1025
-
#905 Kicsit néztétek volna jobban meg a linket!
Na mi van a végén ? No-DVD Fixed EXE
Szóval amit leszedtél az nem mentés hanem egy crack. -
raimundo #904 küldjetek egy linket -
#903 gamecopyworldon van egy unlocker is, próbáld meg azzal. -
Princeman #902 jó persze én is arra gondoltam, csak fejből írtam :D (Rövidtávú memória off a sok szenvedés után :D )
az a baj hogy nem érzékeli a játék, (nem tudom betölteni a mentést a játékba), ha átnevezem, akkor meg érzékeli, de 0%ra és loading errort is kiír..)...szal..nemtom,, -
#901 mármint: dokumentumok\activision\Transformers\SavedGames -
#900 Mi nem jó rajta? Egyébként ez az elérési út: dokumentumok\activision\Transformers\GameSaves -
Princeman #899 Hali!
Végigvittem a játékot, nagyon jó!!! Csak nem 100% ra, sajnos.
De, leszedtem egy 100% mentést a http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_transformers_the_game.shtml#Transformers%20v1.0%20[ENGLISH]%20No-DVD/Fixed%20EXE
címről, bemásoltam a dokumentumok\activision\GameSaves mappába de nem jó....hogy kell csinálni? -
norbiii007 #898 hello!
Lenne egy kis gondom a játékban. Amikor a második pályán Jazz bajban van, annak a küldinek a negyedik része. Egy ilyen építési teleknél rak ki és csak egy robot jön ellenem. Akárhogy püfölöm,lövöm,dobálom nem akar meghalni. Mit kell ott csinálni?
Előre is köszi a választ:) -
#897 Kicsit nem ártana visszaolvasgatni, de TESSÉK -
mrhanky415 #896 Honnan lehet letölteni a transformers the game crack-jét? -
#895 ahol naggyából mutatja hogy hol vannak, ott mindig van egy épület. közel mész a falához és elkezd rajta felmászni. feljutsz a tetejére ott kiemeled a generátorokat és elhajítod, és ugyanígy az összeset. -
#894 felveszed, és eldobod őket. -
#893 a generátorokkal mit kell csinálni? az után vagyok, hogy a ventillátorokat tönkretettem -
#892 nemis tudom mintha más világról írna egy ufo, aki nemtudja feldolgozni a kijelentő és kérdő mondatokat, ezmiatt ő se tud rendes mondatot kreálni :DDD! -
#891 A dvd-re érti a cd megnevezést...
Bár ez nem helyes...
Van "CD" és van "DVD" ezek mind rövidítések, amik más más technológiával készült lemezek neveinek a rövidítése....
Tehát ami mindkét tárgyra mondható az a "lemez".... -
#890 Az is meglepne ha cd-s lenne a game... -
raimundo #889 nem rossz a gépem most le töltöm mert a cd t a barátomtól kaptan nála nem fagy le nálam meg igen most töltöm le -
#888 hát ha te 8 évesnél idősebb vagy akkor gondok vannak!
én adtam "crack et" azonkivül senki más nem tud adni másikat!
rossz a géped ennyi.. köszi heló -
raimundo #887 valaki egy crack et -
#886 írásjelek? -
raimundo #885 tredor el tudod mondani azt az oldalt vagy valami -
#884 Van a játéknak demója. Egy próbát megér a fagyás szempontjából. Ha a is fagy, akkor a géppel van gond. -
#883 Hát, ez egyre jobb lesz. Egyébként csak 1 féle crackről tudok, ha azzal is kifagy (mint írtad), akkor a géppel lesz a gond (esetleg vírus, spyware, stb.). -
medog #882 LOL! "akkor töröld le a gépről és ne játsz vele" XD LOL LOL LOL -
#881 -
raimundo #880 tredor ha itt vagy vagy valami valami crack et nem tdusz a játékhoz mondani mert nálam le fagygíteni nem tudsz ha itt vagy most válaszolj vagy ha holnap akkor 09:00 kor vagy hamarabb -
#879 Igen? Ki? -
raimundo #878 valaki tud segíteni -
#877 ha'nemtom nekem a CloneDVD -s verzio van meg a kezdetek ota es nekem semmi gondom nincsen vele... Reloaded -es verziot le sem szedtem. -
#876 akkor töröld le a gépről és ne játsz vele -
raimundo #875 de akkor is le fagy
-
#874 Van CLONEDVD verzió és RELOADED verzió nemtudom neked melyik van meg! Próbáld meg ezzel a CRACK-el, hátha így nem fagy ki. -
raimundo #873 de abba kéne hogy mikor el indítom a játékot el jutok a második pályára és ki lép a játékból le fagy a játék -
#872 kicsit részletesebben hogy miben kéne segíteni mit nem tudsz ? :)))) -
medog #871 XD
-
#870 beszelni -e magyar? -
raimundo #869 hello aki itt van tud segíteni na az a gondom hogy el kezdem a játékot és ha el jutok a második pályára valaki tud segíteni -
#868 Fel kell szedned az összes bónusz cuccot, hogy elérd az 51%-ot... -
bgabor #867 Szerintem hagyd a fenébe.
Ótvarszar, akár a film. -
#866 megér egy demót a játék?
elég vegyesek az olvasott vélemények...