132
Ismerj meg Új előadókat, zenei stílusokat
-
#52 "bandee-san" currently doesn't have any charts to display for this range / type. Regular charts are generated periodically, and weekly charts are calculated between sunday and monday Greenwich Mean Time.
ezt mér írja ki? meg akarom nézni a listám úgy h hetekre van lebontva. de nem engedi. vmi ötlet? -
#51 nagyon jó ez a site, és még sg Groups is van:D beszt:)
mióta tagja vagyok a LastFM-nek rengeteg új előadót ismertem meg a kedvenc műfajaim terén, tényleg nagyon klassz -
#50 ha megnyitod a progit a gépen lesz egy olyan h My Profile, arra rákattintasz, és az első az h start a station. vagy egy kis kereső, beírsz vmi előadót és nyomatja az ahhoz hasonló zenéket.
legalábbis sztem ez a rádió:D -
#49 jav.:olvasd el figyelmesen és értelmezd! -
#48 Nem érted?A lényeg, hogy olvasd el mit ír az ember, legalább azt a posztot amire reagálsz...
Nem akarok személyeskedni, nem is teszem.Egyszerűen csak idegesítő ez a jelenség és már sokadszorra fordul elő. -
Thanatos #47 oks, akkor erre msot inkább nem reagálok hogy ne támadjalak, sorry az előzőért :)
/ignore -
Cat 02 #46 Ám mi az a rádió ? :D -
#45 Azt írtam, hogy kellene lennie, ott van a zárójelben.
Unom, hogy egyesek nem tudnak értelmezni és csak írnak, hogy támadják az embert. (és nem üldözési mánia) -
Thanatos #44 tévedsz, az üzleti életben nincs etika, elve értelmetlen lenne, az erősebb kutya baszik és ennyi :) -
#43 Olyan dolog is van az üzleti életben, hogy etika (kellene léteznie), de hát mit érdekli ezeket.Tegyünk különbséget a felhasználók közt, szép dolog...te ott laksz fizetsz, te itt és nem.
Ezzel a húzással szerintem is rá fognak fizetni.Kár érte. -
#42 és mikortól lesz fizetős? -
Thanatos #41 nem fair, tény, ez üzlet, ennyi :) amire mellesleg szvsz ráfognak baszni, mert ki az a barom aki manapság netes rádióért fizetne, de hát mind1 -
#40 Mindegy, hogy miért.Ez így nem fair úgysem. -
Thanatos #39 mivel ott van rendes reklámbevétel ott azért nem kell...
-
#38 Érdekes.Kapják be!És a pont a gazdag országokban nem kell fizetniük:"United States, United Kingdom and Germany". -
#37 hát ez szopás.....:( -
#36 Fasza, fizetős lesz a Radio része :(( -
#35 :) -
#34 már van: http://www.last.fm/group/sg.hu :) -
Cat 02 #33 Nekem szófelhő van csak. -
#32 különböző web-es, desktop, és egyéb alkalmazások lastfm-hez: http://build.last.fm/
webes résszel egész jó dolgokat be lehet rakni a profilodhoz.
-
#31 Most felraktam foobar-t, azzal megy. Viszont rákérdezett eset tűzfal, és miután az allow-ra nyomtam csak akkor scrobblingolta be. Szóval lehet hogy winampnál is kérdezte még korábban, de valamiért deny-re klikkeltem. -
Cat 02 #30 Nekem megy minden, nekem is Eset tűzfal van, mikor lejátszod last fm en belül kiírja a nevét ? -
#29 Nektek scrobbling-ol rendesen winampbol lastfm?
Lastf version: 1.5:1.30182
Winamp plugin: 2.1.0.9
Nálam egyáltalán nincs scrobbling, id3 tag-ek rendesen ki vannak töltve.
Van valakinek valami ötlete mitől lehet?
Esetleg a (ESET)nod-os tűzfal szerepet játszhat a dologban? -
Cat 02 #28 Új skin. -
#27 helló! nem tudja valaki véletlenül hogy van e arra lehetőség, mint ahogy az iPod-nál is, hogy az azon hallgatott számokat is jegyzi a last.fm, esetleg nokia xpress music telón hallgatott zenék is megjelenjenek a listámon? előre is köszi -
Cat 02 #26 Van sg "csapat" ? :D -
blackgamer #25 jó lenne, ha lenne -
#24 http://lastfm.hu/ valami jó dolog van készülőben.....:) -
blackgamer #23 cikk a zene.hu-n, jó hogy felébrednek -
#22 Jó kis lastfm stat kiegészítő oldal. Meg lehet nézni mennyire vagy nyitott. :P
Check your personal Last.fm.-taste in music and your open mind index (OMI)
lol:D
-
#21 Régebben be lehetett egyszerre több tag-et, vagy artist-ot is rakni a rádió listába, most ezt sehogy sem tudom megoldani.
Valakinek van rá valami megoldása? -
#20 nálam hibátlan -
blackgamer #19 kinyírja mindig a winampomat, hallgatom a zenét aztán szabálytalan művelet... (Vista) -
blackgamer #18 a "hallgatták ezt a számot" listából ki lehet kiszűrni csak a magyarokat?
van erre valami trükk? -
#17 Holnap tesztelem kösssz. -
#16 http://gentoo-portage.com/media-sound/lastfm-ripper
nem próbáltam még, én is most találtam. -
#15 Valaki nem tud olyan szoftvert amivel lehetne esetleg felvenni számokat? -
skristof #14 na én is regeltem, barátkozom vele, de tetszik a dolog :] -
#13 Szeretem, nagyon jó. Rádióját nem hallgatom, mert minek. A hasonló zenekarokat kilistázza a kedvenceim adatlapján. Az nekem elég. :)