A fotonika csodája egy fehér bogár

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Ûrutazás: ( nem találmány ), esetleg rakéta - medúza

Mûanyag: ez jogos, bár látszik hogy emberi, csúnya és környezetszennyezõ.

Robbanómotor: ez is jogos, kár hogy a hatásfoka a természet motorjaihoz képest 0.

Lost Lont
Hehe, a legfeketébb fekete után a legfehérebb fehér.

"...fogunk fehérsége...jelentõs fejlõdésen fog keresztül menni..." bogárral kenegetjük a fogunkat? <#vigyor3>

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Ezen kívül egyszer irtam ezt vagy kétszer.
Visitor
beszarok hogy mennyire fehér!

THE HUNTER coming soon ^^

Ûrutazás. Mûanyag. Robbanómotor.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Magnum PI
Ha most a bogár a fehér gombák miatt lett ilyen fehér akkor a gombák is ilyen fehérek nem? Vagy akkor elég szar álca.

Magnum PI
Nem az a lényeg hanem hogy minden egyes tudományos hírre beírja valaki, hogy:

"Na megint a természettõl lopunk ötletet"

Én arról beszélek mindig a természet ad ötletet semi olyat nem mem montam aki arra utalna hogy felakarnék találni valamit amit a természet nem talált fel.
Mé valami bajod van vele?
Magnum PI
A természek kb 1.000.000.000.000.000.****** évvel elõttünk jár. Ha te feltalálsz valamit amit õ még nem, akkor meghajlok elõtted.

...és már megint hozzászóltál... <#kacsint> <#banplz> <#lama> <#rolleyes>

Aztán ki fog derülni, hogy van feketébb bogár a ma ismert legfeketébb festéknél.. 😄
sz4bolcs
fehércsokii 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Már megint a természet ötleteit veszük......
kuci06
egyik képen sárga, a másikon meg kék <#banplz>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rip
Nyílván nem a bogarakat fogják felhasznáni és kiírtani, hanem mesterséges úton próbálják majd leutánozni, elõállítani ugyanazt a szerkezetet, felületet.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Csinálhattak volna olyan képet is, ahol legalább fehér.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

már most sajnálom a bogarat😞

Ha kiderül hogy tényleg nagyon értékes az a bevonat akkor szegény bogár nagyon meg fogja szívni

1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.

A képek alapján nem is értem, hogy mirõl szól a cikk.
A bogár fejlesztette ki? 😊

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

← ElőzőOldal 2 / 2