StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem õ van a végén ghost ként ?😊 és üldözik .

antgecc
Én ezt nem értem. Nem visszaalakult?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem igazán követem figyelemmel a wowot, csak valamelyik fórumon olvastam,hogy jövõre tervezik/tervezték megjelentetni az újabb kieget.
egyébként mindegy is, lényeg,hogy a d3 jöjjön minél hamarabb

How much can you take,before you snap?

nr1ranger
Miért jönne 3 játék? WoW kieg jövõre tuti nem lesz, még az elsõ nagy content patch se jött ki a jelenlegi kieghez, amibõl 3-4 szokott lenni kiegenként, egyenként legalább fél évbe kerül. Ha a Dio3 meg tényleg megjelenik idén (max 2012 elején) akkor bõven belefér az sc kieg még a jövõ évbe.

There is no peace. There is only WAR!

FSpofon
Az Activision-Blizzard-tól viszont nem 😊.

Arab money

elég meglepõ lenne a blizzardtól,ha egy évben kihozna egy játékot mindegyik nagy névbõl

FSpofon
Szerintem elfér 3 játék is egy évben, wownak úgyis csak 1-2 hét kell, amíg mindenki megveszi aki még játszik vele.

Arab money

jó lenne, de egyáltalán nem biztos még.

és ha átcsúszik, akkor bizony egy másik játék is csúszni fog miatta

FSpofon
d3 idén jön

Arab money

brutál 😄

de most akkor hogy is lesz ez? 2012ben három játék? diablo 3, wow, sc2 exp?
mert ezt azért erõsen kétlem

Rage47
ez komoly? ez durva 😄
FSpofon

Arab money

mc elég gyorsan befejezte a tornát 😄

antgecc
Vagy speedlinggel túlfutod és blokkolod az útját a marine seregnek, majd a baneling pukkantja õket, vagy infestorral stunolod a népet és szintén ling+banelinggel támadsz. Sokszor simán ling+infestor is elegedõ.

4gate nálam is problémás 1v1-ben. 2v2-ben terran részrõl alap a marauder a 20-as sebzésével armoredre (stalker armored ugye). Mellé a ling nagyon jó stalker ellen. Zealot nyûgös neki, de az elõl el kell futni, amíg a marák kiteolják. Érdemes a roach warrent lerakni, de nem feltétlenül kell gyártani. Ha túl sok a zealot, akkor mehet a roach. Ha csak stalkert warpol, akkor jó lesz a ling, a gázt meg bankolod techelésre.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pont a maraduderre gondoltunk mi is, hogy megpróbáljuk, illettve a speedlinges bázistámadásra 😊! Arra gondoltunk, hogy zerggel átadom a pénzt hogy maraudert tudjunk gyártani sokat, én meg pár speedlinggel, a bázist támadom! ( bár nemtudom mikortól lehet pénzt küldeni)

Az infestor használatára meg még gyúrnom kell, de a marinos a kisebb gond, sokkal ritkább 😊

Köszi a segítséget!

2v2-höz nem értek, de:
- Amit tudnod kell a 4gate-rõl, az az, hogy probe cuttal éri el azt, hogy a maximális unit productiont ki tudja hozni magából. Annak a buildnek nincs jövõje. Tehát a megoldás: Ellentámadás otthon egy kisebb sereggel (speedlingek pl), illetve ha kiscoutoljátok, mindketten abbahagyjátok a techelést/drone-olást, a lényeg hogy megfogjátok. Illetve unit compositiontõl függ, hogy mit hoztok ellene. Az alapján, amit mondasz, Concussive shelles marauder alap, illetve roach is inkább. Lesz idõ kihozni a nerf után.

Mass marine ellen meg szimplán baneling/infestor a részedrõl, siege tank a terran részérõl. GG. Folyamatosan upgradeld a melee attackot, armort, valószínûleg õ is így teszi.
Egy gyors kérdés!

2v2, mi terran-zerg

Amivel nemtudunk mit kezdeni az a duplaprotos fourgateway, mindig kigyaknak. Ez ellen még semmi sem vált be eddig!

A másik meg a mass marine, 50-100 marinnal a végére 3/3, egyszerüen nemtudok semmit se csinálni, ha annyi eszük van, hogy a tanknak nem mennek neki. gyártottam 30 banelinget, de stimmel lefutja öket, és ugy meghal az összes, hogy jo ha 4-5-t leszedek! Most ami kezdett beválni, hogy akna-baneling, dehát annyit meg nemszorhatok le, hogy mindenfelé legyen! Mondjuk a broadlord még eszi õket, de odáig nem mindig sikerül kitechelni, mivel a marine az alapegység, a broodlord meg nemannyira! Ha esetleg legyakom, kb két perc mulva van ujra 50 db (ennyit a zergrõl, hogy gyorsabban tud gyártani)

😮

WHAT?! An interference pattern?!

Fpocok
Ezek nagyon hülyék <#nevetes1><#nevetes1>
A zerg játékos meg... nc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kihúztam a gyufát a modiknál

Rage47
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1152734906
antgecc
Mé van új accod te?

Ne mondj ilyet, amíg nem játszottál velem <#idiota>

Rage47
akkor mindent értek 😄
Aradebil2
honozz,ott mindenki mindig ugyanakkor noob😄

hegi vagyok am...

szóval egy hosszabb kihagyás után elkezdek újra játszani, szopok vagy egy hónapot amíg kb megközelítem azt a szintet ahol abbahagytam. Utána 2 hét szünet zh-k miatt, és megint sorba kapok ki és megint nem tudom, hogy mi a tökömet csinálok rosszul, hát kurvajó... Csak felbasz az egész, legközelebb inkább játszok egy passziánszt <#wilting>

Rage47
<#nemtudom>
picsába ezzel a játékkal....

Fpocok

Rendben, köszi.

Fpocok
Elvileg ha depot akarsz építeni, akkor ha lenyomod közben a SHIFTet, akkor meg tudod neki mondani, hogy többet csináljon. Tartsd lenyomva miközben klikkelsz.

Youtube-on van fenn videó, én is az alapján csináltam.

Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Valahogy meg lehet adni az SCVknek (és a többi dolgozónak is), hogy ha elkezd építeni mondjuk egy supportot, utána még építsen többet. Hogyan?
(azt tudom, hogy miközben az elsõt építi meg kell adni neki a másikat is, de én nem csak egyet akarok elõre megadni neki hanem többet). Remélem érthetõ, máshogy nem tudom elmagyarázni.

Ezen kívûl a Zero Hour pályán lehet szerezni egy kitûntetést, ha hardon lerombolok 4 hatcherit. Erre van valami stratégia? (tudom nincs sok választék, de ennyi idõ alatt nem könnyû)

unknown nick
Mentségére legyen az elsõ nem mûködne 😊

antgecc
Megtennéd, hogy elkezded használni az url beszúrása gombot? 😊

lol mc 😄DD
http://www.youtube.com/watch?v=ApHGs9RUksw#t=26m23s

😄
http://i.imgur.com/wGHNC.jpg

unknown nick
Nem hiszem, hogy választ kapsz erre. Általában itt csak a ladder pontok érdekelnek mindenkit.

Hy el tudnátok mondani hogy a score screen hogyan számolja a pontokat? Mert 4v4 ben mass thoroztam 2 exppel míg az egyik ellen mmm-et tolt 1 exppel ráadásul õt az elején meg is gyengítettük és a végén mégis több pontot kapott és nem értem hogy miért.
én kicsit furcsállom ezt az egészet. végletekig kiélezve minden, minden párosításnál döntõ frame. a döntõben döntõ mérkõzés, ráadásul még pause is van, csak hogy még nagyobb legyen a feszültség, nekem ez már túl mûnek tûnik. de amúgy jó mérkõzések voltak az tény

lolSL
team league a legjobb mindig 😊

Rage47
epic csata volt, wow
dongreagu tegnap is megmutatta mire képes. nad,supernova,mc
persze elõtte senki sem tudta ki az 😄

Aradebil2
z easyrace,még egy volt toss is aláz vele😄

Rage47
hehe jo kis drop