Kétfedelű repülő dinoszauruszok?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem elejtett egy masik repulo dinot, Ur Isten hat h nez ez ki<#wow1> leszalna a fizes foldre s a masodik fedel maris hasznalhatatlan lenne. Egyet meg kell hagyni van fantaziajuk<#nevetes1>
mármint a lábán szinte nincs is toll = ábszout nem duplafedelû...

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

az sg képén eléggé tollas a madárkánk lába de a spektrumos képen nincs is tolla.
http://www.spektrumtv.hu/EditableContent/HUN/hu-HU/park/park07.jpg (#16). ez nevetséges

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

ez nagyon LOL vol1: én is kitalálok egy ien hülyeséget amért még pénzt is kapok vol2ez akkora baromság aki aszongya volt GPSes tirex igaza volt várj rá 2 évet és megkapod valahonnan a ien-oan korbol valami (😎uzi tudóstól
Húh.... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ez tetszett!!! Fantázia rulz!😄

Blackmail the Universe

Aranyos. Melyik kisállatkereskedésben lehet ilyet kapni? 😊
Mithogy valamelyest értek az aerodinamikához ezért kia rajz alapján kizártnak tartom hogy repüléshez használta volna a lábon lévõ szárnyat mivel repüléskor a repülés irányában a klegkisseb felület a leghatékonyabb ezért nem javít a repülésén ha a lábait lehajtja mivel csak a felületét növeli és több energia szükséges a fennmaradáshoz. hogyha a lábait hátrahajtja akkor a szárny megfordul így is csak ellenállást termel, ahhoz hogy repülni tudjon be kell hajtani a lábára. viszont leszállásnál lehet hogy segített, de inkább csak dísz lehetett.
Cuchulainn
Aha igen, és mit csinált amikor mondjuk esett az esõ és fél nap a sárban claftatott. Utána biztos nagyon hasznos lehetett a repülésben a lába... Nem véletlen, hogy majdnem az összes mai madár csupaszlábú.
Szvsz jóval valószínûbb, hogy egy ilyen módosulás az udvarlásban vagy valami más szociális tavékenységben játszott szerepet-pl. a hímek ezzel akartak imponálni a nõsténynek, vagy egymást megfélemlíteni.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Egyébbként ajánlom mert érdekes és néha egész vicces müsor.
http://www.spektrumtv.hu/EditableContent/HUN/hu-HU/Specials.aspx
Ösvilági kaland onnan szopta az egészet.Remélem ezért pénzt nem kap.
Ja itt a kép a lényrõl
http://www.spektrumtv.hu/EditableContent/HUN/hu-HU/park/park07.jpg
Ugy látszik a cikk irója látta a spektrumos müsort. És leadta ide mintha valami tudományos portálról fordította volna.
Szánalmas.
Ez is olyan mikor a Fokusz vagy a másik tv2-s gagyi hirei megjelennek a blikk hátsólapján..... szánalmas.
szerintem ez csak belemagyarázás. ennek a szerencsétlen dögnek nem lett volna elõnyös ha ilyen tollas a lába. ráragadt volna mindenféle sz@r satöbbi. az archeopterixben hiszek még de ez már sok...

"a skewer az, ha érdekel"

Tisztára olyan ez, mintha egy szürrealista állatkertet nézegetnék...<#crazya>

\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"

és majd jönnek az atommeghajtású szénszálas GPS-szel kommunikáló hidroplán hõlátó katapultos ejtõernyõs lézerágyús teleportálós szuperintelligens dínók is...
<#nyes><#taps><#eplus2><#crazya><#buck><#vigyor5>
WOW metán hajtású hajtómû a dínóban!!! GIGA LOL!!<#wow1><#buck><#alien><#banplz><#hehe>

egyszer volt a discovery channelen egy idegen bolygó (alien planet asszem) nevû mûsok, abban mutattak pár képzeletbeli növényt és állatot, hogy más bolygókon milyenek lehetnek
volt egy hajtómûves madárszerûség😊
( a skewer az, ha érdekel <#crazya> )

Mindig is ez generálta a fejlõdést.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Picizöldfül
tényleg kezdem unni ezeket a semmit mondó "a természet már rég használja ezt meg ezt amit mi nem is hinnénk" cikkeket,mi jön legközelebb?? már rég feltalálta egy állat a mikrohullámú sütõt??? vicc az egész<#banplz>

Visitor
Valamikor pont egy tudományos magazinban olvastam, hogy ez a dög kamu. Most akkor mi az igazság?

THE HUNTER coming soon ^^

Zsír.
Próbáltál már arra gondolni egy *lehetõség* kapcsán, hogy esetleg továbbgondold? A *lehetõség*ek a továbbgondolást sarkallják. A Te - vélhetõ - lexikalitásodat pedig nem. De ez így normális. Nem értem mit kell ezért morogni. Szard le egyszerûen és kész...
jaaaa következõ az lesz hogy propellere is vót😊))
"lehetõségét"

Már megint egy lehetõség, semmi konkrét.
kétfedelû repcsi rulz 😊

NEXUS6
Hú de kúl!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs