34554
-
natalyel #31028 Akkor írd le légyszíves, hogy miért 2-0 Idra javára, mert én sem tudom... van sejtésem. -
sirdond #31027 vagy csak noob vagyok és nem ismerem az mlg szabályokat -.-
-
sirdond #31026 lol
valaki beírta tl-en,hogy 2:0 idrának, pedig még el sem kezdődött
http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2011_MLG_Pro_Circuit/Orlando -
sirdond #31025 boxer vs idra mindjárt @mlg -
#31024 kisorsolták a negyeddöntőket,majd miután tt1 leverte gatoredet,szóltak h bocsi vissz az egész,újat sorsolunk:D cserébe tt1 alapból megkapta a top4 pénzdíját:D -
#31023 pofáncsapta magát. -
sirdond #31022 huk ebben a gameben mit csinált... -
#31021 ??? -
#31020 Mekkora fail IEM jézusom.....szarul sorsolták ki az ágakat,most kezdik elölről... -
#31019 én komolyan izgultam a végén :D -
#31018 na jó.. ezt már poénból készítik, ilyen nincs... -
sirdond #31017 szvsz ez nagyon szar volt -
#31016 -
mikromanus #31015 Zerghez lenne pár ötletem, de protihoz??? Egy megoldás van. Válts zergre :D
Esetleg a teamliquides streamek közül keresgélj protosst. Nem mindegyik "nagy" név vagy jó, de azért lehet találni.
Zergnél én Spanishiwa, Vibe, Stephano, Eg_idra streameket néztem. Meg néha Sen-t és belekukkantottam egy-két Slayeres zergnek az adásába is. Az mondjuk mókás volt, mert épp 2v2-eztek, nagyon benyomták és a gyerek tört angolsággal szóban és írásban kért kis controllt a társától, mert épp volt fölös APM kapacitása míg helyreállt a termelése. Mondjuk végül nyertek :D -
#31014 Én azt is ajánlom, hogy néha nézz streameket. Én itt TL-en szoktam kikeresni magamnak a nevesebb zerg játékosokat, klikkelj vmi protossra és nézd mikor mit épít, mire hogy reagál, mit mivel counterel, milyen egység összeállítást épít, stb... -
#31013 nahát, ez a lan se ment le lag nélkül :) -
#31012 http://www.twitch.tv/esltv_event
iem new york -
#31011 jónak jó, de ott a bronzligás failokat látja :D -
#31010 Max a WCF, a többi szar. -
#31009 lagtv is jó:D -
#31008 Szerintem a legkönnyebben úgy tudsz tanulni, ha commentarykat nézel.
Tudom ajánlani HDStarcraftot, Huskyt, Psystarcraftot, Day9 és még pár embert. Youtube-on megtalálod őket.
(Most nem kell írni, hogy valakinek nem tetszik a hangjuk :D) -
MaRee #31007 Tudok. Ez király, kösz szépen -
#31006 Ha tudsz angolul... -
MaRee #31005 Ma kezdtem a játékot, egyelőre még csak AI ellen. Annyira nem vagyok balfasz, a hardot néha megverem(jó oké ez lóf@sz, de soha nem sc-ztem még, se más ilyen típusú rts). Van valami oldal, vagy núboknak oktató videók, replayek, ahol az alapvető dolgokat lehet megtanulni? Főleg protoss érdekelne. -
#31004 :D
-
#31003 most éppen LoL-ozik... :D -
#31002 elég megnézni a nagy ladderrunokat,pl amit Nani csinált MeatyOwlLeg néven,vagy amit Stephano csinált pár hete,kb 60 lejátszott game-mel szerver elsők lettek,és még mindig nem volt sehol az mmr-jük -
#31001 Nekem nem volt kedvem kifejteni, de így van. Valamint a ladder mocsarában azért elég szép számmal veszít ő is meccseket, szóval ez is hülyeség Ara, ne haragudj... -
SnowF #31000 A ligák közötti fel-le lépéshez semmi köze a bonuspoolnak, MMR alapján tesz fel vagy le. -
#30999 Ez azért faszság, ....mert nem így van -
#30998 ez azért faszság,mert egy destiny szintű játékos simán fel tudja magát nyomni BÁRMIVEL szezon közepén,felhalmozott bonus poollal,arról nem is beszélve h ő simán kiemelkedik a ladder mocsarából,nehogy már elájuljunk tőle,ezt bárki megcsinálja a félig/teljesen sc2nek él -
#30997 -
#30996 Én láttam a napot, mikor elkezdte. Valaki még segített is neki skype-on. Platina meccset tolt le épp, 2-vel utána feldobta diamondba. Délután ránéztem már master volt. gg -
#30995 Destiny mikor kapott két hét bant a main accján, egy másikkal elkezdett protossozni.
Két hét alatt Master #1 volt... -
#30994 Mikor megcsinálom a deathballt és nekiindulok a zergnek, komolyan lelkiismeret furdalásom van. -
#30993 Szoktam, haverom accjával. -
#30992 szoktatok is játszani tossal,vagy csak ellene? -
mikromanus #30991 Ja. Az a szép, hogy alapből fejlesztés nélkül meglehet a FF. Kb annyi "építés" és rákészülés kell mint egy mezei roach kihozásához. Ami countereli zergnél az meg kb 5-10 perccel később lesz csak meg. Még jó hogy annyi sokféle agresszív vagy passzív kezdése van a protinak. Ezért is rusholom be. Megvan a kifogás. Jobb megelőzni a bajt :) -
#30990 Na igen egy 50 energys FF-el blokkoljuk a zerg rámpáját fél évre és nincs utánpótlás. Ez balanced. -
#30989 ja linkification alap minden böngészőben nálam:)