406
...avagy ezt is megértük. Magyar Tokio Hotel. Nesze nekünk....
-
Messi940 #406 Mindenki felvágta az ereit ? (°_°) -
#405 ejpazdet :|
3 napig voltam szombathelyen fellépni ezen a savaria karneválon és kit láttak szemeim?
egyik nótenkszes gyereket.
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwww tőlem kb másfél méterre lépdelt el.
woooooooooooow :OOOOOOOO_O_O_oo
100 forintért megértinhettek :| -
Daza500 #404 Kamu. Szaris. -
#403 én nem szeretem a zenéjüket,elég gyengexD -
#402 bye -
pesdave #401 Eladnám egyedi festésű koponyás gitáromat! http://www.expressz.hu/hangszer/elektronikus/pengetos/showAdvert,9556428,517,17.html
-
#400 imádom -
#399 Hát azt én is. Mondjuk csak 1-2 számot hallottam tőlük mert húgom néha néz VIVA-t. Na nem mintha ő emo lenne csak néha átkapcsol oda, aztán gyorsan el. XDDD
Engem mellesleg különösebben nem izgatnak, csak a sok kis picsa miattuk vágja fel az ereit, mert hogy az milyen frankó és a halál boldogságot hoz. -
#398 Mondom nem veszel rá!!! fujjjhujj arghh de szarezis -
fr #397 no thanx zene -
#396 Ugye? -
#395 xD -
#394 Jöttem no thanx-ot fikázni!
EZ deszar azt basszameg azt megbassszaaztmegbasszaazajóóóó***************************... -
#393 mert te hulye -
#392 okos vagy, mint egy darab szar. -
#391 semmit -
Daza500 #390 Jaja. Ez egy őrült pszichopata szekta. -
#389 ezt miért a zene topikba nyitottátok?
csak azért, mert ez nem zene. ez valami más. -
csoola #388 akkor jo ha soad 4ever mert asszem az feloszlottXD (ha tévedek verjetek meg nagyon!)
slipknotot sokan utálják nem értem miért, én leszarom h kik azok, engem a zene érdekel és az nkem tetszett...
manson ugyszintén, fosok rá h ha álaltkodik vagy akármit csinál NEM ÉRDEKEL a zene a lényeg...
régiek közül is soakt hallgattam (hallgatok most is néha ha épp olyna a hangulat:D), Iron Maiden és Guns 'N' Roses ami nálam bejött!
az abaj h amig divatja van az ilyen fajta (notenksz,th stb) együtteseknek addig tolni fogják mert döl a lé, ez van, igénytelenség rulzz, de egyszer felnönek azok akik szeretik (mert sztem nem kel taglalni h kurvára de a fiatal korosztály a célközönség) aztán csakrájönnek h ez mekkora egy fos... -
csoola #387 sőt, én még azt is el tudom képzelni h közük nincs az egészhez, az egész együttes egy igen jo produkcio anyagi szempontbol nézve, mert aki olt olyan szemfüles és összehozta öket az a zsebében tudhatja a magyar hokizo fotel utáni kemény pénzeket... oriási üzlet ez a szar, akárki akármit mond, persze én egyedül vmelyik kereskedelmi adon láttam vmi reklámban a daluk egy részét, hát, mit mondjak szar? ugyis tudjátok h szar:D hokizo fotelröl meg annyit h a viván néztem bele egyszer, de csak azért h ne mondhassák h olyat fikázok amit nem láttam-de ugyanugy fikázom mert undorito szar szövegük van és kurvára nem hiszem el h ök ilyen sokat tudnak a világfájdalomrol meg mindenröl, ráadásul amugy sem a kedvencem az a zene, akkor inkább In Flames (best ever), Katatonia, Raunchy (ezeket tolom mostanában, néha lazulásra Belga:D)
de szeretem az ehhez hasonlo igényesebb metal vagy rock zenét! -
Daza500 #386 Ejha
/o\ -
#385 a riffeket is a Blink 182-tól lopták, nehogymár a szövegeiket is firkantsák össze... -
Lpneo #384 Kíváncsi vagyok ki írta a számaikat meg a szövegeket. Még azt is el tudnám képzelni hogy ők maguk(amenniyre szar)... -
#383 nem, de nagyon gyík vagy az osztályoddal eggyütt ha eggy ilyen szarra elmész -
#382 neeeee. -
#381 ápp!! -
Daza500 #380 Téves fórum -
#379 édes jó istenem... -
#377 legeslegnagyobb beszolas:
"Zacsipacsizos kis hurka gyurkak!"
©Rastyka YouTube
csodalatos -
Daza500 #376
Ezt -
#375 Legyen neked is EMO-d -
#374 fújjj no thanx buzi zene buziktól -
#373 link
Ne szennyezzük be ilyen fos zenékkel ezt az IGAZI ZENEI topikot!
itt csak a notex lehet. keresek is egy képet, 1. google találat:
huhh nagy kép szal link:
nemkösz. -
#372 vazz, a Scorpionst meg kihagytam, pedig nagyon szeretem - fatertól karácsonyra meg is kaptma az Acoustica DVD-t :D -
#371 kiegyezünk az ősblekkmetál kifejezéssel?:D -
#370 Na, ezzel már egyetértek :) -
#369 a Sabbath az nem black metal, viszont a Sabbath-tal indult az a műfaj, tehát a blackmetal őse :) -
#368 A nemrégiben itt koncertezett Rolling Stones-t ki ne felejtsük :) -
#367 Sabbath mint black metal?
Azért ez egy kicsit túlzás. Nem nagyon vagyok otthon abban, hogy melyik zenekar milyen stílust játszik, de én szimplán metálnak nevezném (persze az 1970-es évekhez mérten :D) (a wikipedia szerint heavy metal). -
Daza500 #366 Hozzáraknék még kettőt: Led Zeppelin, Motörhead.