34554
  • Suzaka
    köszi, gondolom személyiből csak a számot, mert scannelgetni meg ilyesmi az már annyira macera...
  • Fpocok
    Keress címet blizzard supporthoz. Persze majd kérni fogják az eredeti account tulajdonos személyiét meg még pár dolgot, szóval azt is kérned kell tőle majd.
  • Suzaka
    Üdv!

Segítségeteket szeretném kérni, haveromnak volt egy original accja, de később megvette gyűjtőiben, így a régi accját ide adta, de volt olyan okos h email cserénél már nem emlékezett a secret answer-re... tipikus pénzem van eszem nincs srác de ez mind1... Kérdésem az lenne hogy ezzel kapcsolatban a blizzard segítene-e vagy csak leírná h hát szoptad... mindkettő acchoz tudom a jelszót, így bizonyítani tudom h nem lopni akarom, és hova kellene akkor írnom?
  • sirdond
    wow,egyszerűen wow
  • sirdond
    HUK fighting!
  • mikromanus
    JA. Kivéve, hogy ezzel nem jutsz be az ellen bázisára így (sem). Elvérzel a feljárón alapból. Terran is jól felktartja, de proti meg még egyszerűbb. Nagy komoly roach attack, egy force field, egy böfi, majd nagy nyugisan azt csinál amit akar. 1 vagy 2 sentry elég sokáig feltartja a támadást talajon. Persze azért idővel mindenképp kell sereg, de azért nem egy a-move-win a zerg a legegyszerűbb rushoknál se.
  • Aradebil2
    proxy mara wtf:D
  • antgecc
    Pro gamekben is ugyan ez a helyzet tier2-3-ban.
  • Aradebil2
    pro gamekről beszélek,ennyi erővel roach allin A+click-->gg
  • antgecc
    Jah, mintha a protoss deathballhoz nem lenne elég az A+move...

Szarrá micrózom magam a ling, roach, hydra, corruptor, infestor seregemmel, flankelek, visszavonulok, bekerítek, neuralozok, mr. deathball meg tol egy A+move-ot és eltüntem.

gg
  • Aradebil2
    mc szarrá mikrózza magát wp-vel,terran meg A+click-->gg
  • Aradebil2
    legyen már vége ennek a szar 1-1-1-ésnek...szánalmas
  • sirdond
    epic.EPIC.

• Aradebil2
    látom jó topicba raktam majdnem:D
  • Aradebil2
    "The system requirements have not yet been revealed or even hinted at, but Jay said that if your computer can run World of Warcraft or Starcraft II on high details it should have no trouble with Diablo III."

azért wow high meg sc2 high között van egy kis különbség,remélem wow highra gondoltak
  • Aradebil2
    lehet,sima sc-vel is felmehetsz most ladderre,csak nem lesz ott senki:)
  • rágógumi
    hi, lehet majd a sima sc2vel ladderelni miután megjelent a hear of the swarm exp vagy mindenképp megkell majd venni az expet?
  • sirdond
    huk gyorsan megunta az iem-et :/
  • mikromanus
    Nem OP az, csak a zerg túlélőcsomag nélkülözhetetlen része. Ezért is bukok gyakran. Csapnivaló az infestor felhasználásom :D

A proti Force Field az OP inkább. Kicsit genyó, hogy egy rámpát bevéd egy sérthetetlen akadállyal. Védekezésnél is időt nyer és támadásnál is ellehetetleníti az utánpótlást. No jó, ha párszor elvernek így, akkor úgyis korai ling agresszióval "derítek" legközelebb. Az meg az én mezei gyenge csopimban többnyire bejön :)
  • RedDevilsza
    Hol élsz te? Infestor OP
  • mikromanus
    KOrábban jelezték, hogy akik ilyen direkt módon akarnak lejjebbjutni (sok-sok kilépés) azoknak lehet, hogy kis megrovásban lesz részük. Akár ban is lehet.Vagy csak hogy az ilyen kamu meccsek nem számítanak majd bele az MMR-be? Mindenesetre (remélem) azért az ilyesmi rizikós ha komolyan nyomják. Genya dolog szegény kölyökszöcske bronzosokat 300 APM-el és több ezer lejátszott játékkal bronzban agyalni a könnyű győzelemért... Szerintem játsz normálisan! Ha lejjebb akarsz kerülni, akkor tesztelgess más fajokat, vagy kisérletezgess picit. Csak nem vagy minden fajjal ízeltujjú vérprofi. Vagy random a fő "fajod"? :D

Igaz láttam olyan replyt amiben zerg majdnem csak infestort csinált (+pár linget) és úgy is nyert egy gyengébb proti ellen, de azért az már nem egyszerű... :)
  • Muki100
    A rejtett MMR-ed attól még folyamatosan csökken, előbb utóbb lekerülsz.
  • mikromanus
    Hja kérem. Úgy nem egyszerű pontot bukni :)
  • DarkHorSe
    Rajottem, azert nem von le pontot, mert nincs is pontom :P
  • antgecc
    Inkább told normálisan. Nem értem mi a fun abban, hogy gyengébbeket versz el. Tanulni sem tanulsz belőle és még csak elismerni való sincs benne.
  • Muki100
    Szerintem 25 játékonként nézi hogy átrakjon-e. De nem értem mi a jó ebben hogy "megnézed milyen ott".
  • DarkHorSe
    Nem ertem en ezt. Most jatszottam egy placement meccset, berakott gold 100ba. Mondom lemegyek bronzba, megnezem milyen ott. Erre elkezdek jatszani kilepek azonnal olyan 4-5szor, erre maradok 100on. Nyerek egy meccset, felrakott 40be. Megint buktam olyan 4-5tot lementem 50re, aztan hiaba kapok ki utana, egyszeruen nem tudok lentebb kerulni.

• mikromanus
    Simán vissza lehet esni bárhova :)
    Kihagytam egy jó hónapot, így szerintem a gold tetejéről talán silver aljára fel tudok az elején majd kapaszkodni. Ha "Komolyan" játszok és semmi agresszív nyitó taktika, csak nagysereges verziók akkor tán a bronzosok is körberöhögnek majd. A kedvenc kis ling-bana vagy korai roach verzióimmal tán meglehet majd a platina alja, de ott már kevesebb a komolytalan alak aki zavarba jön ha korán ilyen komoly egységeket lát. No majd este tesztelem hova küzdöm le magamat :D
  • Muki100
    Nekem sikerült Season 1 diamondból Season 3 platinumba esni, season 2-ben nem játszottam semmit.
  • sirdond
    igen
  • DarkHorSe
    vissza lehet esni mondjuk, goldbol silverbe?
  • eN00 Begger
    Cod7 eladva, ha valaki tud SC2-t olcsón, az írjon: [email protected]. Sry, ha sokat spamelek.
  • Aradebil2
    most akartam linkelni én is:D
  • DarkHorSe
    na vegre vmi jo replay :D
  • sirdond
    mégsem idra lesz. killer játszik mc-vel
  • sirdond
    az iem is elkezdődött a gamescommal
    mostani tvt után idra vs mc
    http://tv.esl.eu/de/
  • sirdond
    superb
  • Hegi90
    naugye
  • sirdond
    naná, de ki nem? :D

amúgy tényleg, régen,úgy 10-12 hónapja nagyon bm volt,szerencsére sokat változott a TL klánban
  • Hegi90
    Azt meg azért szerintem nektek is el kell ismerni, hogy elég nagy troll tud lenni a srác.