Ingyenlottó

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
nem lesz ingyenpénzünk...<#rinya>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

jhetedikj
úgy látom ez már megszûnt

anno 1987

kakimakifsz

kakimakifsz

Desiderata
"ennek semmi értelme"
jhetedikj
jéé még mindig él ez az oldal😊

Ha valaki a fotexneten szeretne vásárolni 6246 forintal tudok segíteni.Lottózzatok!<#alien>

anno 1987

hellobello
okés, mükszik

már jó,rögtön kijavítottam a linket!bocsi!
hellobello
nem még mindig nem jó tronk ! mi lehet a baj ?

És ez hol éri meg a mûködtetõnek? Mert hogy egy rendes lottón a szelvények bevételébõl nõ a nyeremény. És itt?
remélem mûködik már mindenkinek! 😊
kicsikacsa23
ja, ok😊

is it okay if i think its lame to dance?

Most már jó, rá lehet kattintani
kicsikacsa23
nekem nem mûködik, nem tudok rákattintani...

itt olvastam egy ilyen oldalról: http://szammertajm.b13.hu megtaláljátok innen már remélem!
lehet hogy ismer egyet 😄
kicsikacsa23
ezt honnan veszed?

hát a tombola szerintem egy vicc,de egyébknét komolyan mondom hogy van... pl vater-n...
kicsikacsa23
hát nem tudom ,én nem találkoztam vele, csak iylen tombola jellegûekkel... normális milliós nyeremény nincs sehol

én is hallottam már ilyenekrõl, de még nem próbáltam ki egyet sem
pedig van több is, szóval szerintem célszerû szétnézni a neten
hellobello
igyenlottó, hát én ilyenrõl még életemben nem hallottam ?!?

de létezik ilyen, miért mondod hogy nem létezik?
kicsikacsa23
ingyenes.😛

milyen lotto kicsikacsa? 😊
kicsikacsa23
ilyen lottó nincs is.

nekem 17037 Ft. Tizenhétezer!.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

jhetedikj
Na felélesztem rég a süllyestõbe jutott 1. topikomat.😊
Mostanában én se sokat játszottam,de jan. 29-e óta megtizszereztem a pénzem most 420 ft! Volt 4db 3 találatos,a többi 2.

és egy link

anno 1987

nekem 5077ft-m van 😄

jhetedikj
Én 42 forinttal állok most eddig 6db kettes.<#vigyor2>

anno 1987

háháh... 3találatom volt tegnap(szombat) 77ft<#nyes><#crazya>

lol😄

vegicsek
Itt csak kedvezményeket lehet venni.nekem is ajánlották, aztán tetszett, végülis egy pár napig csinálta, utána szülinapra za ingyenlottótól kaptam 5000Ft-ot.Utána kiváncsiságból átállítottam, hogy az adataimnál a születzésnapot másnapra, akkor is kaptam 5000-et.Ennyit az ingyenlottó rendszerérõl.még megvan valahol a számlám 10120 ft-tal, vagy valamennyivel

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

?

ezzel most mit akarsz mondani? Röviden: HE?

"De létezik olyan állat, hogy Balzsam, nem? Vagy csak álmodtam?"

?, a lottonyeremény már adozott (netto), ha a megnyert összegból levontak, akkor rendesen átkurtak.

Régen volt egy "LUTRI" nevü játék. Azon nyertem 20000 ft- ot (13000 netto), de ez már megszünt.

Teljesen igazad van, csak ez a hsz furcsa egy kicsit... Mutass már nekem olyan discot, ahol ingyen adják az elsõ adag tablettát, még ma körbenézek ott 😊

A suli környékén van egy kocsma, ha bemutatod az indexed és épp aznap vágtak meg vmi tárgyból, az elsõ felest a ház állja 😊

Checkerboy
Köszi 😊 Egyébként a 2 millából 500 ezret le kellett adózni 😞

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

igaz én 15leszek, de én kb 5 ször lottoztam életmebe ha nem kevesebszer, egyszer nyertem 800ft-t<#hehe>10éves lehettem 😄

Alexease
Nekem is van meg regrol par 10000 forintnyi nyeremenyem, de levasarolni nem tudom, mert amit kedvezmenyt adnak azokban a boltkokban, meg ugyis dragabb mint ha mnashol utana nezek😉

jhetedikj
2 milla az nekem is okot adott volna a folytatásra.😄
Legyen máskor is ilyen szerencséd.<#papakacsint>

anno 1987

Tudom. Írtam is hogy mindig csak valaminek az 5-10%-át lehet vele fedezni.

meg kül is nem tudodd egyszerre levásárolni mind a 17000ft-t!
mindig valahány százalékot csak...

Checkerboy
Nem tudom milyen eredményre vársz fél év alatt. Egyébként lehet rossz éved aztán nincs szerencséd. Mi már nagyon régóta lottózunk és egyszer bejött egy négyes. 2 millió forint volt a nyeremény amibõl rögtön az összes eddigi lottóköltség visszajött+ maradt nekünk is még =P

Üdv

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

jhetedikj
Egyébként egyszer kipróbáltam a rendes lottót is vagyis fél évig játszottam. Az eredmény: fél év alatt egyszer volt olyan,hogy 1 számot eltaláltam. Ezt kb. 4000 Forintom bánja,azóta nem is játszom semmi olyant amiért fizetni kell.

anno 1987

jhetedikj
Hát lehet,hogy tulajdonképpeni fiatalságomak<19> tudható be,hogy "bekapom a mézesmadzagot",biztos kinövöm majd egyszer ezt is.😊
Én azt mondom mindenki döntse el maga rászán-e 5 percet az életébõl amíg kitölti a lottót és a kitörli a fölös e-maileket.

anno 1987

Írtam, nem errõl van szó. Itt, a fórumon nem húznak el elõtted "autót nyerhetsz" mézesmadzagot. 😊

Oldal 1 / 2Következő →