StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Az elég faszányos dolog lesz, hogy Kerrigan szinte minden misszióba ott lesz.

Most így átgondolva vicces volna raynor lecserélné kerrigant novára 😄😄

Aradebil2
vki nem tud vhol egy TL😄R-t az egy órás sc legacy interjúhoz?

az csak single playerre vonatkozik

a multiról ennyit írnak:

Q: What are some of the changes made to multiplayer Heart of the Swarm?

A: While we're not quite ready to go into detail about the new multiplayer content in Heart of the Swarm, we can say that this expansion set will include new units and new maps. We'll have more details about multiplayer Heart of the Swarm content at BlizzCon.

WHAT?! An interference pattern?!

Szerintem még egy multi egységet se mutattak be.

unknown nick
Ott van a TL oldalán vezér cikk, de kihagytam valamit, mert új képességeket is terveztek pl. a rócs életerõ leech killek után. Csak nem tiszta a multiban benne lesz-e?

mik azok?

unknown nick
Zerg oldalról jön 2 új unit, kíváncsivá tett mit kap a másik kettõ.

az elõd arról szólt, hogy visszaadják az emberi oldalát😊 Mint láthatod a képeken/videókon ghost páncél van rajta

Igazából a kinézete nem izgat csak most megint õ vezeti a zergeket holott arról szólt az elõd ,hogy megszabadítsák ettõl a nagy tehertõl 😄 erre meg most megint, kicsit változatosabb sztorinak örültem volna.

Daell Drow
amugy tetszik az uj kiegeszito, teljessen mas jatek menet lesz. Megis csak jo ok volt ez a feldarabolas. (en sose elleneztem)
Daell Drow
Kerrigan sose volt az a tulzottan szep fajta, ez mar az sc1-ben is igy volt es a konyvekben is leirtak.
Nekem tetszik igy hogy nem csinaltak belole egy steril hiper-szuper modelt, ez igy jo ettol egyedi.
"Az sem áll sehogy" baromira áll, teszt szervereken már megy a játék , az , hogy nem tömnek a pofánkba sok felesleges információt az nem is olyan baj részükrõl teljesen baromság volna oda igazítani blizzard nem lesz képes felvenni a versenyt a dota 2 vel az biztos.

Muki100
Szerintem a Dota 2 megjelenési dátumához, pontosabban az elé egy kevéssel akarják igazítani. Csak mivel az sem áll sehogy, így egyszerûbb a Blizzardnak ezt mondani.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

valszeg ja, de szerintem azért, mert így több hõst lehet "normálisan" megcsinálni, hogy a kiegben lévõ karaktereket is felhasználják.

kerrigan milyen böllérarcú lett :A_SD

FSpofon
Blizzard DotA aiming for Heart of the Swarm launch, says StarCraft boss

Visszatartják hogy meg kelljen venni az új játékot hozzá..

Arab money

Rage47
ja már rájöttem, csak olvastam hülye pletykákat
Igen a történet folytatása lesz.

TurboX
tehát van még bõven a fejlesztési idõbõl hátra. <#eljen>

várós
Rage47
azt hittem történet folytatás lesz 😞
Kerrigan ocsmány lett , és baromi unalmas lenne ha megint õ vezetné a zergeket, de sebaj úgy is multi érdekel többi viszont tetszik😊

Rage47
Rage47
USA...
antgecc
Ezek diamondok? <#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

holy84
Hali !

Ha online találsz bármikor benne vagyok (fõként munkaután játszok 😊 ), vegyél fel holy:164 azt alkothatunk majd valamit !

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

HeadHunter86
fõleg este, de 1-1 órát napközben is szoktam 😊

akkor esténként vagy napközben?

HeadHunter86
Hali!
2v2-zni keresek magam mellé emberkét, aki esténként napközbe ráérne játszani velem 😊 Hasonló adottságokkal megáldott emberkére lenne szükségem.
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/250863/1/HeadHunter/

Rage47
köszi
Fpocok
Új rész:

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudom itt lehet-e warezolni.De csak annyit szeretnék tudni hogy a magyarítást valahogy rá lehet erõszakolni a játékra.Mert elvileg a legújabb verzióval megy csak de ahhoz nem tudom van-e crack.Megvenni azért nem vettem meg mert a multi nem érdekel de a singli is csak a történet miatt.

xd

köszi, nem tudtam, hogy ez egy mod.

Daell Drow
Marmint ha az elerhetosegre gondolsz, az itt van.
HeadHunter86
Ebben lehet még több igazság van amúgy:
#68 LikvidJozsi:

"Jeah!

Na a véleményem a következõ. Mikor Valerian Mengsk herceg magánakcióba kezdett és sikerült is neki, akkor az apja ellen (is) fordult. Most õ az aki lerendezte a Pengék Királynõjét, nincs több zerg, bármikor hátbaszúrhatja Raynort, és a propaganda szerint terroristát is mutogatva messze õ lenne a legnépszerûbb a Domíniumban, Arcturust kidobhatná a trónról, de az apja is nagyon jól tudja ezt, úgyhogy miközben még szedelõzködnek össze a Charról, addig a ghostját, Novát elküldi, hogy rabolja el Kerrigant, mert akkor õ mutogathatja, olyan propagandát találhatna ki mellé amiylet akar, a többiek meg pofáraesnének rendesen. Nem hiába mondja Nova azt a videóban, hogy “find Kerrigan”, ha a Domíniumban lenne fogságban, akkor nem kellene keresgélnie. A WoL-ban az Armoryban ha a spectre-re kattintasz, akkor a kis leírásában van egy oylan mondat, hogy a pletykák szerint nem hagytak fel a Domíniumban a spectre-k kiképzésével, tehát lehet simán domíniumos spectre a videóban, sõt elég egyértelmû."

Ami tetszett az sc2.hu ról és nagyon is egyet értek vele és fontos:

"Also… Nova vs. Kerrigan bitchfiiiiiighhtttt. <3"

HeadHunter86
Szerintem a Teaser és az eddigi infóink alapján a következõt láttuk:
"Feltételezem, hogy nem fogja visszaadni Raynor Mengsknek Kerrigant. Szerintem elküldi Raynor valami rehabra Kerrigant, ahova majd betörnek Nováék – esetleg Mengsk parancsára -, és mivel valószínû Kerrigan még igencsak instabil állapotban van, Raynor marhára fél, hogy esetleg kárt tesz magában. Amikor áll az ajtó elõtt Raynor, ami felrobban, a színek alapján azt mondanám, hogy Kerrigan elcastolt valami durva QoB skillt."
- almostevil Sc2.hu-ról.

Daell Drow
Rayigan<#idiota><#hehe>
Nekem úgy rémlik, hogy azért kellett megmenteni Kerrigant Raynornak mindenképpen, hogy ne a hybrid irányítsa a zergeket, mert akkor jön az apokalipszis. 😊 Zeratul beszélt errõl Raynornak.
Miért kellene újat kitalálni? Kerrigan volt eleve a legmenõbb ghost, a legerõsebb psi képességgel, az egy dolog, hogy a mostani végén elvileg megtisztították a fertõzéstõl. Gondolom azért tisztában van önmagával és lehet szépen lassan visszatérnek a zerg képességei is. Valamint emberként, ghostként is beteljesítheti bosszúját. Nem véletlenül Nova, a 2. legképzetteb Ghost próbálja elkapni. A regényekbõl is kiderül, hogy Kerrigan még emberként sem egy szende kislány volt, hanem retteget gyilkoló gép, aki tudatosan irtotta a népet, ha az az õ vagy korábbi feletese Mengks érdekeit szolgálta. Bõven van még lehetõseég ebben a történetiszálban. Szerintem az lenne erõltetett, ha hirtelen elõhúznának egy új szuper zerg boss-t. Igaz Duran még lehet tartalék ilyen szerepre.
Aradebil2
hybrid?

az overmindot az overlordok 'csinálják', ergo nem "halott", csak Kerrigan kinyírta, aztán, hogy õ lett a queen azaz az új overmind.

De mindez benne van a játékhoz adott füzetecskébe, érdemes elolvasni.

Születik raynornak meg kerrigannak egy kölyke(Rayigan) azt belopja egy zergling és az lesz az új overmind<#idiota> na de elég a fantáziálásból😄

Meg pont arról szolt az egész elsõ rész ,hogy vissza változik erre most megint vissza zergé 😄 butaság volna , sokkal inkább a mengskre váró bosszú beteljesülésére számítok én, zergek meg valahogy ilyen hibrid félékké válnának talán , meg majd találnának maguknak valami új BIOS t ami irányítja õket.

És az megint kerrigan lesz ? az már tényleg kurva erõltetett és gyenge volna valami újat kéne kitalálni...

A zerg kiegészítõ története mégis mirõl szóljon, ha nem Kerriganrõl? Overmind halott, valakinek irányítani kell a zergeket.
Aradebil2
tökömet ebbe a raynor&kerrigan szálba,kezd rohadt uncsi lenni,remélem a tossos kieg nem errõl fog szólni...