Március 23-án rajtol el Európában a PS3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Ha itthon veszel 250 alatt ps3-at, megeszem a kalapom. Jobb lesz a netrõl megrendelni, fedexel, vagy hasonlóval, mert a postán ellopják. Vagy ki Bécsbe és venni kettõt.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Pedig az lenne a legjobb. Külföldön max azért nincs az illetõnek PC-je mert lövése sincs hozzá, nem azért mert nincs rá pénze.
Szal ha döntenem kell akkor PC és konzol eggyütt nálam nagyon jól megfér.
FPS RTS konzolon nekem nem áll kézre meg ugyan mutassa meg nekem valaki a keybindelést konzolon meg hol változtatok a config.cfg-n?<#vigyor>#vigyor>
Egyszeru Dal
PC-n SOKKAL több a "komoly" játék...(és a rétegjáték is). De pl. ezek sosem kerülnek át konzolra összetettségük miatt.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Lásd Oblivion a bazi nagy betüivel, meg a zéró agymunkával.
I can eat death like nobody\'s business.
1, A játékok készítésénél egyre inkább a multiplayer irányra fektetik a hangsúlyt, a hivatalos szervere meg soha nem kerülsz be kalózprogrammal. (PC-n még nagynehezen ment)
2, A kedvenc játékgéped átvált skynet funkcióra, ha beleraksz egy másolt lemezt aktív internetkapcsolat esetén jelentéseket küld. Multis játéknál ez szívás
Most lehet érvelni a modchippekkel, meg a firmware töréssel, meg crackkeléssel, de még ha be is válnak, akkor sem kapod meg a teljes értékû játékot, csak egy kis darabját. Ps3-at meg Ausztriában kell venni, gamet is hozzá.
Úgyhogy PC-re jobban jössz ki. PS3 árából veszel egy nagyon erõs PC-t, aminek a fejlesztésére a játékok árkülönbségébõl símán futja....
de szerintem a fõ szempont a vásárlásnál inkább a játékok stílusa amit az ember szeret :
FPS, stratégia, szimulátor : PC
verekedõs, arcade versenyek, manga stílus ..stb.. : konzol
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
szóval pc jobb lenne,de a sokkal durvább warez miatt alig van rá gép. Ha egy jó gépet összeraksz 200ból akkor 2 év múlva még vehetsz olyan vid karit meg procit ami akkor megfelel.,ráadásul gémek olcsóbbak,tehát kb ugyan ott vagy mint konzol.
És a lényeg: minnél inkább hasonlítanak pcre konzolok két dolog megjelenik konzolon is: -patch!!!!!
-hardware utólagos módosítása!!!!!!
Ez a két tendencia már ma megfigyelhetõ
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
És ilyenkor már semmiben sem fog külömbözni a pc-tõl 😄DD
Na meg bizonyos játékstílusokat gyártó cégek még nem döbbentek rá hogy konzolra kéne fejleszteni. Az ilyen játékokat kedvelõk, csak ezek után a cégek után döbbennek rá a dologra 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Jah mellesleg a 19' monitorom is tud 1600*1200-at, nem kell nekem HDTV...
A gépem nincs olyan izmos, hogy kihasználja a monitoromat...
Az a fehér valami, egy PaSoRi /le/olvasó. FeliCa és Edy kártyákkal lehet fizetni vele, de Japan only (természetesen).
Ez sokmindentõl függ. Pl. ha veszed a játékokat is, az a PC-nek elõny. Ha munkára is kell a gép, akkor megint a PC-nél az elõny. Ha a játékok minõségét nézed, akkor most a PC az erõsebb, de ez még változhat. És még sok szempont van.
Sokat toprengtem a PS3-on, hogy jo-e vagy nem, de vegul arra jutottam hogy en "nem tartozok a megcelzott vasarlok koze".
Nálunk ez bõven 200.000 körül lesz.
Hogy megéri e, a sokkal olcsóbb wiii és az xbox360 mellett, azt döntse el mindenki magának.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az árcsökkentés dolog meg azért frusztáló, mert Japánban a napokban mintegy 20%-kal csökkentették az árát, így az ottélõk a 20GB-s verziót már 67eFt-nak megfelelõ Jenért hazavihetik. Kérdem én, hogy hol igazságos az ekkora differencia ugyanazon termék esetében..?
Intel Core-i7 920@3GHz, 4GB DDR3 Corsair RAM,ATI 4850 512MB, 900GB HDD, Razer Steelseries Xai, Logitech Wave keyboard, Samsung 40C650 LCD TV
PS4 PSN: angyisz
A
Annak idején a PS2-õt 120-ért vettem, szal azt kell mondanom nem is olyan veszélyes.
Egy összemérhetõ tudású PC valszeg azért sokkal többe kerülne.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mert amcsiknál a kutyának se kell.
aki elolvassa fasz