másik nemzedék.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

nem vagyok EMO..jöhettek annyian amennyien...

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

<#gun><#gun><#gun>