Ingyenlottó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régen sokkal kedvezõbben lehetett levásárolni, csak annyi volt, hogy évelején lenullázták a számlád
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Akinek meg nem tetszik annnak nem kell játszani vele.Azt a drága idõt akkor már inkább fórumozzuk el<#mf2>#mf2><#beka3>#beka3>
anno 1987
asszem benne is van a szabályzatban...
[/spam]™
Én azt mkondom, nem fognak autót ingyen osztogatni.
És nekem kell bizonyítanom?
Jó, bebizonyítom. Tudod, a Mikulás nem létezik...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg amúgy is,a remény hal meg utoljára.
anno 1987
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ahogy Édesapám mondaná: annak már rég megvan a gazdája...
én már többször nyertem, de nem jártam utána hogy mi ekkor a teendõ, hagytam inkább a francba 😊
(Csinálnom kellene már egy balek.hu-t, fekete képernyõn fehér BALEK felirattal, alá pedig, hogy ha ezt egy óráig nézed, akkor nyerhecc.)
Persze, van, aki hallot már olyanról, aki látott olyat, aki olvasta, hogy valaki ezzel nyert. Persze, hiszen a piaci "itt a piros, hol a piros"-játékmestereknél is mindig kéznél van egy szerencsés sógor vagy koma, akivel késõbb leht osztozni a balekok pénzén. 😊
anno 1987
Ha minden igaz a nyereményed úgy tudod felhasználni, hogy ha veszel valamit a fotexnet áruházban akkor 5-10%-al olcsóbban kapod meg és ezt levonják a nyereményedbõl. Most 17000 Ft-nyi nyereményem van, de nem ér semmit, mert nem rendelek úgyse semmit.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
érdekes, az elején, a legelsõ játánál voltma egy kettesem, azóta sosem nyertem... 😊
Ráadásul ahonlap egy pocsék, kattingatni kell állandoan, és elég lassan jön be
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊