LastFM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
webes résszel egész jó dolgokat be lehet rakni a profilodhoz.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lastf version: 1.5:1.30182
Winamp plugin: 2.1.0.9
Nálam egyáltalán nincs scrobbling, id3 tag-ek rendesen ki vannak töltve.
Van valakinek valami ötlete mitõl lehet?
Esetleg a (ESET)nod-os tûzfal szerepet játszhat a dologban?
*Posse*T.W.D*
!?
*Posse*T.W.D*
Check your personal Last.fm.-taste in music and your open mind index (OMI)
lol😄
*Posse*T.W.D*
Valakinek van rá valami megoldása?
*Posse*T.W.D*
van erre valami trükk?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
*Posse*T.W.D*
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
football without ultras is nothing
Nem igazán zavar hogy gyûjti a zenehallgatási szokásaimat - mert cserébe nagy jó kis musicok jönnek.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
#8-- ehhh kök, azt a fránya pontot nem raktam be a last és az fm közé😛
*Posse*T.W.D*
szerintem lemezkiadók pénzelik hogy milyen dalokat játszon, de így pedig elveszti az értelmét
eddig 11 nyelven érhetõ el, várom hogy magyar is megjelenjen
ebben nekem talán az a csábitobb hogy azt is figyeli mit halgatok a rendes lejátszokon 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem a legismertebbek, de lastf-m rogyásig van róluk is infókkal zenékkel.
Amúgy még az is jo benne, hogy bármiylen kis elõadó regisztrálhat, és tölthet fel saját zenét, így is bõvítve az óriási kínálatot. Mármint lastfm-en.
*Posse*T.W.D*
bár emgvan elsõ negativum is hogy nem ismeri jet audio-t :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
*Posse*T.W.D*
Nagyon tetszik, rengeteg új elõadót ismertem meg általa.
Pont ez az egyik lényege is sok más között.
Volt már itt sg-n is cikk róla, azt sajnos nem találom, de itt van helyette egy sulinetes cikk: klikk
olvassátok el, és ha tetszik használjátok.
Paranoiás, meg a figyelnek minket, jujj mi lesz így hszeket plz mellõzzük, semmilyen reklámot nem kell elviselni a szolgáltatás érdekében. És ha figyelik is a lemezgyártó cégek, legalább rájönnek, hogy az emberek nagytöbbsége nem a tingli tangli pop szemetet szeretik. Legalábbis eddig a toplista ezt mutatja, persze több felhasználóval ez még változhat.
Lastfm usernevem Kaszi46, aki esetleg rámklikkel, és hasonló zenéket szeret mint én, az vegyen fel a barátok közé, hátha mindketten elleshetünk egymástól valami új zenét, elõadót stílust.
http://www.last.fm/
*Posse*T.W.D*