Scions of Fate (mmorpg)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a 3. szerveren nyomom
Kisvihar néven
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
asd
Kezdjetek klánnéven gondolkozni lol
asd
bár ez a hülye idõeltolódás kicsit idegesítõ.. csomó jó event-rõl lemaradok mert hajnali idõbe lenne nálunk
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Egyébként sztem nálunk már 8-a lesz mire játszani tudunk 😄 9 órás eltérés :/
asd
asd
asd
pl moderátor figyelmébe topic 😊
Nem tudok bannert betenni 😊
asd
amúgy most "szünet" van? v mi van most ?😄
asd
Törörlnek minden karit 😄
asd
asd
X-bow Apollo
Akartam shotot csinálni a fegyómról, de nem találtam hogy kell. Szval +6 os és lv3 poison ^^ szép lilán fénylik 😛 Kár hogy holnap úgyis elvesztem xD
asd
Csináltam +5 ös fegyót ^^ mondjuk így könnyû volt 😄
asd
ott írják ezt:
"3. Characters that have been made before the server maintenance will NOT be erased."
ez vajh arra vonatkozik h a béta után?
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Nem fizet npc semmit a cuccaimét, viszont minden, amire futja a pénzembõl, és megveszem, csak 1 aranyba kerül! 😄
Szal akinek sok péze van, vegyen egy rakás értékes cuccot, aztán ha megjavítják a bugot, keres vele egy csomót :p
én csóró vagyok, csak 12k-s fegyverekbõl vásároltam be :p
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Most viszont az a gondom, hogy bármit eladok, nem kapok érte pénzt :p
már minden irányban szzétnéztem a városból, de nem láttam sehol, pedig kell a kveszthez :p
asd
asd
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ti tudtok amúgy karaktert törölni? Születési dátumom kéri, és nem fogadja el, pedig biztosan jót írok be...
be kell jelentkezni az oldalon és csak utána tudod
Azt írja, hogy: This digital key is not recognized. Please try again after inputting the proper key.
asd