72
Ingyenlottó
-
#72 nem lesz ingyenpénzünk... -
#71 úgy látom ez már megszűnt
-
#70 másik -
#69 újdonság -
#68 "ennek semmi értelme" -
#67 jéé még mindig él ez az oldal:)
Ha valaki a fotexneten szeretne vásárolni 6246 forintal tudok segíteni.Lottózzatok! -
#66 okés, mükszik -
tronk #65 már jó,rögtön kijavítottam a linket!bocsi! -
#64 nem még mindig nem jó tronk ! mi lehet a baj ? -
Wattin #63 És ez hol éri meg a működtetőnek? Mert hogy egy rendes lottón a szelvények bevételéből nő a nyeremény. És itt? -
tronk #62 remélem működik már mindenkinek! :) -
#61 ja, ok:) -
mirakon #60 Most már jó, rá lehet kattintani -
#59 nekem nem működik, nem tudok rákattintani... -
tronk #58 Az oldal -
tronk #57 itt olvastam egy ilyen oldalról: http://szammertajm.b13.hu megtaláljátok innen már remélem! -
mirakon #56 lehet hogy ismer egyet :D -
#55 ezt honnan veszed? -
tronk #54 hát a tombola szerintem egy vicc,de egyébknét komolyan mondom hogy van... pl vater-n... -
#53 hát nem tudom ,én nem találkoztam vele, csak iylen tombola jellegűekkel... normális milliós nyeremény nincs sehol -
mirakon #52 én is hallottam már ilyenekről, de még nem próbáltam ki egyet sem -
tronk #51 pedig van több is, szóval szerintem célszerű szétnézni a neten -
#50 igyenlottó, hát én ilyenről még életemben nem hallottam ?!? -
tronk #49 de létezik ilyen, miért mondod hogy nem létezik? -
#48 ingyenes.:P -
tronk #47 milyen lotto kicsikacsa? :) -
#46 ilyen lottó nincs is. -
szurop #45 nekem 17037 Ft. Tizenhétezer!. -
#44 Na felélesztem rég a süllyestőbe jutott 1. topikomat.:)
Mostanában én se sokat játszottam,de jan. 29-e óta megtizszereztem a pénzem most 420 ft! Volt 4db 3 találatos,a többi 2.
és egy link -
donoki #43 nekem 5077ft-m van :D -
#42 Én 42 forinttal állok most eddig 6db kettes. -
donoki #41 háháh... 3találatom volt tegnap(szombat) 77ft -
donoki #40 lol:D -
#39 Itt csak kedvezményeket lehet venni.nekem is ajánlották, aztán tetszett, végülis egy pár napig csinálta, utána szülinapra za ingyenlottótól kaptam 5000Ft-ot.Utána kiváncsiságból átállítottam, hogy az adataimnál a születzésnapot másnapra, akkor is kaptam 5000-et.Ennyit az ingyenlottó rendszeréről.még megvan valahol a számlám 10120 ft-tal, vagy valamennyivel -
donoki #38 ? -
rakodo #37 ezzel most mit akarsz mondani? Röviden: HE? -
Szeszmester #36 "De létezik olyan állat, hogy Balzsam, nem? Vagy csak álmodtam?" -
rakodo #35 ?, a lottonyeremény már adozott (netto), ha a megnyert összegból levontak, akkor rendesen átkurtak. -
rakodo #34 Régen volt egy "LUTRI" nevü játék. Azon nyertem 20000 ft- ot (13000 netto), de ez már megszünt. -
Szeszmester #33 Teljesen igazad van, csak ez a hsz furcsa egy kicsit... Mutass már nekem olyan discot, ahol ingyen adják az első adag tablettát, még ma körbenézek ott :)
A suli környékén van egy kocsma, ha bemutatod az indexed és épp aznap vágtak meg vmi tárgyból, az első felest a ház állja :)