71
-
Caterpillar #31 A legfeketébb fekete...
[URL=http://www.imdap.entomol.ntu.edu.tw/data/common/common_web/Scarabaeidae_cyphochilus_crataceus_crataceus.jpg]Itt meg egy jó kép "őkegyelméről"![/URL] -
AranyKéz #30 "Robbanómotor: ez is jogos, kár hogy a hatásfoka a természet motorjaihoz képest 0."
Ma mennyit ettél ?
-
AranyKéz #29 Ümmm... Atomenergia? Számítógépek? Internet? Civilizáció?
-
#28 fantasztikus... -
#27 Gyerekek ez kurvajo. Mar most latom, amikor Majkul Dzsekszon olvassa a cikket :DDD -
#26 kerék? -
#25 Csunya. Kiirtani, megnyuzni, lecsapolni! -
lee56 #24 Akkor eljő a világvége :)) -
#23 :DDD jááááj :DD -
#22 Ha legfeketébb feketét összekeverjük a legfehérebb fehérrel abból mi lesz? legszürkébb szürke? -
#21 Űrutazás: ( nem találmány ), esetleg rakéta - medúza
Műanyag: ez jogos, bár látszik hogy emberi, csúnya és környezetszennyező.
Robbanómotor: ez is jogos, kár hogy a hatásfoka a természet motorjaihoz képest 0. -
#20 Hehe, a legfeketébb fekete után a legfehérebb fehér.
"...fogunk fehérsége...jelentős fejlődésen fog keresztül menni..." bogárral kenegetjük a fogunkat? -
Viet #19 Ezen kívül egyszer irtam ezt vagy kétszer. -
#18 beszarok hogy mennyire fehér! -
Morden23 #17 Űrutazás. Műanyag. Robbanómotor. -
#16 Ha most a bogár a fehér gombák miatt lett ilyen fehér akkor a gombák is ilyen fehérek nem? Vagy akkor elég szar álca. -
#15 Nem az a lényeg hanem hogy minden egyes tudományos hírre beírja valaki, hogy:
"Na megint a természettől lopunk ötletet"
-
Viet #14 Én arról beszélek mindig a természet ad ötletet semi olyat nem mem montam aki arra utalna hogy felakarnék találni valamit amit a természet nem talált fel. -
Viet #13 Mé valami bajod van vele? -
#12 A természek kb 1.000.000.000.000.000.****** évvel előttünk jár. Ha te feltalálsz valamit amit ő még nem, akkor meghajlok előtted. -
lee56 #11 ...és már megint hozzászóltál... -
Cheesy #10 Aztán ki fog derülni, hogy van feketébb bogár a ma ismert legfeketébb festéknél.. :D -
#9 fehércsokii :D -
Viet #8 Már megint a természet ötleteit veszük...... -
#7 egyik képen sárga, a másikon meg kék -
#6 Nyílván nem a bogarakat fogják felhasznáni és kiírtani, hanem mesterséges úton próbálják majd leutánozni, előállítani ugyanazt a szerkezetet, felületet. -
Morden23 #5 Csinálhattak volna olyan képet is, ahol legalább fehér. -
gyuri12 #4 már most sajnálom a bogarat:( -
Brainpumper #3 Ha kiderül hogy tényleg nagyon értékes az a bevonat akkor szegény bogár nagyon meg fogja szívni -
wanek #2 A képek alapján nem is értem, hogy miről szól a cikk. -
Dinosaur #1 A bogár fejlesztette ki? :)