34554
-
sirdond #30988 bocs,csak hajlamos vagyok elfelejteni. egyebkent ajanlom a linkfication (vagy hasonlo) kiegezsito hasznalatat. talan meg az sg.hu bovitmenyben is van ilyen es jelentosen megkonnyiti a dolgodat -
#30987 A pontszam is eltunt, de ez eleg regen volt mar :D -
mikromanus #30986 A pontszám is eltűnt ami hozzá járt, vagy csak a felsorolás és csili vili ikonocskák a profilodból? Csak mert utóbbit nem néztem, de az achievement pontok nem tűntek el. A mentések néha igen, de aztán rendre rácsodálkoztam ilyenkor, hogy "ja, a mentések a másik oprendszer alatt vvannak/voltak" -
#30985 Hat nekem valamelyik patchnel tuntek el, aztan tobbet nem is foglalkoztam a single player resszel :) -
mikromanus #30984 Az tényleg furcsa, mert pár achit épp ügyeskedéssel lehet megszerezni legegyszerűbben. Vagy pár újrajátszással, de annyit nem érne meg. Példul az összes fejlesztésnek járó (adott ágon belül), vagy az összes zsoldos felbéréséért járó achi. Ezeket amolyan mentés-vásárlás-visszatöltés módszerrel könnyen meg lehet szerezni és így se tűnt el semmi. Nem hiszem, hogy épp egy patch fogja kinyírrni az eddigi eredményeidet. Nézni épp nem néztem, hogy megvan-e minden szép és színes cucc, de pontban nem módosult semmim mikor visszatöltöttem. Igaz mostanában nem sok új dolgot szedtem össze. Tán a zerg 1000 win volt a legutolsó az meg nem campaign "bigyó". :D -
#30983 Légyszi használd már azt az "url beszúrása" gombot! Nem olyan nehéz! Tényleg megköszönném! :) -
#30982 erdekes nekem eltuntek az achik -
mikromanus #30981 Az achik megmaradnak mindenképp. Azt a ladder reset se tudja törölni :)
Ha korábbi állapotot töltesz be akkor viszont ha ezt folytatod, akkor onnan folytatódik a történet. A korábbi állás után előző patchben szerzett fejlesztések és befejezett küldetések értelemszerűen ebből a korábbi mentésből nem lesznek elérhetőek. A hard/brutal fokozatos map befejezős achik viszont összegződnek és a hídon "újrajátszásból" is bővülnek azt hiszem. Csak ha nem teljesíted a rejtett küldi alapelvárását a media blitz küldetésben, akkor az nem elérhető a későbbiekben sem. -
#30980 ennyi? tehát ne continue hanem load game és kész? de akkor megmaradnak az achivementek meg megis szerezhetőek? -
sirdond #30979 új zerg unit
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150421759727457&set=a.305747407456.191804.178337772456&type=3&theater -
#30978 Terrannal nevetséges hogy semmit se tudtak kezdeni a béta vége óta. -
#30977 rekord mélyponton
-
#30976 bw-s,betában gyalázott amíg be nem vonult,majd lassan összeszedi magát ismét -
sirdond #30975 miért pont ő? tucat terran -
#30974 nana,stc egyik terra akit nem utálok:D gg -
sirdond #30973 nem sokszor mondtam ilyet, de GO IDRA :D -
#30972 amilyen király ez az ipl,annyira kevesen nézik élőben,legalábbis egyelőre -
natalyel #30971 Kiwikaki megint mekkorát alakított IPL3-on (vs Stephano)! Gyönyörű mothership-megmozdulások voltak, és egyértelműen a mothership hozta neki a meccset, elég vesztes pozícióból... Gyönyörű volt! Aki nem látta, feltétlen nézze meg, ritkán látni ilyet. -
SnowF #30970 Na ez durva volt, 55 perc összes mineral elfogyott :) -
sirdond #30969 kiwikaki sick nerd baller :D -
SnowF #30968 mondjuk amig ZvP-ben nem fogják massolni az immot addig örülök :) -
SnowF #30967 hmm, lehet PvP-ben hasznos lett az Immo buff, elég jó volt ez a 4gate deff, kellett hozzá a plusz range az immotól -
#30966 legyen már blizzcon cask a reményt szeretném a terran op korszak végéről -
#30965 hát persze hogy mégse...szánalmas -
#30964 na buzi puma végre kiszopott a szar 1-1-1-gyel -
#30963 WhiteRA saját csapatot alapít
Protoss only, mindenki Kelet-Európai -
#30962 -
sirdond #30961 ja, sajnos tényleg szerencsétlen a dolog,ami kialakult.
szerintem a legszínvonalasabb közvetítés hosszú idő óta,egy szinten van a legutóbbi stockholm-i dreamhack-kel, ezeknek kellene az etalonnak lennie.
már csak day9 kellene a tökeletességhez :D -
#30960 ez a mkp mekkora noob istenem,ezt rossz volt nézni -
Oldern #30959 Ember, átvágták a kábeleit a helynek. Nem az a kategória, amire csak úgy fel lehet készülni. Legközelebb talán majd szerencsésebbek lesznek, ennyi. -
r4pt0r #30958 Legközelebb majd keresnek egy helyet ahol képesek netet is biztosítani. :D -
#30957 Ehh... az gáz. -
#30956 IGN lan stream lenne http://esports.ign.com/ipl/tv/splitscreen
amúgy epic közvetítés lenne, nagyon profin megcsinálták, 2 free HD stream váltogatni lehet köztük 1 képernyőn, bejátsszák a playerek billentyűzet hangját meg ilyenek, nagyon profi minőség, jó kommentátorok
előfizetőknek meg a playerek monitor képét is mellé lehet rakni.
csak nincs lan és alig ment le pár game net fail miatt délután óta..
TL-en van topic hogy brood wart játszottak már a prok unalmukban egymás ellen. -
#30955 Ez mi? -
#30954 és még mindig fail
-
sirdond #30953 gondlom nagyon örültek neki ign-nél,most kezdték csak el a streamelést
egy "kevéske" pénztől biztos elestek a ~6 óra alatt -
#30952 djWHEAT
Fiber Cut at Bally's = ALL Internet down. Not IGN, but the Hotel. No LAN = SadPanda(BearGuy)
ráér a lan a 3. kiegészítő után is -
#30951 tölts be egy olyan mentést ami nem küldetés közepén van hanem a hajón vagy ahol tartasz. -
#30950 Hi most patchelte fel magát a játék 1.4.1 -re és azt írja nem tudom folytatni a kampányt csakha előlről kezdem, vagy ugye bukom az achivementeket. Az eddig megszerzetteket is bukja az ember? Vagy hogy van ez? -
mukievil #30949 Ha valakinek van kedve, beírhatna egyet a bug reportba. Én angol tudás hiányában nem tudok!
1. A voice chat még mindig gyalázatos. Ha nem egyszerre lépünk fel, akkor egy valaki sose hall senkit, és őt sem hallja senki. Újraindítás segít. Alt-tab után megy el általában a hangja valakinek!
2. HA valaki befalazza magát, és az egység még nem látja, akkor már alapból kerülő úton megy. Legalábbis a drone biztosan.
3. Ez az új liga kijelző, a meccs végén, elég sokszor nem működik.
4. És ami a legidegesítőbb, hogy 1 év után se lehet beletekerni egy replaybe. Vagy csak én vagyok ilyen béna ?