Internetes eladásokkal kísérletezik a Peugeot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Errol van szo testverem!😉
JimKirk
Igen, de ez csak a magyar markaszervizekre ervenyes!

Nyugat-Europaban a garancia azt jelenti, hogy sem a szerelesi koltsegert sem az alkatreszekert nem kell fizetned! Elvileg magyarorszagon sem lehetne/szabadna penzt elkerniuk... Igaz sajnos Mo-n minden lehetseges!😞

Az uj francia autok mind az elen vezetenke a torestesztekben. Az sem veletlen, hogy a Mitsubisi a PSA-tol vasarolja meg az uj reszecskeszuros 2.2 HDI motorjat!

Sajnos otthon az autos ujsagiroknak kutya kotelesseguk lejaratni a francia autokat! Azt nem mondom, hogy tokeletes jarganyokat gyartanak, de semmivel sem rosszabbak mint egy VW amikkel az utobbi idoben eleg sok problema van. Mielott megkoveztek hozzateszem, hogy imadom a VW-AUdi kettost!😉 <#eljen><#worship>

Egy Citroen tulaj.
HuAn82
Én se túl sok jót hallottam a francia járgányokról. Megbízhatóságot pedig nem fogja pótolni az sem, ha interneten próbálják az értékesítést felfutatni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Én a lehetõ legrosszabbakat hallottam csak a francia autókról... illetve a márkaszervízekrõl. Az elsõ néhány hónapban alkatrészcserések, a javíttatásuk többe kerül, mint egy használt verda! Törésteszteken a régebbi változatok pocsékok voltak (kb. mint a suzuki), az újakról még nem hallottam.

Juj de jó, eddig csak szoftvert lehetett lopni a neten, ha valaki ügyes. Most már autót is 😊

nem ismerem az autot, de az arat picit sokkaltam, mikor eloszor meglattam. (nade ez nem lenyeg)

szoval tehat adva van egy a hagyomanyos modon torteno ertekesiteseknel bukdacsolo auto es most megprobaljak neten kerusztul hasznaltan arusitani, de most mit varnak??? nem ertem. hogy majd neten viszik mint a cukrot?

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

A peugeot szép, igényes, igazi nyugati autó. Nekik már nem okoz gondot a pénz, nyugodtan kísérletezhetnek ilyenekkel. Nekünk is ilyen autónk van, teljesen meg vagyok elégedve vele, bár a futómûvön javíthatnának, amúgy az áráért kihoztak belõle midnent. Az más kérdés hogy neten fognak e vásárolni, nem tudom, érdekes kérdés.