Ingyenlottó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Ha valaki a fotexneten szeretne vásárolni 6246 forintal tudok segíteni.Lottózzatok!<#alien>#alien>
anno 1987
is it okay if i think its lame to dance?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Mostanában én se sokat játszottam,de jan. 29-e óta megtizszereztem a pénzem most 420 ft! Volt 4db 3 találatos,a többi 2.
és egy link
anno 1987
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A suli környékén van egy kocsma, ha bemutatod az indexed és épp aznap vágtak meg vmi tárgyból, az elsõ felest a ház állja 😊
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Legyen máskor is ilyen szerencséd.<#papakacsint>#papakacsint>
anno 1987
mindig valahány százalékot csak...
Üdv
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
anno 1987
Én azt mondom mindenki döntse el maga rászán-e 5 percet az életébõl amíg kitölti a lottót és a kitörli a fölös e-maileket.
anno 1987