72
Ingyenlottó
-
#32 Köszi :) Egyébként a 2 millából 500 ezret le kellett adózni :( -
donoki #31 igaz én 15leszek, de én kb 5 ször lottoztam életmebe ha nem kevesebszer, egyszer nyertem 800ft-t10éves lehettem :D -
#30 Nekem is van meg regrol par 10000 forintnyi nyeremenyem, de levasarolni nem tudom, mert amit kedvezmenyt adnak azokban a boltkokban, meg ugyis dragabb mint ha mnashol utana nezek;)
-
#29 2 milla az nekem is okot adott volna a folytatásra.:D
Legyen máskor is ilyen szerencséd. -
Zséé #28 Tudom. Írtam is hogy mindig csak valaminek az 5-10%-át lehet vele fedezni. -
donoki #27 meg kül is nem tudodd egyszerre levásárolni mind a 17000ft-t!
mindig valahány százalékot csak... -
#26 Nem tudom milyen eredményre vársz fél év alatt. Egyébként lehet rossz éved aztán nincs szerencséd. Mi már nagyon régóta lottózunk és egyszer bejött egy négyes. 2 millió forint volt a nyeremény amiből rögtön az összes eddigi lottóköltség visszajött+ maradt nekünk is még =P
Üdv -
#25 Egyébként egyszer kipróbáltam a rendes lottót is vagyis fél évig játszottam. Az eredmény: fél év alatt egyszer volt olyan,hogy 1 számot eltaláltam. Ezt kb. 4000 Forintom bánja,azóta nem is játszom semmi olyant amiért fizetni kell. -
#24 Hát lehet,hogy tulajdonképpeni fiatalságomak[19] tudható be,hogy "bekapom a mézesmadzagot",biztos kinövöm majd egyszer ezt is.:)
Én azt mondom mindenki döntse el maga rászán-e 5 percet az életéből amíg kitölti a lottót és a kitörli a fölös e-maileket. -
Vlala #23 Írtam, nem erről van szó. Itt, a fórumon nem húznak el előtted "autót nyerhetsz" mézesmadzagot. :) -
#22 én régebben játszottam vele, persze alig nyertem valamit, aztán átvariálták a beváltás módját és azóta van ez az 5-10%-os "engedmény", azóta persze van már vagy 15k-m de nincs olyan amit vennék
régen sokkal kedvezőbben lehetett levásárolni, csak annyi volt, hogy évelején lenullázták a számlád -
#21 Most egy világ dőlt össze bennem:DD
Akinek meg nem tetszik annnak nem kell játszani vele.Azt a drága időt akkor már inkább fórumozzuk el -
Vlala #20 Mégcsak nem is az idő a legnagyobb érv ellene. Nézz meg egy discot, az első adag tablettát is ingyen kapod. Ingyen van, nem veszíthetsz vele semmit, és gondolj bele, milyen jó lesz... szépen rászoksz, egyenes út a félkarú rabló felé. -
#19 5 éve találtam ezt a linket és vagy fél évig nyomtam is, akkor még gondolom másmilyen volt, most meg nem nézem, és sikerült is vagy 300?? ft-t összeszedni, de PONT XART SEM érek el vele, mert NEM adják oda...
asszem benne is van a szabályzatban... -
Vlala #18 Valaki azt mondja Neked, hogy ingyen játszol, és nyerhetsz egy autót. Nem kewll semmit aláírni, semmit fizetni, csak interneten játszol, és hozzádvágják, mert sok van belőle.
Én azt mkondom, nem fognak autót ingyen osztogatni.
És nekem kell bizonyítanom?
Jó, bebizonyítom. Tudod, a Mikulás nem létezik... -
#17 Van erre egy mondás: "A szerencsejáték a hülyék adója.". Az idő pénz, tehát gondold tovább... -
#16 Én balek vagyok. EZ tény, már rég megbékéltem vele. :D Viszont némiképpen paranoiás is vagyok, így már azért nehezebb csőbe húzni énségemet... -
#15 Most mondhatnám,hogy bizonyísd be,hogy nem nyeri meg senki de teljes felesleges,mert tudom,hogy azt úgy se tudnád. Az az idő amíg ott vagyok,hát nem bánom legyen az ő reklámbevételük,de hogy ezáltal az én pénztárcámból nem vettek ki egy forintot,se az is biztos.
Meg amúgy is,a remény hal meg utoljára. -
Vlala #14 Ha azt bárki is megnyeri, akkor a szervezők b-tak el valamit. Ne feledd: ha egy társaságban 15 percig nem veszed észre, hogy ki a balek, akkor nagy valószínűséggel Te vagy az. :) -
#13 Neked fogok szólni elsőnek,ha megnyerem!:) -
#12 Ne lpod el a gyógyító gömb ötletét -
Vlala #11 Internetes, ingyenes sorsolással akarsz autót nyerni?!?
Ahogy Édesapám mondaná: annak már rég megvan a gazdája... -
blackgamer #10 ez már nagyon régi, még talán 90-es évek végén 2000-es elején indult weblap
én már többször nyertem, de nem jártam utána hogy mi ekkor a teendő, hagytam inkább a francba :) -
Vlala #8 Igen. 1. Amennyi időt elb... illetve eltolnak vele, azt értelmesebb dolgokra is fordíthatnák. 2. Ezzel nem maguknak, hanem a szolgáltatónak csinálnak pénzt, mert megnézik a szolgáltató szép, színes reklámait.
(Csinálnom kellene már egy balek.hu-t, fekete képernyőn fehér BALEK felirattal, alá pedig, hogy ha ezt egy óráig nézed, akkor nyerhecc.)
Persze, van, aki hallot már olyanról, aki látott olyat, aki olvasta, hogy valaki ezzel nyert. Persze, hiszen a piaci "itt a piros, hol a piros"-játékmestereknél is mindig kéznél van egy szerencsés sógor vagy koma, akivel később leht osztozni a balekok pénzén. :)
-
#7 Én inkább a kocsira hajtok,én se szoktam neten vásárolni. Azért egy próbát megér,hátha telitalálatom lesz.:) Mondjuk arra én is kiváncsi lennék,hogy történik a sorsolás,mert a nyereményről reggel 5-kor jön meg az e-mail. -
Zséé #6 Hát már jópár éve megy ez az oldal, de már régóta nem használom.
Ha minden igaz a nyereményed úgy tudod felhasználni, hogy ha veszel valamit a fotexnet áruházban akkor 5-10%-al olcsóbban kapod meg és ezt levonják a nyereményedből. Most 17000 Ft-nyi nyereményem van, de nem ér semmit, mert nem rendelek úgyse semmit. -
#5 Hát egen. Ezt sokan sosem fogják fel.
:) -
Vlala #4 Még mindig nincs olyan, hogy ingyen pénz. -
#3 És majd levásárolod a nyereményed? Mert kivenni nem tudod. -
#2 sztme átverés az egész.
érdekes, az elején, a legelső játánál voltma egy kettesem, azóta sosem nyertem... :)
Ráadásul ahonlap egy pocsék, kattingatni kell állandoan, és elég lassan jön be -
#1 Hi! 2 napja akadtam a www.ingyenlotto.hu ra eddig 3X 2találatom volt rajta. Van akinek már sikerült nagyobbat nyerni rajta vagy esetleg elvitte a főnyereményt?:)