Scions of Fate (mmorpg)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
Én a 3. szerveren nyomom
Kisvihar néven

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

BlackShadow
nekem a premium shop 1x sem jött be 😊 mindig fehér kocka.. 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Jah hát ez elég sz@r... Bár én egyik fraction war on ott voltam, valami reggel 7-kor kezdõdött asszem. Mondjuk nem volt nagy szám mivel engem kidobott rögtön az elején valami error-ral l0l... :/

asd

Én már kora reggel óta tolom 😄 Fura hogy mindig vennem kell potit, bétába premium shopból vettem állandóan 😄
Kezdjetek klánnéven gondolkozni lol

asd

BlackShadow
sztem új kliens lesz 😊

bár ez a hülye idõeltolódás kicsit idegesítõ.. csomó jó event-rõl lemaradok mert hajnali idõbe lenne nálunk

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Még nem mennek a szerverek:-((((

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

sweech
és új klienst kell-e majd tölteni vagy jó a SCIONS_OF_FATE_V5_0126_2007?

musha
akkor ha jól rémlik 4-kor jelenik meg kinti idõ szerint, tehát nálunk éjjel 1? nem baj, csak remélem tényleg nem kell már semmit szarakodni az ekkáunttal...

Már nem kell semmi, ez már az "official release" lesz szval bárki játszhat vele.
Egyébként sztem nálunk már 8-a lesz mire játszani tudunk 😄 9 órás eltérés :/

asd

musha
valaki tudja, hogy most megjelenés után kelleni fog bármilyen kulcs az indításhoz vagy elég az az acc, amivel be vagyok regelve a játék fõoldalán?

jah ott lehet házigazda jogot is kérni 😊 majd lehet kérek hehe

asd

jah ok 😊

asd

BlackShadow
asszem játékosok fóruma modinak kell elküldeni a képet, h feltegye
pl moderátor figyelmébe topic 😊

Naja én is 😊
Nem tudok bannert betenni 😊

asd

BlackShadow
hmm most olvasom, h ha elindul a játék a béta teszterek ajándékot kapnak .. kiváncsi vagyok mi lesz az 😊

BlackShadow
ahogy gondolod 😊 én csak megmutattam, h mire gondoltam 😊

sweech
ezt a csirkét én is néztem 😄 de akkor odébb kell tenni a feliratot

BlackShadow
na mit gondolsz?😊

BlackShadow
sztem zsír.. bár kicsit "üresnek találom a bal alsó részt 😊 ha nem haragszol mindjárt kiegészítem egy picit

amúgy most "szünet" van? v mi van most ?😄

sweech
bannernek? <#smile>

miért? 😄

asd

remélem új klienst kell majd szedni hozzá

sweech
holnap open beta? =)

Nagy a pangás 😞
Törörlnek minden karit 😄

asd

Magas szinten lesz majd benne dungeon azthiszem. Végülis a lényeg az ellenségeskedés Chaos és Order között, ezek külön területeken fejlõdhetnek, és hetente egyszer összecsapnak.

asd

Demila
sziasztok , most töltöm a játékot . , tudnátok valami magyar linket adni ? vagy valami leírást valahol , mert a videók alapján jó kis játék ez , de nem látom a lényegét 😞 , van -e benne Dungeon ? , Csapatmunka ?? , esetleg két állandó ellenséges terület ? , elõre is thx <#worship>

X-bow Apollo

valami NPC-rõl beszélt, hogy annál lehet ezt a követ rányomni, de sehol sem találtam :p

Nem sajna 😞 csodálkoztam is, hogy mikor felnyomtam +5 re semmi fénye nem volt :/ Holly-nál kell venni valami követ (nem tudom a nevét) és az teszi rá a fényt van tûz, szél, méreg stb. valami "add effect" 😄 vagy nem tudom.
Akartam shotot csinálni a fegyómról, de nem találtam hogy kell. Szval +6 os és lv3 poison ^^ szép lilán fénylik 😛 Kár hogy holnap úgyis elvesztem xD

asd

az a fényesség a fegyver körül enchant vagy enhance eredménye, vagy hogy lesz az? :p

Az van hogy most mindent vehetsz az npc-nél 1 goldért 😄 Ez a 35-ös karik (3. 4. slot-ba kezdesz karit akkor 35 lesz) miatt van hogy tudjanak csinálni jó cuccokat pvp-hez. Amely karik tegnap vagy az elõtt vagyis hát ezelõtt az event elõtt lettek csinálva vagyis az elsõ két slotban vannak, azokat elvileg nem törlik 😊(bibíí én akkor 25-ös karival kezdek 😛)
Csináltam +5 ös fegyót ^^ mondjuk így könnyû volt 😄

asd

BlackShadow
most van egy event h 35 ös karikat lehet kreálni stb..
ott írják ezt:
"3. Characters that have been made before the server maintenance will NOT be erased."

ez vajh arra vonatkozik h a béta után?

sweech

L2Goku
azt en honnan szulok ?😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Nah, szal ez egy bug.
Nem fizet npc semmit a cuccaimét, viszont minden, amire futja a pénzembõl, és megveszem, csak 1 aranyba kerül! 😄
Szal akinek sok péze van, vegyen egy rakás értékes cuccot, aztán ha megjavítják a bugot, keres vele egy csomót :p
én csóró vagyok, csak 12k-s fegyverekbõl vásároltam be :p

feltéve, hogy van closed beta-s kulcsod :p

L2Goku
Akkor most csak letoltom , registralok es jaccok mint huegyerek ?😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

nah megvannak már.
Most viszont az a gondom, hogy bármit eladok, nem kapok érte pénzt :p

L2Goku
vege a closed betanak ?

hol találok vaddisznót? 😄
már minden irányban szzétnéztem a városból, de nem láttam sehol, pedig kell a kveszthez :p

BlackShadow
jah és még fizetni is kell érte, fõleg h béta után törlik 😊

Azt hittem csak nálam van ez és elírtam a születési dátumomat 😄 de akkor így jólvan 😊

asd

pet egy nagy szar 😞 alig lehet lv10 felett fejleszteni mindig behal 😄 ha meg nem szeret téged pont mikor meghal akkor újra se lehet éleszteni :o

asd

BlackShadow
feb7

ColdFire
mikor lesz már norm verzsön? :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

BlackShadow
szintugy 😊 de béta végével úgy is törlik õket szal tökmind1 😞

nah már mûködik =)
Ti tudtok amúgy karaktert törölni? Születési dátumom kéri, és nem fogadja el, pedig biztosan jót írok be...

BlackShadow
lehet nem aktiváltad rendesen
be kell jelentkezni az oldalon és csak utána tudod

Mért van az, hogy van digital keyem, és aktiváltam is, regeltem vele, de mégsem tok bejelentkezni?
Azt írja, hogy: This digital key is not recognized. Please try again after inputting the proper key.

nyah már szedem lefele a kliencstet -.-

Jah, hát sztem törlik õket, de 3-án meg 4-én pvp event lesz, és csak 35+ os kariknak szval azt jó volna elérni 😊

asd