41
WARM UP a fix.tv műsora.
-
Csak77 #41 Nem egészen. Magyaroszágon nincs olyan, hogy "betiltották". Régen volt olyan, a komcsi időkben. Valszeg megegyezési problémák vannak a háttérben. -
#40 biztos betiltották.
amúgy:
"Tisztelt Nézőink!
A FIX adása átmenetileg az interneten, a Rubicom és a Digikábel szolgáltatók hálózatán érhető el." -
barmi #39 T-com cábel tévé miért nincsen FIX.TV már egy hete??? Eddig volt. Mregszűnt kábelen vagy mi a .... -
#38 ja. -
#37 ike? :o -
#36 amúgy most 8éves a fix és csinálnak egy saját oldalt... -
Csak77 #35 Emléxem, régen volt egy Milky nevű müsorvezető... jó csaj volt! Ma "rtl-klub Balázs" farkát szopja hevesen(szó szerint). Meg volt még Patrik és Bicska, rajtuk jókat lehetett röhögni. Kristóf valóban vicces volt, bár ő is annyit értett az IT-hez mint Vendi. -
#34 nem emlékszem már rá :S am ez a DJGesz nagyon egy nyomorék szvsz.. -
#33 jaja Kristóf poénokkal is feldobta a műsort -
Daza500 #32 Lehet, hogy Kristóf disznó volt, de legalább nem volt ennyire gánybuzi feje, mint a Vendinek...
Amúgy meg Kristófnak voltak jó poénjai. Én őt jobban bírtam.
Egyszer anno betelefonált egy suttyó, aki nem is kért segítséget, hanem ezel kezdte: "Héjj Kristóf, azt ismered hogy két apáca..."
Azon nyomban kihúzta a telefonkábelt aztán meg visszadugta. :D -
#31 van minden héten egy gyerek aki betelefonál és mondja vendinek hogy nem jó a gta san andreas :D -
#30 jujjdejóezaműzsor 7éve nézem :O -
Pretorianus #29 az exit jó, ha star wars-os a téma -
#28 [courier]osztom a véleményed! bár linuxos ürgéket azért nme nézem le (nem vok linux buzi sőt nem is használom, de ők tudnak valamit azért) [/coruier] -
#27 Szerintem nincs értelmes műsor ezen az adón. Bár mondjuk értelmes ember sincs. -
ZiP90 #26 Haverom is azt mondta h az jó, csak én nem vok otthon mikor az megy, szal arról nem tok mit mondani -
#25 netburger jó lenne ha nem 30 másodpercet szánnának egy programra, és nem mondanák el 2 órában hogy angelina jolie hogyan kefélt és mit mondanak a csillagok.. -
#24 Szerintem az egyetlen értelmes műsor az a levelup. -
Takezó #23 Amíg Kristóf volt még rendszeresen néztem, mert a dagadt gennyláda szórakoztatóbb, mint a magát komolyan vevő Vendi:C -
zoolee #22 ja és néhha a leg fontosabb részbe lóg be... -
#21 így igaz télleg mindig a csávó fejét mutatták:D:DD -
ZiP90 #20 ezaz... meg amikor mutatják a fejét a csávónak h hogyan jáccik, meg a billzetet :D hehe :D amúgy wiinél megértem mer új dolog, de 1 billzeten mit mutatnak? hogy hogyan nyomja a wasd gombokat? xD -
#19 a gameoverben a legidegesítőbb, hogy egy játék bemutatásának a fele azzal telik, h bemutatják a menüt, hogy változtass felbontást meg minden szart. fontos dolgok! -
#18 én szoktam nézni, sztem jó műsor -
#17 -
ZiP90 #16 Sajnos (?) nem túl rég óta van Fix.TV-m, és domingora nem naon emléxek... régen még kábeltv előtt vhogy antennán bejött a fix tv de naon szar képpel, akkor még örültem h van vmi olyan csatorna ahol játékok mennek (GameOver), de mostanra... lehet h akkor még jó volt, mert szerettem nézni, de az is lehet h amiatt szerettem mert akkor még kis pöcs voltam és csak jáccottam :) -
zoolee #15 ööö erre no comment...
De1 ....Valameik nam asszem tegnam, egy sms"bb: hi vendi, az igaz ha bekenema vinyót szappannal meg nő a mérete?"
Ezt a sok láms ge.it...
2 a Game over akkor volt jó mikor még a domingó volt benne..
De amúgy domingónak most jó kis számtekes bóttya van ida szoktunk menni lanozni.... -
ZiP90 #14 Uhh... Warm Up :D
Erről a műsorról sose voltam jó véleménnyel...
Amikor Kristóf volt 1xűen lenéztem, mert semmihez nem ért csak azt tudja hogyan csalj a játékban és megtudta mondani h. GeF 2 és GeF 8800 közül melyik a jobb... De most Vendi van, aki mintha értene vmit a géphez, csak a hülye telefoánálók és smsezők mindig kihozzák belőle a legrosszabbat, mer semmi értelmes kérdést nem kap soha...
Amúgy az egész műsorban az a poén h a Fix.TV műsorai közül talán ez a legjobb :D
Ott van a GameOver... Az is miről szól? "Na akkor itt van a WoW, ami engem nem fogott meg mert nem lehet benne csalni...","Háát a Colin McRae Rallyban az nem tetszett h. nincsenek levágások, ezér jobb 1 NFS...","Ez a CoD 1 f*s, mi az már, h. nincs benne 'magamalá lövök rakétával és nagyott repülök'" (mert azt h rocketjump nehéz megtanulni..)
Na, ennyi lenne... most biztos kapok a fejemre :D -
#13 Emlékszem még volt vmi ilyesmi szitu amikor Kristóf volt még:
-Keresek egy olyan programot, hogy a játékban megnyomom a gombot és beírja a kódot!
-www.megnyomodagombotésbeírjaakódot.lap.hu
:D -
#12 Kussolsz, nem ugatsz, ja amúgy tsa, ő zoolee. -
#11 ahogy mondod ;) -
#10 te egy igazi vérbeli gyökér vagy b@zmeg... -
#9 Kristóf az ISTEN! -
zoolee #8 Sztem is, vendi jobb..
5# nameg nem könnyebb reinstallolni mint keresgetni a hibát???
De. -
#7 kristóf egy disznó volt -
#6 hát igen...elég érdekesek néha a megoldások a kérdésekre
lehet nevetni rajtuk olykor, azért is szerettem Kristófot, ő poénra vette legalább elég sokszor -
#5 Amatőr pacskerek! Azt hiszik ha megmondják mindekinek hogy a windows ujrarakásával megoldódik a probléma akkor ők az ászok!
Pfff interaktív hülyék! -
#4 régebben 4 kor kezdődött és 5 ig tartott...most meg...
Kristófot jobban bírtam,
de azért nézem, ha hazaérek :D -
zoolee #3 -
FLeK0 #2