Scions of Fate (mmorpg)

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hikaru
Játszik még valaki?

sziasztok nekem segitcsen mar valaki MSN en [email protected] a cimem kõsz
és ebben hogy segitsunk lol? várj...

Hali,mindenki!lenne eyg problémám,ami az,hogy a játék már megvan de az oldalon nem lehet regisztálni.Ha jól értettem az oldaal fejlesztés alatt áll.Plííz help me!

Na hali hát ujjat kezdtem mert meghackeltek most 23 vok de hétvégé felmek kb 40 ig majd ha valakinek kell help egyen fel msn-re:[email protected]
Sziasztok!
van egykét gondom gammával, feltettem, muxik, de gondolom én nem ugy ahogy kellene, pl; nemtok X-t irni, nemtok csaj karit csinalni, malenek meg nemtok hajat/arcot valasztani, ezekre ninsc opcio, szar a kliensem vagy mi? mit csinaljak? marhara tré igy, foleg h alapbol jobbnak tunt video alapjan =/

nah 10 perc mig lejon, infot pls!

Hali!
Szedem lefele, amig lejön kiprobalom Holicot, melyik szeror menjek majd, vagy itt hogy mukodik? és mennyi magyar tolja?😊

csácsá én játszok vele 46 vok de nincs nagobb magyar??
Én már pár hónapja játszom a scionssal, van egy 26-os szintû swormanem meg egy 28as bowmanem. Szerintem tök jó, meg aranyos meg minden de egy kicsit unalmas, hogy csak irtani kell benne és kevés a küldetés. Az ellenfelek tényleg egyre erõsebbek, de ezeket kell ölni, ha fejlõdni akarsz. Sok pénz elmegy potionre, a pénzszerzésre sztem a leghatásosabb a shoppolás...persze nem mindig jön be. Ha meghalsz elég sok exp-t vesztesz....de végülis én szeretem ezt a játékot. Magyarokkal nem sokkal találkoztam, de tényleg jó lenne egy magyar klánt csinálni. Melyik világban van a legtöbb magyar?
én is most szedem le
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Sugam
hi leszedtem a jatekot mert elegem lett silkroadbol.
jatszak magyarok? jolenne 1 klán

hi! most raktam fel a játékot, és érdekelne hogy egyátalán játszanak-e magyarok komolyabban? ha igen akkor hol találom õket? thx ^_^
Honnan lehet accountot szerezni, kreálni? Akár trial is érdekel, mert nem igazán tudom, hogyan is mûködik most a game.. a Klienst leszedtem már.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

teccik ez a gém a screenshootok alapján most szedem le remélem jó lesz

aprópó nehéz a fejéõdés

remélem nem silkroad szinten lesz

Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]

BlackShadow
hát lehet én is kipróbálom ha olyan jó 😊
SoF szép meg minden, karakterek pofásak.. de egy játék ami csak grindelésrõl szõl :\ kezd kicsit uncsi lenni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Jah én is azt kezdtem el csinálni, de utána azt mondtam h ebbõl elég 😊Utána 22õn visszamentem lumberjack-ekhez és még akkor is 60-70 es sebzést nyomtak rám pedig már zöldek voltak 😞 szval ez kicsit idegesítõ, egyedül a medvéknek meg farkasoknak van még normális támadásuk, amit el lehet viselni...
Azóta már visszamentem Silkroad-ozni és újra függõ lettem, vagyis azt hittem, de tegnap kipróbáltam 9dragons-t, és hát eszméletlen az a játék, nagyon ott van 😊

asd

Szia
én a medvéket ölõm azokból a küldi miatt ami folyamatos van pénz,igaz kicsit uncsi,de 2 ora alatt összeszedek 10k-t.

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Hát én valahogy egyedül jobban szeretek gyakni 😊 jó ha nem függsz senkitõl (mondjuk healertõl).

1. Ilyen már nekem is volt 😊 de egy idõ után behal 😄
2. ha skill def-et tettél rá akkor azt nem adja hozzá, és az nem tudom mi 😄 bétába én is csináltam egy olyat, de nem jöttem rá mire jó :/

asd

BlackShadow
hát baze ez a 21 nem akar összejönni 😄 kb 5x haltam meg.. iszonyu sok Xp-t levon a halál.. (500) .. már rég megléptem volna😊
és mai napra 2 bugot találtam:

1. találtam egy halhatatlan zombit 😄 leütöttem az életét, de az csak ütött tovább 😊
2. enchantoltam az armoromat +14 def-el .. de nem adódott hozzá a def skillemhez.. ez mondjuk elég idegesítõ

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
én lvl20 vagyok és uezt tapasztalom 😊 és épp ez a "jó" benne
ez egy party-s játék.. ezzel kényszerítik ki belõled, h 1edül nincs eséyed.. hacsak nem fizetsz be és veszel abból potiont 😊

valaki aki játszik még van már 20 felett? 😊
Csak azért kérdem, hogy ti nem vettétek észre, hogy 20 feletti moboknak nagyon nagy a sebzése a karira, mert sztem kicsit elrontották itt a balance-ot 😞 és egyszerûen annyi potit használok, hogy nincs pénzem már következõ adagra...
Szval kipróbáltam party-t healerrel, én meg egy speares meg egy healer, egész jó volt egy darabik, csak nagyon kicsi az exp, mert 2 embert csak úgy tudott tölteni, hogy ketten ütöttünk 1 mobot vagy kettõt 😊 szal ha már több betámadott minket mindhárman behaltunk 😊 szal elment kicsit a kedvem így sajna...

asd

BlackShadow
nemtom, de ha jólemléxem a hivatalos fórumon van egy topic errõl.. nézz szét ott!

gecc
Sziasztok nekem indítás után ezt irja ki.ez micsoda?Mit csináljak, hogy mûködjön?

sweech
én is találkoztam múltkor 2-vel

a karakterrel bármelyik szerverre mehetsz,nincs megkötés

sziasztok,pedig vannak magyarok:-))
Igaz botterek is böven:-((

BlackShadow
most perpill 5 szerver van, terheltségük közepesnek mondható. igaz mivel friss a játék a kezdõ helyek tömve vannak 😊 - bejutni könnyû

tudomásom szerint nincs (még) magyar guild - és még egy magyart sem láttam 😄

trident
Sziasztok!
Néhány kérdésem lenne,
-milyen a szerverek átlagos terheltsége, milyen nehéz vagy könnyû bejutni?
-van magyar guild, mennyire ritkák a magyar játékosok?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ez a játék ingyenes és folyamatosasn frissül a pálya mint a silkroadban?

Bekerül a többi mellé 😊

asd

ráadásul nem tudom hogy mire jó az az emote, ugyanis elnyomtam, és nem történt semmi =)

jaja az volt :/
én olvastam olyat is, hogy akik mindhárom bétán voltak azok kaptak 3000 ncash-t ajándékba 😊

asd

BlackShadow
na tegnap én is elkezdtem a gamet újra 😊

bladesman - blAckshAdOw

általában mindig próbálok az Earth 1-re bejutni

mindenkinek a beta reward egy emote lett?

Nem '92 az? 😄 Mert én most 21 vagyok és álltalánosban toltuk valamikor a tamagocsit 😄

asd

a tamagocsi örület a 80-s évek elejeén kezdödött Magyarországon,1982-ben már 1 ügyes vállalkozo temetöt is csinált a halott tamagocsiknak...

ColdFire
ja és akkor nem is volt tamagucsi, én mán csak tudom xDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
jahogy teilyen öreg vagyol -.-
ok 😄DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

abból már kb 20 éve kinöttem:-))vagy 30??? :-))

ColdFire
vegye tamagucsit, aztán játék közbe nyomjad azt is

BlackShadow
én tegnap próbáltam és szintúgy nem megy a premium shop.. lehet újrakéne raknom? tegnap mondjuk a játék ki is dobott amint megnyomtam a gombot.

Hát én most nagyon elkezdtem gondolkozni, hogy kellene venni ncash-t, semmi pet meg ilyenek, csakis potiont vennék... nagyon sok pénzt meg lehetne spórolni ha nem kellene npc-nél potit venni.

asd

BlackShadow
azért vmibõl finanszírozniuk kell a srácoknak a játékot 😊 azért mégsem lehet tök ingyé egy faszántos játékkal játszani :p
amugy csak pár dolcsi, azaz sztem egy 1000-bõl simán megúszod.. hosszútávon nézve, az a pénz semmi 😊

na ez nem tetszik,miért adja pénzért a petet:-((

BlackShadow
lvl-hez quest kell, városban a bal fölsö npc adja.. asszem Claire talán a neve.. de IRL pénzbe kerül, h legyen peted

magyar klán: én CHAOS!!! 😊

A magyar klán ötletet támogatom

a pet mikortol lehet ?
ugy értve lvl kell hozzá?
vagy hogyan kell aktiválni ha már van?

Csináljak? xD most komolyan 😊

asd

hali 😊
lehet váltogatni a szervereket, karid ugyanúgy ott lesz 😊

de amúgy csináljunk már magyar klánt 😄 csak az a baj klánon belül nem lehet the order és chaos együtt 😞 vagyis asszem...

Black: nekem mindig bejött 😛

asd

Magyar oldalrol tudtok?

Oldal 1 / 3Következő →