34554
  • natalyel
    Akkor írd le légyszíves, hogy miért 2-0 Idra javára, mert én sem tudom... van sejtésem.
  • sirdond
    vagy csak noob vagyok és nem ismerem az mlg szabályokat -.-
  • sirdond
    lol
    valaki beírta tl-en,hogy 2:0 idrának, pedig még el sem kezdődött
    http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2011_MLG_Pro_Circuit/Orlando
  • sirdond
    boxer vs idra mindjárt @mlg
  • Aradebil2
    kisorsolták a negyeddöntőket,majd miután tt1 leverte gatoredet,szóltak h bocsi vissz az egész,újat sorsolunk:D cserébe tt1 alapból megkapta a top4 pénzdíját:D
  • Hegi90
    pofáncsapta magát.
  • sirdond
    huk ebben a gameben mit csinált...
  • Hegi90
    ???
  • Aradebil2
    Mekkora fail IEM jézusom.....szarul sorsolták ki az ágakat,most kezdik elölről...
  • Rage47
    én komolyan izgultam a végén :D
  • TurboX
    na jó.. ezt már poénból készítik, ilyen nincs...
  • sirdond
    szvsz ez nagyon szar volt
  • Rage47
  • mikromanus
    Zerghez lenne pár ötletem, de protihoz??? Egy megoldás van. Válts zergre :D
    Esetleg a teamliquides streamek közül keresgélj protosst. Nem mindegyik "nagy" név vagy jó, de azért lehet találni.
    Zergnél én Spanishiwa, Vibe, Stephano, Eg_idra streameket néztem. Meg néha Sen-t és belekukkantottam egy-két Slayeres zergnek az adásába is. Az mondjuk mókás volt, mert épp 2v2-eztek, nagyon benyomták és a gyerek tört angolsággal szóban és írásban kért kis controllt a társától, mert épp volt fölös APM kapacitása míg helyreállt a termelése. Mondjuk végül nyertek :D
  • antgecc
    Én azt is ajánlom, hogy néha nézz streameket. Én itt TL-en szoktam kikeresni magamnak a nevesebb zerg játékosokat, klikkelj vmi protossra és nézd mikor mit épít, mire hogy reagál, mit mivel counterel, milyen egység összeállítást épít, stb...
  • lolSL
    nahát, ez a lan se ment le lag nélkül :)
  • lolSL
    http://www.twitch.tv/esltv_event
    iem new york
  • Prince of Máté
    jónak jó, de ott a bronzligás failokat látja :D
  • Fpocok
    Max a WCF, a többi szar.
  • Rage47
    lagtv is jó:D
  • Prince of Máté
    Szerintem a legkönnyebben úgy tudsz tanulni, ha commentarykat nézel.
    Tudom ajánlani HDStarcraftot, Huskyt, Psystarcraftot, Day9 és még pár embert. Youtube-on megtalálod őket.
    (Most nem kell írni, hogy valakinek nem tetszik a hangjuk :D)
  • MaRee
    Tudok. Ez király, kösz szépen
  • Hegi90
    Ha tudsz angolul...
  • MaRee
    Ma kezdtem a játékot, egyelőre még csak AI ellen. Annyira nem vagyok balfasz, a hardot néha megverem(jó oké ez lóf@sz, de soha nem sc-ztem még, se más ilyen típusú rts). Van valami oldal, vagy núboknak oktató videók, replayek, ahol az alapvető dolgokat lehet megtanulni? Főleg protoss érdekelne.
  • Hegi90
    :D
  • Fabio Capello
    most éppen LoL-ozik... :D
  • Aradebil2
    elég megnézni a nagy ladderrunokat,pl amit Nani csinált MeatyOwlLeg néven,vagy amit Stephano csinált pár hete,kb 60 lejátszott game-mel szerver elsők lettek,és még mindig nem volt sehol az mmr-jük
  • antgecc
    Nekem nem volt kedvem kifejteni, de így van. Valamint a ladder mocsarában azért elég szép számmal veszít ő is meccseket, szóval ez is hülyeség Ara, ne haragudj...
  • SnowF
    A ligák közötti fel-le lépéshez semmi köze a bonuspoolnak, MMR alapján tesz fel vagy le.
  • antgecc
    Ez azért faszság, ....mert nem így van
  • Aradebil2
    ez azért faszság,mert egy destiny szintű játékos simán fel tudja magát nyomni BÁRMIVEL szezon közepén,felhalmozott bonus poollal,arról nem is beszélve h ő simán kiemelkedik a ladder mocsarából,nehogy már elájuljunk tőle,ezt bárki megcsinálja a félig/teljesen sc2nek él
  • Rage47
  • antgecc
    Én láttam a napot, mikor elkezdte. Valaki még segített is neki skype-on. Platina meccset tolt le épp, 2-vel utána feldobta diamondba. Délután ránéztem már master volt. gg
  • Hegi90
    Destiny mikor kapott két hét bant a main accján, egy másikkal elkezdett protossozni.

Két hét alatt Master #1 volt...
  • antgecc
    Mikor megcsinálom a deathballt és nekiindulok a zergnek, komolyan lelkiismeret furdalásom van.
  • antgecc
    Szoktam, haverom accjával.
  • Aradebil2
    szoktatok is játszani tossal,vagy csak ellene?
  • mikromanus
    Ja. Az a szép, hogy alapből fejlesztés nélkül meglehet a FF. Kb annyi "építés" és rákészülés kell mint egy mezei roach kihozásához. Ami countereli zergnél az meg kb 5-10 perccel később lesz csak meg. Még jó hogy annyi sokféle agresszív vagy passzív kezdése van a protinak. Ezért is rusholom be. Megvan a kifogás. Jobb megelőzni a bajt :)
  • antgecc
    Na igen egy 50 energys FF-el blokkoljuk a zerg rámpáját fél évre és nincs utánpótlás. Ez balanced.
  • Rage47
    ja linkification alap minden böngészőben nálam:)