23
  • Sanyix
    #23
    Ugyanúgy alacsony felbontású adás van, nem hd, szal pixeles lenne.
  • Tothenkopf
    #22
    Nekünk volt upc a mőholdas szolgáltatással.Na pl azon is volt tv-ujság,lehetett váltani menet közben a feliratok nyelvét vagy a szinkron nyelvét.Egy philips beltéri egységet adtak hozzá.Ott is plusz lóvéért adtak volna másik dekódert.Annyi hogy nem volt benne vinyó,nem tudott felvenni.De a másorujság menü mindíg megvolt előre legalább 3hétre...Ja és olyan 2001-ben kötettük be...
  • Cactus
    #21
    Azt nem is említettem, hogy HBO max paknál (bocsánat, előbb packot írtam, de az túl angolos és tkábel nem így használja, LOL ) jön az 5.1-es hang, arról nem is beszélve, hogy lehet nézni 80-90%ban eredeti nyelven a filmeket. Elvileg van hozzá felirat is, bár nekem még nem sikerült előcsalnom, csak akkor, ha pl cinemaxon alapból nincs is magyar hang, mert sosem készült hozzá szinkron.
  • Cactus
    #20
    Nekem T-Kábeltől van, az előttem szólóhoz hasonlóan én is beleugrottam a nagy hűségakcióba, bár nem bántam meg, mert addig is fizettem HBO-t, most meg havi +800ért kapom HBO max pack-ot digitálisan. Persze analóg HBO-t lemondtam, szal a szívás, hogy a többi tévén az nincs :) Mondjuk nálam ez nem gáz.

    A minőség egyértelműen jobb, amíg volt HBO analóg és már volt digi változat is, akkor szórakoztam hogy kapcsolgattam digi és analóg közt. Tényleg szemmel látható minőségjavulás. Nem vágom, hogy neked a plazmán hogy fog kinézni (mármint hogy pixeles lesz-e vagy sem), sajna én még CRT-s vagyok.

    Azt mondjátok már meg, hogy miért vagytok ilyen technofóbok? Szóval az egy dolog, hogy én is pl sorozatokat netről nézek, de attól még miért ne tévézzek? Engem a változatosság gyönyörködtet, és jó olyan filmet nézni, amiről azt se tudtam hogy létezik és mégis leadták és tetszett. És akkor fikázzátok, hogy így a teletext meg mitomén mi. Nekem pl jobban tetszik hogy 4 műsorprogramot látok egymás mellett és nem kell egyesével teletexten nézegetnem, hogy mi a franc lesz.

    Egyébként felhívom a figyelmet, hogy okos T-kábelnél nincs visszatekerés, szóval erre tessék vigyázni. Meg mondjuk ez sem igaz, hogy digin jön az analóg csatornacsomag. Ezer éve fullos csomagom van, ha most kitalálják hogy digin azt fizessem külön, akkor asszem veszek egy pár litert benyát és gyújtogatni kezdek :)
  • kow83
    #19

    Amíg kialakul az IPTV, addig is virágozzon a bittorrent és éljen a filemegosztás
  • mikloss
    #18
    A digitális adás sokkal jobb minőségű mint az analóg? Az már nem lenne pixeles a plazmatévén?
  • Tothenkopf
    #17
    Nekem meg tv-kártyám van...Meg adásrögzítés funkcióm...
  • ooz
    #16
    sőt ha már itt járunk, akkor ma már tévé sem kell.
    egyre több és több tévét lehez nézni online. :P
  • toyotakacsa01
    #15
    Nekem meg internetem van.
    Nekem sem kell műsorújságot venni.
  • ooz
    #14
    "nekünk má van T-Home tvnk,de marha jó...nem kell műsorújságot venni,"

    dejóóóó
    nekem van otthon tévém és rajta a teletext. és érdekes módon nekem sem kell műsorújság :PPP
  • zuza
    #13
    Ja igen és a T-hometól is két boxot kapsz.és nehogy azt hidjétek hogy mind a két boxon megy a felvétel és az műsormegállítás mert nagyon nem.az UPC-nél is így van
  • zuza
    #12
    nekünk má van T-Home tvnk,de marha jó...nem kell műsorújságot venni, a késői műsorokat felveheted merevlemezre,és láthatóan szebb a kép sokkal, valamint nem kell menned videótékába(ez nem szoktuk használni).egyetlen hátránya van:Néha megáll az egész rendszer,és néha szaggat de nem vészes.ajánlom mindenkinek aki nagy TV-s
  • kvp
    #11
    Sajnos mar eljutottunk oda, hogy ahany tv annyi elofizetes kell. Az analog adas meg oszthato volt annyi fele ahany fele akarta az ember (pl. upc). Ha ezt a csomagszemleletet is megszuntetik, akkor valoszinuleg nem az lesz, hogy az ember kivalasztja melyik csatornat keri, hanem a normal tv adas is pay per view lesz, tehat ha valaki bekapcsolva felejti a tv-t, akkor tobbet fizet, mintha csak azt nezne meg ami erdekli. Ha most adjak 2000-5000 forintert az egeszet, akkor konnyen elofordulhat hogy pay per view alapon 500 forint korul legyen egy film. (tehat ha minden napon megnezunk egyet, az havi 30*500=15000 Ft.
  • raingun
    #10
    Hát örvendetes hogy ilyen is van, hiszen ebben van a jövő és nem is megfizethetetlen. Mondjuk nekem még így sem éri meg mivel nem TV-zek.
  • huuu
    #9
    milyen tv-d van gyerek?
  • BenceYCE
    #8
    Egyetértek. Eddig is b@szta a csőröm, hogy muszály megvennem anettkát meg a többi gyíkot!
  • m3200gt
    #7
    Sajna csak az ár jó, a minőség siralmas.
  • remark #6
    Pontosan ezt hianyolom en is. Mikor jutunk el mar oda hogy azt az 5-6 csatornat kapjam csak meg es fizessek erte ami erdekel is? Valszeg soha.

    Par eve itt Hollandiaban az UPC-nel meg valasztani lehetett kis, kozepes es teljes csomag kozott. Aztan egyszer csak megszuntettek a kis es kozepes csomagokat (koltsegcsokkentes es egyben extra bevetel az UPC-nek). Azaz anelkul hogy barmi extrat kaptal volna, hirtelen felmentek az arak. Gyakorlatilag a fele haladunk hogy ha erdekel 1 musor, vagy 1 csatorna, akkor elo kell fizetned 199 masikra is.
    Erdekes hogy DVD-ket nem csak szazasaval lehet kapni, de konyveket se. Ami tetszik megveszed, igy tamogatod az értékes alkotasokat.

    Ok, tudom, a termeszetes kivalasztodas darwini torvenye a TV csatornaknal is mukodik, hiszen ha valaminek alacsony a nezettsege, akkor az elobb-utobb a kukaban vegzi. De ez akkor sem ugyanaz: amig egy "kis" csomag valasztasaval mondjuk 20 ado szárnyprobalgatasat "finansziroztam", ugy ma 200 adot finanszirozok (ami lehet nem lenne baj, de tobbet is fizetek, es kozben ugyanugy csak 1-2 ado erdekel).

    Ugyanez a problemam volt a pl. Windows eseten, a valasztas lehetosege. Annak a hianya hogy en dontsem el, hogy melyik az a szoftver vagy szolgaltatas (lasd. Windowshoz csomagolt szoftverek tomkelege), ami eletkepes, es melyik az, amelyik nem. Az arak mennek fel, a cegek velem fizettetik meg az o" piacszerzesi kiserleteik koltseget, ami persze "termeszetes" (kapitalizmusban elunk vagy mifene), de csak akkor fogadom el, ha kozben van valasztasi lehetosegem, es ily modon ervenyesulhet a "termeszetes kivalasztodas" (vote with your dollar).
  • huuu
    #5
    Digi TV srácok!!!
    Ott a jó ár, 2 beltéri, minden jön 2700ft.
    Van még kérdés?
    (Észak felé néz az erkély!) mi? :)
  • m3200gt
    #4
    "A Magyar Telekom-csoporthoz tartozó T-Kábel üzleti döntésének helyességét és a technológia kiforrottságát igazolja, hogy naponta több száz digitálistévé-szolgáltatási csomagot értékesítenek"
    Ez így nagyon jól hangzik. Sajnos én is beugrottam és egy év hűséget fogadtam nekik.
    Amikor elmúlt a kábulat akkor olvastam jobban utána a lehetőségeknek. Szvsz manapság egy háztartásban min. 2 TV van. Na már most a T-Kábel erre is kínál megoldást, vehet az ember második, harmadik stb. settop boxot, DE EZEKRE IS KÜLÖN-KÜLÖN KI KELL FIZETNI A TELJES CSOMAG ELŐFIZETÉSIDÍJÁT!
    Tehát 2 STB 2 előfizetés! 2*5000 HUF! Már alig várom, hogy leteljen a hűség időm, elhúzok tőlük, ha nincs normális ajánlatuk.
    Összehasonlításként a UPC Direct két box -ot ad két kártyával egy előfizetéshez 4000 .- ért.
  • zeek
    #3
    Legyen csak elérhető minél több tvcsatorna! Majd attól függően hogy mikor melyiket mennyi ideig nézek aszerint kelljen fizetnem!

    Vagy a másik szerintem jó megoldás, ahogy Pintyőke írta: had válasszam már ki Én milyen csatornákra van szükségem és ne erőltessenek rám mindenféle sz*rságot!
  • Pintyőke
    #2
    "A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a meglehetősen költséges lehetőséggel nem nagyon élnek a felhasználók. Vagyis hiába nyílik meg számukra például a saját műsorcsomag összeállításának lehetősége"

    "Az új csomagokat Digital II és Digital III névre keresztelték - előbbi 25, az utóbbi pedig 48 televíziós csatornát foglal magában"

    Mirol is irogatunk itt??? Mi nyilik meg??? Jelent esetben SEMMI! Itt nincs semmi olyasmirol szo, hogy nekem ez es ez a csatorna kell a tobbi totalisan nem erdekel, ezert nem kerem! Miert fizessek 9865463782 csatornaert mikor csak 7 csatorna erdekel?! Pedig ez a technika mar lehetoseget ad az ilyen beallitasokra is, es ez lenne az egyik fo erenye!!!! Megintcsak raeroltetik a nagykozonsegre azt a sok fos, sz@r csatornat. Tehat a fent idezett allitas nem helytallo!

    Az hogy musorokat vissza tudok nezni par perc esetleg par nap kesessel, azt hiszem egy 5e ft-os video is kepes ra. Ne ez legyen a FO szolgaltatasi irany amivel el akarjak adni ezt a technikat hisz ennel joval tobbet ki lehet hozni belole. A video tekat hasznos dolognak tartom...
  • heyman8909
    #1
    Remélem ha megugrik ezen szolgáltatás hjasználóinak száma, a hazai drótok nem lesznek túlterhelve...