StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én nem fogom szervezni
tõlem lehet
Muki100
Akarunk valamikor megint SG-s sok vs sokat szervezni? Nekem a múltkori tetszett, de ha többen lennénk mehetne házon belül is random elosztással 3v3 vagy 4v4, az lenne az igazi!

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Fpocok
EPIK TvT

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kész a Warp Prism 3.0
SC, hon, lol, minecraft, stb játékok támogatásával.

WHAT?! An interference pattern?!

Fpocok

Fpocok
Ezek de hülyék 😄

Aradebil2
MC tweet:
"I get to go to MLG as a pinch hitter for bomber. I got the message in the morning and it's a 7 o clock flight so i'm getting ready kekeke. Since i'm going, I'm gonna win!"

gyertek sg.hu csatira MÁN

Aradebil2
eddig 3an vagyunk,de senki se válaszol😄 #sg.hu!

Hali, ha esetleg volna 1 üres hely beszállnék én is, hogy meglegyen a létszám! 😊

Aradebil2
akkor 10,remélem nem felejtek el visszajönni😄

Muki100
Rég nem játszottam ugyan de egy jó kis SG-s "sok vs sok"-ban én is benne lennék legközelebb! Jó kezdeményezés.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

most? :|

10kor nem jó?
tanulnom kéne még :S

Aradebil2
jöjjön sg.hu-ra aki szeretne akkor vmi sok v sokat!

unknown nick

Mekkora allin 😊

Ez nekem nem jelent problémát 😄

Aradebil2
én mehetek,de nagyon régen játszottam csak mondom

Prince of Máté
Nekem csak 9ig jó :/

10 óra?

Prince of Máté
mikor

Amúgy ma este nem akar valaki 2v2/3v3/4v4-ezni?

linux geek <#banplz>

holy84
Sajnálom Anti de mivel a kiegben zerg lesz a single rész ezért multiból kiveszik ! túl imba lenne ha zerggel multizni is meg singleben is lehetne tolni !
Úgy hogy nem hogy új egység nem lesz de tolnak a zerg mappára egy "rm -rf" -et. 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

antgecc
Inkább aszondják már meg, hogy kapunk-e új unitokat és miket. Kampányt Libertybe se vittem végig, itt se fogom.... mehehe.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ajánlom figyelmedbe a #29820-asban lévõ vidit, 9 perc, sok érdekesség.

Lesz belõle béta is!

lesz benne olyan fasza véresképernyõ ha belénk lõnek???
az olyan MENÕ

Klemice
a protosz kampány elvileg a kall of gyuti sorozatra fog épülni, a protosz hadihajó rajjal vissza kell majd utazni az idõben, és ki kell nyírni bin ladent

hivatalos forrás

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jah ilyen raynor címeres platos merga utánzatba ülne a queen of blade és akkor ilyen siege tank maradványokat kutatna, biciglis zergling lenne a vas kém 😄

a lelopott cuccokért meg mineralt kapnánk. <#nevetes1>

holy84
" futna a zergling és mondjuk lelopná a páncélzatot a tankokról , "

made my day 😄

de akkor már a toss egységeket sem lõnék hanem rezet vagy mit tudom én milyen anyagot lopnának ki belõlük 😄 ezért összedõlnének , majd jönne a brigád és szét kapná a maradványokat és ilyen mindenféle szedett majdnem szét esik de mégsem egységet csinálnának 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Egyszer már gondolkodtam errõl, milyen lenne egy 4 ik faj ami gipsykkel és zergekkel keveredne , futna a zergling és mondjuk lelopná a páncélzatot a tankokról , command centerbe meg nem menne a radar mert eltûnik a kábel... stb szerintem tök jó egységeket lehetne csinálni<#idiota>

majd az sc3-ban 😄

És lenne multiba egy 4 ik faj ? az lenne az igazi finálé 😄

FSpofon
protoss fps lesz

Arab money

Daell Drow
A protos egyertelmu hogy diplomacia lesz, ezt mondtak 2008 ban. Az RPG az csak Kerriganra vonatkozik (nem csak fejlesztesben hanem iranyitasban is). Fel kell erositenie magat, es eggyesiteni a zerg fajt. Hogy a vegen bosszut aljon A. Mengs-en.
A masodik kiegeszitoben a protossok (gondolom) rajonnek hogy egyedul nem tudjak legyozni a teremtojuket (Xel'naga). Mivel ok eggyesiteni akarjak a 2 fajt(zerg&protoss), es igy megalkossak a tokeletes fajt.
Ezert azon faradoznak, hogy szovetseget hozzanak letre a terranokal es a zergekel (itt jon kepbe a diplomacia). Es igy az ep2 vegere kezdetet vegye a nagy szovetseg VS osi faj haboru.
Ezt mondták a fejlesztõk, most hogy õk hogy értik azt majd megtudjuk.

attól még nem lesz RPG-s, hogy vannak upgradek, ez ma már minden játékban benne van szinte.

Most már nem keresem meg a 2008as vagy 2009es Blizzconon mondták a Lore panelben hogy mind a 3 játék más lesz játéktechnikailag. Valszeg nem FPS lesz a protoss de az biztos hogy más.

ProGabe
diplomáciát mondtak a P-nek

a Z-ben az rpg meg úgy néz ki az lesz, hogy Kerrigent tápolod

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ha errõl adsz nekem valami hiteles forrást, veszek neked egy láda sört.

A Protossban még nem vagyok biztos azt még keresem, de a Zerges RPGelemes lesz ez 100%.

ekkora baromságot még nem hallottam 😄

FPS, lol.

Terran = stratégia
Zerg = RPG elemek
Protoss = itt meg valami FPSt mondtak

Ha jól emlékszem ezt nyilatkozták még régen valamikor.

Ez lenne a legborzalmasabb dolog ami ezzel a játékkal történhetne.

"Ez elvileg egy RPG rész lesz"
wat

Daell Drow
Ja, WOL-ban kicsit hianyoltam a hosoket. SC1ben szerettem hogy volt hosod ese szabadon epitkezhetttel, semmi ido korlat stb.
Ez elvileg egy RPG rész lesz, szóval elég gáz lenne ha kimaradna. 😄