LastFM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Miért, te hogy vezetnéd be? Ha neked lenne egy ingyenes szolgáltatásod, amit a reklámokból tartasz fent, és lennének olyan régiók amik veszteséget termelnek akkor mihez kezdenél? Jófejségbõl továbbra is ingyenesen tartanád, amíg csõdbe nem mész?

van egy érzésem hogy amit neten csinálsz annak 70% illegális... 😛
amúgy meg ez pont nem az, proxyval szeretnéd használni last.fm-et, jogod van hozzá 8még az opcio is benne van)
az meg hogy ennyire buták hogy csak ip alapján ellenõrzik az országot már az õ bajuk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Qwerty4
Megy? 😊
De vajon nem veszélyes?Ha esetleg észreveszik nem történhet meg, hogy törlik a profilt vagy jogi útra terelik a dolgot, végülis így illegális.

Qwerty4

nah kiporbáltam, és megy 😄
gg last.fm... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hm, de azt nem irja hogy ehez nem kell új accot regizni? csak mert nekem kicsit gyanus hogyha beregized magad hogy magyar vagy és utána rögötn engedne egy angol vagy amcsi ip miatt...

kétlem, tekintve hogy szvsz az acc-hoz köti a trial lejárást meg az országodat nem ip-hez....

Kaszi46
Találtam egy lehetséges megoldást, ha valaki vágja, és meri is, az kipróbálhatná.

Last.fm Hack to Play Media When Free Trial Expired

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nem lehet valami ip eltüntetõs, proxy-s megoldással kicselezni a rendszert?

*Posse*T.W.D*

amugy meg felfogás kérdése, ilyen stílusú bevezetéssel mint ahogy ezt benyomták akkor se fizetnék 3 dollárt érte ha milliárdos lennék 😊

nembagozok, nem sörözök, nem szeretem a gyrost, még valami ötlet? 😄

SötétBarom
Egy doboz cigi, két sör, egy gyros...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Nem egy vészes összeg, 3 euro / hó..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ha felmész a last.fm oldalára, és ott indítasz rádiót, kiírja hogy van 30 ingyen szám amit meghallgathatsz. aztán vége.

NeverwinterKING
egy ideig nekem is engedte. de aztán már nem lehet 😛

\"You are fucking crazy people!\"

Qwerty4
de mi a baj?

Qwerty4

Qwerty4
Mivel lehetne cserélni a last.fm-et?
Elsõsorban elvárásaim:
-számolja a játszásokat, csináljon listákat
-legyen elõadói rádió, saját rádió, stílus rádió, tag rádió (ingyen)
-kb. olyan nagy legyen a zenatár, mint a lat.fm-nél
-ne csak pop legyen, hanem minden, de minden mûfaj megjelenjen, a kevésbé ismert rétegzenék is
-stabil rendszere legyen

<#conf>

Qwerty4

RIZLA
mit csinálok rosszul?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NeverwinterKING
mielött lezárták volna kihasználtam. hallgattam egykét újat.

Qwerty4
Hát a rádiót.
Én azért is szerettem azt a rádiót, mert az ízlésemet 200%-osan átformálta jó irány felé.S most leáll ez a folyamat. 😞

Qwerty4

Mit zártak le ? Zenéket nézi, az a lényeg, rádiót úgyse használtam soha :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Qwerty4
Sajnos. 😞

Qwerty4

GregSB
NeverwinterKING
benéztem a magyar groupba, hogy mennyit nagy képû segg van ott 😄 hihetetlen...

NeverwinterKING
megnyugodtam, köszi 😄

Qwerty4
Biztos és helyette újból a listák lesznek.
Most például nálam is pont ue. a szöveg olvasható a heti lista helyén.

Qwerty4

NeverwinterKING
akkor szted egy idõ után eltûnik ez a szöveg?

Qwerty4
Szokott ilyen lenni, valamikor csak megjelenik.
Voltak már ennél durvább bugok is, pl. egy idõszakban, valamikor 2007 tavaszán játszások százai tûntek el a semmibe.
A régi rendszerhez képest az új még elég stabil.

Qwerty4

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NeverwinterKING
tavaly regeltem :|

Elvileg kevesebb mint 1 hete vagy fent. De gondolom amúgyis várni kéne.

NeverwinterKING
"bandee-san" currently doesn't have any charts to display for this range / type. Regular charts are generated periodically, and weekly charts are calculated between sunday and monday Greenwich Mean Time.

ezt mér írja ki? meg akarom nézni a listám úgy h hetekre van lebontva. de nem engedi. vmi ötlet?

Bulykin
nagyon jó ez a site, és még sg Groups is van😄 beszt😊
mióta tagja vagyok a LastFM-nek rengeteg új elõadót ismertem meg a kedvenc mûfajaim terén, tényleg nagyon klassz<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NeverwinterKING
ha megnyitod a progit a gépen lesz egy olyan h My Profile, arra rákattintasz, és az elsõ az h start a station. vagy egy kis keresõ, beírsz vmi elõadót és nyomatja az ahhoz hasonló zenéket.

legalábbis sztem ez a rádió😄

Qwerty4
jav.:olvasd el figyelmesen és értelmezd!

Qwerty4

Qwerty4
Nem érted?A lényeg, hogy olvasd el mit ír az ember, legalább azt a posztot amire reagálsz...
Nem akarok személyeskedni, nem is teszem.Egyszerûen csak idegesítõ ez a jelenség és már sokadszorra fordul elõ.

Qwerty4

oks, akkor erre msot inkább nem reagálok hogy ne támadjalak, sorry az elõzõért 😊
/ignore

Ám mi az a rádió ? 😄

Qwerty4
Azt írtam, hogy kellene lennie, ott van a zárójelben.
Unom, hogy egyesek nem tudnak értelmezni és csak írnak, hogy támadják az embert.<#szomoru1> (és nem üldözési mánia)

Qwerty4

tévedsz, az üzleti életben nincs etika, elve értelmetlen lenne, az erõsebb kutya baszik és ennyi 😊

Qwerty4
Olyan dolog is van az üzleti életben, hogy etika (kellene léteznie), de hát mit érdekli ezeket.Tegyünk különbséget a felhasználók közt, szép dolog...te ott laksz fizetsz, te itt és nem.<#levele>
Ezzel a húzással szerintem is rá fognak fizetni.Kár érte.

Qwerty4

NeverwinterKING
és mikortól lesz fizetõs?

nem fair, tény, ez üzlet, ennyi 😊 amire mellesleg szvsz ráfognak baszni, mert ki az a barom aki manapság netes rádióért fizetne, de hát mind1

Qwerty4
Mindegy, hogy miért.Ez így nem fair úgysem.<#levele>

Qwerty4

mivel ott van rendes reklámbevétel ott azért nem kell...

Qwerty4
Érdekes.Kapják be!És a pont a gazdag országokban nem kell fizetniük:"United States, United Kingdom and Germany".<#szomoru1><#gonosz3>

Qwerty4

Kaszi46
hát ez szopás.....😞

*Posse*T.W.D*

RIZLA
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Nekem szófelhõ van csak.