Scions of Fate (mmorpg)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jah amúgy Sword-öt kezdtem, ma meglépem a 20-at vele sztem 😊 este lehet 25 😛
asd
mit indítottál?😄
én spear-t
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
asd
asd
le kell tölteni egy másik klienst 😊
szerk: nem enged be 😞 aztírja,h csatlakozzak újból.. mindig 😞
szerk2: #34 . lehet uaz a problémáink kiváltó oka 😊
Aki nem tudná hogy kell kérni: ott van bal oldalt alul hogy "receive digital key" azon belül pedig a gamershell.com ra menyjetek aztán ha megvan a kulcs akkor már csak aktiválni kell és kész "activate digital key"
31-tõl február4-ig tart 7-én pedig indul már a hivatalos verzió vagy open beta nem tudom.
asd
asd
Mondjuk sztem nem cserélem el a Turf Battles-t erre, azért inkább pvp-zek mint grindelljek egész nap, de azért megosztom majd valahogy, hogy mindkettõvel tudjak játszani 😄
asd
Mondjuk sztem nem cserélem el a Turf Battles-t erre, azért inkább pvp-zek mint grindelljek egész nap, de azért megosztom majd valahogy, hogy mindkettõvel tudjak játszani 😄
asd
asd
asd
asd
ill, a bal v a jobb oldali rádió gomb az on? (mint mondottam szét van nekem esve az ablak így nemtudom 😊)
As the Second Beta comes to a close, we would like to thank all our beta partcipants for their efforts to help make Scions of Fate a smoother and better game for release.
At this time we would like to announce the details and Test Targets for the Third Closed Beta, which will begin on Wednesday January 31st, 2007. Please click on the link above to view the details for the Third Closed Beta of Scions of Fate. "
ok most néztem az oldalt 😊 lesz harmadik closed beta is lol január 31-én szval aki szertené kipróbálni készüljön hátha mákja lesz lol
asd
Mindenki íjász lesz?.. 😄
asd
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
asd
amúgy sztem kiprószálom, tetszik a graf
kurvafíling. Függõ leszek, már érzem xD
asd
asd
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
A jatekok ingyenesek, de szvsz eleg unalmasak... 3D-s diablonak viszont jok.
asd
asd
asd
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Ahogy nézegettem hivatalos oldalát, hasonló a Silkroadhoz, csak grafikai stílusában nem egészen hasonlít 😄
Hivatalos Oldalon nézzen szét akit érdekel a játék 😊 Én kipróbálom majd mindenképpen.
asd