132
Ismerj meg Új előadókat, zenei stílusokat
  • Thanatos
    kis érdekesség:
    http://www.techcrunch.com/2009/05/22/deny-this-lastfm/
  • Thanatos
    kétlem, igazából nem is értem hogy miért nem a beregizett országot nézik a régi usereknél, tekintve hogy azt kikerülni max új profillal lehetne...

ui.: nekem ugyanúgy működik proxyval..., most néztem meg :)
  • Qwerty4
    Mostmár ez a proxy-s megoldás sem működik.Nem küldi a profilba a számokat, errorozik, nem jelennek meg a lemez, előadó, kép adatok.
    Valami más megoldás létezik?
  • Qwerty4
    Bent maradt a progiban.De attól még egy szolgáltatást ingyen használunk, nem jogosultan.
    De az ő hibájuk, hogy egy kiksput hagytak a rendszerben. :)
  • Thanatos
    ezaz 3 dollárért, ugyanmár, és a proxy NEM illegális, eleve be van építve a lehetőség a használatára...
  • Thanatos
    csak józan paraszti ész..., és mellesleg itt nem is magával fizetős/nem fizetős témával van gond, van erre ezer+1 példa mindkettőre, hanem a megkülönböztetéssel...,de mind1, látom nem érted :)
  • Qwerty4
    Hát jó, azokkal (torrent) nem foglalkoznak.
    De ha elkapnak, hogy nem fizettem a last.fm-nél és a rádiójukat hallgatom, akkor talán.
    Bár végiggondolva, inkább csak a profilt törölnék, az ilyen nemzetközi (nemcsak) peres ügyek sok energiát, időt vesznek igénybe és költségeseket (3 euronál biztosan több) is.Nem hiszem, hogy okos dolog lenne kis felhasználókat bíróság elé cipelni. :)
  • NeverwinterKING
    most ezt nem vágom. annyi az egész h beírok vmit fejből és már is megy. és ehhez nem is kell külön heck progi meg semmi. ez túl egyszerű :D kicsit gyanús nem?
  • GregSB
    Nem, nem tudom, nem látok bele a pénzügyi helyzetükbe, illetve hogy mihez vezetett volna ha továbbra is ingyenesen kínálják a szolgáltatást mindenhol amíg a felhasználók száma egyre csak növekszik (ergó a szerverpark mérete is, ami őket kiszolgálja). Te biztos ott dolgozol hogy ennyire vágod :D
  • Thanatos
    például :) de ezzel a módszerrel max ellenszenvet tudnak kivívni...
    és a last.fm nagyon nincs olyan szituban hogy csődbe mennyen, ezt te is tudod...
  • GregSB
    Miért, te hogy vezetnéd be? Ha neked lenne egy ingyenes szolgáltatásod, amit a reklámokból tartasz fent, és lennének olyan régiók amik veszteséget termelnek akkor mihez kezdenél? Jófejségből továbbra is ingyenesen tartanád, amíg csődbe nem mész?
  • Thanatos
    van egy érzésem hogy amit neten csinálsz annak 70% illegális... :P
    amúgy meg ez pont nem az, proxyval szeretnéd használni last.fm-et, jogod van hozzá 8még az opcio is benne van)
    az meg hogy ennyire buták hogy csak ip alapján ellenőrzik az országot már az ő bajuk...
  • Qwerty4
    Megy? :)
    De vajon nem veszélyes?Ha esetleg észreveszik nem történhet meg, hogy törlik a profilt vagy jogi útra terelik a dolgot, végülis így illegális.
  • Thanatos
    nah kiporbáltam, és megy :D
    gg last.fm... :D
  • Thanatos
    hm, de azt nem irja hogy ehez nem kell új accot regizni? csak mert nekem kicsit gyanus hogyha beregized magad hogy magyar vagy és utána rögötn engedne egy angol vagy amcsi ip miatt...
  • Thanatos
    kétlem, tekintve hogy szvsz az acc-hoz köti a trial lejárást meg az országodat nem ip-hez....
  • Kaszi46
    Találtam egy lehetséges megoldást, ha valaki vágja, és meri is, az kipróbálhatná.

Last.fm Hack to Play Media When Free Trial Expired
  • Kaszi46
    nem lehet valami ip eltüntetős, proxy-s megoldással kicselezni a rendszert?
  • Thanatos
    amugy meg felfogás kérdése, ilyen stílusú bevezetéssel mint ahogy ezt benyomták akkor se fizetnék 3 dollárt érte ha milliárdos lennék :)
  • Thanatos
    nembagozok, nem sörözök, nem szeretem a gyrost, még valami ötlet? :D
  • SötétBarom
    Egy doboz cigi, két sör, egy gyros...
  • SötétBarom
    Nem egy vészes összeg, 3 euro / hó..
  • 141111
    ha felmész a last.fm oldalára, és ott indítasz rádiót, kiírja hogy van 30 ingyen szám amit meghallgathatsz. aztán vége.
  • NeverwinterKING
    egy ideig nekem is engedte. de aztán már nem lehet :P
  • Qwerty4
    de mi a baj?
  • Qwerty4
    Mivel lehetne cserélni a last.fm-et?
    Elsősorban elvárásaim:
    -számolja a játszásokat, csináljon listákat
    -legyen előadói rádió, saját rádió, stílus rádió, tag rádió (ingyen)
    -kb. olyan nagy legyen a zenatár, mint a lat.fm-nél
    -ne csak pop legyen, hanem minden, de minden műfaj megjelenjen, a kevésbé ismert rétegzenék is
    -stabil rendszere legyen

• RIZLA
    mit csinálok rosszul?
  • NeverwinterKING
    mielött lezárták volna kihasználtam. hallgattam egykét újat.
  • Qwerty4
    Hát a rádiót.
    Én azért is szerettem azt a rádiót, mert az ízlésemet 200%-osan átformálta jó irány felé.S most leáll ez a folyamat. :(
  • Cat 02 #63
    Mit zártak le ? Zenéket nézi, az a lényeg, rádiót úgyse használtam soha :p
  • Qwerty4
    Sajnos. :(
  • GregSB
    Lezárták a Last.fmet

R.I.P.
  • NeverwinterKING
    benéztem a magyar groupba, hogy mennyit nagy képű segg van ott :D hihetetlen...
  • NeverwinterKING
    megnyugodtam, köszi :D
  • Qwerty4
    Biztos és helyette újból a listák lesznek.
    Most például nálam is pont ue. a szöveg olvasható a heti lista helyén.
  • NeverwinterKING
    akkor szted egy idő után eltűnik ez a szöveg?
  • Qwerty4
    Szokott ilyen lenni, valamikor csak megjelenik.
    Voltak már ennél durvább bugok is, pl. egy időszakban, valamikor 2007 tavaszán játszások százai tűntek el a semmibe.
    A régi rendszerhez képest az új még elég stabil.
  • Bulykin
  • NeverwinterKING
    tavaly regeltem :|
  • Cat 02 #53
    Elvileg kevesebb mint 1 hete vagy fent. De gondolom amúgyis várni kéne.