Scions of Fate (mmorpg)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egykét gondom gammával, feltettem, muxik, de gondolom én nem ugy ahogy kellene, pl; nemtok X-t irni, nemtok csaj karit csinalni, malenek meg nemtok hajat/arcot valasztani, ezekre ninsc opcio, szar a kliensem vagy mi? mit csinaljak? marhara tré igy, foleg h alapbol jobbnak tunt video alapjan =/
Szedem lefele, amig lejön kiprobalom Holicot, melyik szeror menjek majd, vagy itt hogy mukodik? és mennyi magyar tolja?😊
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
aprópó nehéz a fejéõdés
remélem nem silkroad szinten lesz
Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]
SoF szép meg minden, karakterek pofásak.. de egy játék ami csak grindelésrõl szõl :\ kezd kicsit uncsi lenni
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Azóta már visszamentem Silkroad-ozni és újra függõ lettem, vagyis azt hittem, de tegnap kipróbáltam 9dragons-t, és hát eszméletlen az a játék, nagyon ott van 😊
asd
én a medvéket ölõm azokból a küldi miatt ami folyamatos van pénz,igaz kicsit uncsi,de 2 ora alatt összeszedek 10k-t.
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
1. Ilyen már nekem is volt 😊 de egy idõ után behal 😄
2. ha skill def-et tettél rá akkor azt nem adja hozzá, és az nem tudom mi 😄 bétába én is csináltam egy olyat, de nem jöttem rá mire jó :/
asd
és mai napra 2 bugot találtam:
1. találtam egy halhatatlan zombit 😄 leütöttem az életét, de az csak ütött tovább 😊
2. enchantoltam az armoromat +14 def-el .. de nem adódott hozzá a def skillemhez.. ez mondjuk elég idegesítõ
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ez egy party-s játék.. ezzel kényszerítik ki belõled, h 1edül nincs eséyed.. hacsak nem fizetsz be és veszel abból potiont 😊
Csak azért kérdem, hogy ti nem vettétek észre, hogy 20 feletti moboknak nagyon nagy a sebzése a karira, mert sztem kicsit elrontották itt a balance-ot 😞 és egyszerûen annyi potit használok, hogy nincs pénzem már következõ adagra...
Szval kipróbáltam party-t healerrel, én meg egy speares meg egy healer, egész jó volt egy darabik, csak nagyon kicsi az exp, mert 2 embert csak úgy tudott tölteni, hogy ketten ütöttünk 1 mobot vagy kettõt 😊 szal ha már több betámadott minket mindhárman behaltunk 😊 szal elment kicsit a kedvem így sajna...
asd
Igaz botterek is böven:-((
tudomásom szerint nincs (még) magyar guild - és még egy magyart sem láttam 😄
Néhány kérdésem lenne,
-milyen a szerverek átlagos terheltsége, milyen nehéz vagy könnyû bejutni?
-van magyar guild, mennyire ritkák a magyar játékosok?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
asd
én olvastam olyat is, hogy akik mindhárom bétán voltak azok kaptak 3000 ncash-t ajándékba 😊
asd
bladesman - blAckshAdOw
általában mindig próbálok az Earth 1-re bejutni
mindenkinek a beta reward egy emote lett?
asd
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ok 😄DDD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
asd
amugy csak pár dolcsi, azaz sztem egy 1000-bõl simán megúszod.. hosszútávon nézve, az a pénz semmi 😊
magyar klán: én CHAOS!!! 😊
ugy értve lvl kell hozzá?
vagy hogyan kell aktiválni ha már van?
asd
lehet váltogatni a szervereket, karid ugyanúgy ott lesz 😊
de amúgy csináljunk már magyar klánt 😄 csak az a baj klánon belül nem lehet the order és chaos együtt 😞 vagyis asszem...
Black: nekem mindig bejött 😛
asd