1025
  • UnknownAsshole
    Kicsit néztétek volna jobban meg a linket!
    Na mi van a végén ? No-DVD Fixed EXE
    Szóval amit leszedtél az nem mentés hanem egy crack.
  • raimundo
    küldjetek egy linket
  • TreDoR
    gamecopyworldon van egy unlocker is, próbáld meg azzal.
  • Princeman
    jó persze én is arra gondoltam, csak fejből írtam :D (Rövidtávú memória off a sok szenvedés után :D )
    az a baj hogy nem érzékeli a játék, (nem tudom betölteni a mentést a játékba), ha átnevezem, akkor meg érzékeli, de 0%ra és loading errort is kiír..)...szal..nemtom,,
  • TreDoR
    mármint: dokumentumok\activision\Transformers\SavedGames
  • TreDoR
    Mi nem jó rajta? Egyébként ez az elérési út: dokumentumok\activision\Transformers\GameSaves
  • Princeman
    Hali!
    Végigvittem a játékot, nagyon jó!!! Csak nem 100% ra, sajnos.
    De, leszedtem egy 100% mentést a http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_transformers_the_game.shtml#Transformers%20v1.0%20[ENGLISH]%20No-DVD/Fixed%20EXE
    címről, bemásoltam a dokumentumok\activision\GameSaves mappába de nem jó....hogy kell csinálni?
  • norbiii007
    hello!
    Lenne egy kis gondom a játékban. Amikor a második pályán Jazz bajban van, annak a küldinek a negyedik része. Egy ilyen építési teleknél rak ki és csak egy robot jön ellenem. Akárhogy püfölöm,lövöm,dobálom nem akar meghalni. Mit kell ott csinálni?
    Előre is köszi a választ:)
  • UnknownAsshole
    Kicsit nem ártana visszaolvasgatni, de TESSÉK
  • mrhanky415
    Honnan lehet letölteni a transformers the game crack-jét?
  • UnknownAsshole
    ahol naggyából mutatja hogy hol vannak, ott mindig van egy épület. közel mész a falához és elkezd rajta felmászni. feljutsz a tetejére ott kiemeled a generátorokat és elhajítod, és ugyanígy az összeset.
  • Beast Machine
    felveszed, és eldobod őket.
  • Met
    a generátorokkal mit kell csinálni? az után vagyok, hogy a ventillátorokat tönkretettem
  • UnknownAsshole
    nemis tudom mintha más világról írna egy ufo, aki nemtudja feldolgozni a kijelentő és kérdő mondatokat, ezmiatt ő se tud rendes mondatot kreálni :DDD!
  • DarkSector
    A dvd-re érti a cd megnevezést...
    Bár ez nem helyes...
    Van "CD" és van "DVD" ezek mind rövidítések, amik más más technológiával készült lemezek neveinek a rövidítése....
    Tehát ami mindkét tárgyra mondható az a "lemez"....
  • TreDoR
    Az is meglepne ha cd-s lenne a game...
  • raimundo
    nem rossz a gépem most le töltöm mert a cd t a barátomtól kaptan nála nem fagy le nálam meg igen most töltöm le
  • UnknownAsshole
    hát ha te 8 évesnél idősebb vagy akkor gondok vannak!
    én adtam "crack et" azonkivül senki más nem tud adni másikat!
    rossz a géped ennyi.. köszi heló
  • raimundo
    valaki egy crack et
  • Beast Machine
    írásjelek?
  • raimundo
    tredor el tudod mondani azt az oldalt vagy valami
  • Optimus Prime
    Van a játéknak demója. Egy próbát megér a fagyás szempontjából. Ha a is fagy, akkor a géppel van gond.
  • TreDoR
    Hát, ez egyre jobb lesz. Egyébként csak 1 féle crackről tudok, ha azzal is kifagy (mint írtad), akkor a géppel lesz a gond (esetleg vírus, spyware, stb.).
  • medog
    LOL! "akkor töröld le a gépről és ne játsz vele" XD LOL LOL LOL
  • UnknownAsshole
  • raimundo
    tredor ha itt vagy vagy valami valami crack et nem tdusz a játékhoz mondani mert nálam le fagygíteni nem tudsz ha itt vagy most válaszolj vagy ha holnap akkor 09:00 kor vagy hamarabb
  • TreDoR
    Igen? Ki?
  • raimundo
    valaki tud segíteni
  • PeeTeR
    ha'nemtom nekem a CloneDVD -s verzio van meg a kezdetek ota es nekem semmi gondom nincsen vele... Reloaded -es verziot le sem szedtem.
  • UnknownAsshole
    akkor töröld le a gépről és ne játsz vele
  • raimundo
    de akkor is le fagy
  • UnknownAsshole
    Van CLONEDVD verzió és RELOADED verzió nemtudom neked melyik van meg! Próbáld meg ezzel a CRACK-el, hátha így nem fagy ki.
  • raimundo
    de abba kéne hogy mikor el indítom a játékot el jutok a második pályára és ki lép a játékból le fagy a játék
  • UnknownAsshole
    kicsit részletesebben hogy miben kéne segíteni mit nem tudsz ? :))))
  • medog
    XD
  • PeeTeR
    beszelni -e magyar?
  • raimundo
    hello aki itt van tud segíteni na az a gondom hogy el kezdem a játékot és ha el jutok a második pályára valaki tud segíteni
  • TreDoR
    Fel kell szedned az összes bónusz cuccot, hogy elérd az 51%-ot...
  • bgabor
    Szerintem hagyd a fenébe.
    Ótvarszar, akár a film.
  • minimize
    megér egy demót a játék?
    elég vegyesek az olvasott vélemények...