StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
egyébként mindegy is, lényeg,hogy a d3 jöjjön minél hamarabb
How much can you take,before you snap?
There is no peace. There is only WAR!
Arab money
és ha átcsúszik, akkor bizony egy másik játék is csúszni fog miatta
de most akkor hogy is lesz ez? 2012ben három játék? diablo 3, wow, sc2 exp?
mert ezt azért erõsen kétlem
4gate nálam is problémás 1v1-ben. 2v2-ben terran részrõl alap a marauder a 20-as sebzésével armoredre (stalker armored ugye). Mellé a ling nagyon jó stalker ellen. Zealot nyûgös neki, de az elõl el kell futni, amíg a marák kiteolják. Érdemes a roach warrent lerakni, de nem feltétlenül kell gyártani. Ha túl sok a zealot, akkor mehet a roach. Ha csak stalkert warpol, akkor jó lesz a ling, a gázt meg bankolod techelésre.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Az infestor használatára meg még gyúrnom kell, de a marinos a kisebb gond, sokkal ritkább 😊
Köszi a segítséget!
- Amit tudnod kell a 4gate-rõl, az az, hogy probe cuttal éri el azt, hogy a maximális unit productiont ki tudja hozni magából. Annak a buildnek nincs jövõje. Tehát a megoldás: Ellentámadás otthon egy kisebb sereggel (speedlingek pl), illetve ha kiscoutoljátok, mindketten abbahagyjátok a techelést/drone-olást, a lényeg hogy megfogjátok. Illetve unit compositiontõl függ, hogy mit hoztok ellene. Az alapján, amit mondasz, Concussive shelles marauder alap, illetve roach is inkább. Lesz idõ kihozni a nerf után.
Mass marine ellen meg szimplán baneling/infestor a részedrõl, siege tank a terran részérõl. GG. Folyamatosan upgradeld a melee attackot, armort, valószínûleg õ is így teszi.
2v2, mi terran-zerg
Amivel nemtudunk mit kezdeni az a duplaprotos fourgateway, mindig kigyaknak. Ez ellen még semmi sem vált be eddig!
A másik meg a mass marine, 50-100 marinnal a végére 3/3, egyszerüen nemtudok semmit se csinálni, ha annyi eszük van, hogy a tanknak nem mennek neki. gyártottam 30 banelinget, de stimmel lefutja öket, és ugy meghal az összes, hogy jo ha 4-5-t leszedek! Most ami kezdett beválni, hogy akna-baneling, dehát annyit meg nemszorhatok le, hogy mindenfelé legyen! Mondjuk a broadlord még eszi õket, de odáig nem mindig sikerül kitechelni, mivel a marine az alapegység, a broodlord meg nemannyira! Ha esetleg legyakom, kb két perc mulva van ujra 50 db (ennyit a zergrõl, hogy gyorsabban tud gyártani)
WHAT?! An interference pattern?!
A zerg játékos meg... nc.
Parasite Eve 2, best game EVER!
szóval egy hosszabb kihagyás után elkezdek újra játszani, szopok vagy egy hónapot amíg kb megközelítem azt a szintet ahol abbahagytam. Utána 2 hét szünet zh-k miatt, és megint sorba kapok ki és megint nem tudom, hogy mi a tökömet csinálok rosszul, hát kurvajó... Csak felbasz az egész, legközelebb inkább játszok egy passziánszt <#wilting>#wilting>
Youtube-on van fenn videó, én is az alapján csináltam.
2 kérdésem lenne:
Valahogy meg lehet adni az SCVknek (és a többi dolgozónak is), hogy ha elkezd építeni mondjuk egy supportot, utána még építsen többet. Hogyan?
(azt tudom, hogy miközben az elsõt építi meg kell adni neki a másikat is, de én nem csak egyet akarok elõre megadni neki hanem többet). Remélem érthetõ, máshogy nem tudom elmagyarázni.
Ezen kívûl a Zero Hour pályán lehet szerezni egy kitûntetést, ha hardon lerombolok 4 hatcherit. Erre van valami stratégia? (tudom nincs sok választék, de ennyi idõ alatt nem könnyû)
http://www.youtube.com/watch?v=ApHGs9RUksw#t=26m23s
http://i.imgur.com/wGHNC.jpg
persze elõtte senki sem tudta ki az 😄
azt hittem frozen képes és még elbukja 😄
http://imgur.com/a/0wDhG#03Pof