34554
-
#30668 Huknak is voltak ugyanolyan rage/bm/beszólogatós ügyei régebben mint idrának. Mostanában kevésbé, Liquidnél megnevelték. -
#30667 Ha azt mondom, hogy nem csak képernyőn keresztül vagyok ilyen, és sokan nem is szeretnek miatta, megnyugodsz?
Amúgy sry, nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszitek, tényleg nincs különösebb bajom vele, csak néha számomra idegesítően viselkedik, ennyi és kész. Ha személyesen ismerném, lehet haverok is lennénk, fasztudja... -
sirdond #30666 nem akarom védeni, de azért merész ilyet mondani valakiről képernyőn keresztül
tl;dr: huk egy rendes srác :) -
#30665 szerinted ezt mind el fogom olvasni? :D -
#30664 Lehet kicsit túloztam, a faszkalapot nem úgy kell érteni, hogy utálom, hányok ha látom, stb. Inkább csak idegesít néha a "ficsúros" viselkedése. Abban nem kételkedem, hogy (alapvetően) jóindulatú, csak vannak dolgai, amiket kicsit sem szeretek :) -
sirdond #30663 huk egyáltalán nem faszkalap, nekem rendes srácnak tűnik,csak "kicsit" rossz a zenei ízlése :D
amúgy ha nem olvastad volna még:
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=255528
én személy szerint sajnálom,hogy elment a TL-től és így elmegy az OGS házból is. gondolom akkor jinro is haza fog jönni, mert ha jól rémlik már csak ő van egyedül -
#30662 Pedig sztem jófej, laza gyerek. -
#30661 Erre igen egyszerű a válasz: mert nekem annak tűnik :D -
#30660 huk miért is faszkalap? -
#30659 Az nem válasz, hogy ha erősek vannak előtted, akkor feladod, így sose jutna előbbre
Idrát meg nem kell félteni szerintem.
Különben sem egy verseny erejéig lépett be. -
#30658 Jó de akkor sem illene az elmúlt időszak eredményei alapján gyakorlatilag a világon legnagyobb tőkével rendelkező csapatnak lenniük.
Ha tényleg képesek lesznek javulni akkor azt mondom jól tették, de pl. Huk ágán Nestea, MVP és következik neki Nada, tulajdonképpen itt vége is számára a mostani GSL.
Idra meg csodálkoznék ha bejutna Code A-be, olyan kemény most a kvalifikáció és mostanában ő is csak gyengébb EU/US játékosok legyőzésébél él. -
#30657 Az EG alapból nem csak SC csapat, mint a Liquid. Másrészt csak rá kell nézni a pólójukra, mennyi szponzoruk van :) -
#30656 Annyira én nem bíznék bennük, hogy sokat el tudnak érni.
Különben meg érdekes hogy az EG-nek honnan van ennyi (amúgy is mennyi?) pénze. -
#30655 most már egy csapatban van a scene 3 legnagyobb faszkalapja -
#30654 epic hype is epic
-
#30653 nájsz:) -
sirdond #30652 huk az eg-nél. idra megy koreába :/ -
#30651 azért ez hülyeség,kb délután 6ra jár le a countdown,addigra már sehol sem lesz a GSL -
#30650 Amúgy minden jel arra mutat, hogy Huk belép az EG-be
"It seems that the count down ends at almost the exact time the GSL goes live tomorrow with Huk's group. Imagine the shock if he walked out for his match with a EG shirt on. Of course, I'm just making an enormous assumption based on very little so feel free to shoot me down." -
#30649 van egy olyan megérzésem, hogy több a hype, mint a tartalom mögötte :D -
#30648 valaki követi a nagy EG drámát,elég nagy hypeot csinálnak körülötte,nagyon bejön:)
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=254730 -
#30647 Töröltem is az accomat a faszba.
Majd ha érdekelnek a meccsek, ezekkel az accokkal nézhetem. -
#30646 -
#30645 Egyébként baszódjon meg a GOMtv, hogy regisztrálásra kötelez mindenkit, akit érdekel a műsor, és nem tudja megvédeni utána az adatokat.
A kurva anyját az ilyennek -
#30644 A paranoiánál azért többről van itt szó. Én is wowztam és elég sok haveromnak tűnt el az accountja. -
#30643 Egy eszköz, amit a paranoiás vérwowosok használnak leginkább, hogy megvédjék az accjukat az ilyen helyzetektől.
Különben ne csodálkozz, ha egyszer nagyon pórul jársz, ha mindenhol ugyanazt a jelszót használod -
#30642 Micsodám?Mire jó az? -
sirdond #30641 Huk csatlakozik az EG-hez? -
sirdond #30640 szpesöl taktiksz @20.30 -
Oldern #30639 >>
Pont ugyanaz volt a jelszóm a battle.net-hez is mint oda...Most megváltoztattam,remélem nem túrkált ott senki.
>>
Hát, ez nem a legbölcsebb dolog.
Meg miért nincs authenticatered?
-
#30638 Fasza..Volt még vkinek gomtv-s regje?Nem Facebookról v Twitterről,hanem gomtv-n csiált reget..Faszául feltörték és elvitték az összes passt meg emailt....
Pont ugyanaz volt a jelszóm a battle.net-hez is mint oda...Most megváltoztattam,remélem nem túrkált ott senki. -
natalyel #30637 Ja, amúgy itt, aki nem tudná és érdekli:
http://www.teamliquid.net/video/streams/Blizzard%20Invite -
#30636 Bár minden Stream ilyen minőségú lenne:O -
natalyel #30635 jólvanmáá :) Megtaláltam, miután kérdeztem rá pár másodperccel...
Azért köszi
-
#30634 legaé má kreatív oszt találd fel magad..pop out video,oszt addig nagyitod mig meg nem látod a fullscreen gombot,ha nem lenne ott a egelején. -
natalyel #30633 Blizzard invitational megy. Hogy lehet ezt fullscreen-be kitolni? Nemtalálom sehol a megszokott ikont... bocs. -
#30632 nem rossz ötlet :D -
#30631 alt+G -
nejad #30630 hello!megmondaná valaki hogy lehet a minimappon jelezni a szövetségesemnek hogy hova menjen?arra a felkiáltójelszerüségre gondolok köszi -
#30629 ennyit a verhetlen MVP-ről..Thorzain + Nani hwaitiiing:D