34554
  • Whysper
    Ne is mond. megvettem. Attól az ebayes online shopból akitől mindig vásárolok pre ordebe ,hogy meglegeyn a cd kulcs. amivel tudok STORM-os herot aktiválni. VÁrok várok semmi. Erre msot írnak ,ho gymegjelenéskor kapom meg a kulcsot. Hátt ffff.m 8)
  • Metalmilitiakid
    Akkor nem érted, hogy milyen menőnek lenni! Mindig az ellenséged szemébe kell nézni, ha savat köp akkor is :D
  • Prof William
    Ezt sosem értettem, hogy van egy agyalapig bepáncélozott ember, de sisakját azért sosem csukja le hogy jól fejbe lehessen lőni. :)
  • harras25
    Szerintem Doktor Hanson volt a legszebb. Leszámítva ha zerg lett. Túl nagy lett a szája.

• harras25
    Háááát, pont ez az, bármire rávehetett volna, azt oda az univerzum. Tosh legalább úgy nézett ki amilyen. Egy osonó gyilkos.
  • skinnyman
    Abban zergkent szebb lett :)
  • ricsei50
    A SC1-ben nem :DD
  • TBTPumpa
    Sarah Kerrigan mindig szép volt:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 17:54:06
  • ricsei50
    Am sztem Kerrigan nagyon szép a SC2-ben mint ember.
  • TBTPumpa
    Well:
  • Negritis
    az a baj h nagyobb "puskája" van mint nekem ez nálam válóok :D
  • TBTPumpa
    Képes voltál elküldeni őt?
  • harras25
    Eddigi két SC2 epizódban tizedannyi történés nem volt mint a az SC1 és BW részben egyenként.

Egy régebbi kérdésre: multiban tényleg laggolt 64-ben.
  • harras25
    Az a nő akit én a WoL-ban elküldtem a búsba.
  • ricsei50
    A Starcraft 1 és a Brood War története 100x jobb mint a StarCraft 2 története.
    Ott a zergek azok zergek.
    A terran és protoss faj jó lett a SC2-ben is, de vhogy a zergek terén sok hiányosság van ami a BW-ban még megvolt.
    Hajrá, jó játékot! :)
  • hawkie22
    Én tegnap kezdtem el a Starcraft I-et és a Brood War-t vegigjátszani, anno csak az alap játék Terran részét vittem végig, utána valahogy kimaradt. Most viszont jó lenne tudnom a teljes sztorit, mi a baja Raynornak Mengskkel, hogy lett Kerrigenböl az, aki meg hasonlók. :)
    LotV megjelenése után meg irány a WoL-kampány és kezdjük az elejéröl, ráérek, nem sietös a végigjátszás. :D
  • ricsei50
    Egyébként csak én szeretném újra látni a játékban (akár kampány, akár allied commanders) a Brood War-os zerg egységeket?
  • Maak
    Mar bent is van a karakter a jatekban.

#34216 : 19 nap meg? Ideje belehuznom zerg kampanyba. :)
    Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.10.22. 12:10:08
  • ricsei50
    Még 19 nap... :(
  • Negritis
    gamestar hírek az elővásárlói +okról
    főleg heroes of the storm fanok fognak örülni + képregény
  • TBTPumpa
    CD Galaxisnál van szabad példány még a Legacy of the Void Collector's Edition-ra! Siessen, aki lemaradt!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.19. 19:15:58
  • ricsei50
    Am ti mit vártok a LotV-tól?
  • Negritis
    jah igen, ez a "szokásuk", de eddig ilyen problémám még nem volt velük
    én is olyan emailt kaptam de olyat is szoktam kapni
  • ricsei50
    Most hívtam őket. Azt mondták, hogy majd akkor hívnak, ha kijött a játék.
    Am kaptam e-mailt, csak az volt benne, h hamarosan megkeresnek, csak voltam a weboldalon és kiírták, h a ce már elfogyott.
    Kicsit betojtam :D
  • Negritis
    nem kaptál tőlük emailt a rendelésedről?

amúgy írj nekik emailt , szoktak válaszolni
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.19. 11:07:32
  • ricsei50
    Egyébként az 576-nál már több mint egy hónapja előrendeltem egy Ce és egy sima LotV-ot, de semmit nem jeleztek vissza. :( Most akkor ilyenkor mivan?
  • ricsei50
    Végül is igazad van.
    Tuti, h a 2-3. pálya is aiuron fog játszódni.
    Remélem fogja hozni a 4 évvel ezelőtti zerg inváziót, és ami maradt a protoss kolóniákból.
    Mondjuk sztem azt nagyon eltalálták, hogy a zergek betokozták a warp gate-ket (vagy mik azok) :D
  • TBTPumpa
    Az első küldetés amolyan tutorial, szóval azért mutogatják már most és azért olyan, amilyen. Spoilermentes küldetés, mondhatni a Protoss faj irányításának alapjait mutatja be (a Heart of the Swarm első küldetése is ilyen volt a Zergekkel, meg a Wings of Liberty-jé is).
  • ricsei50
    Hangulatosnak tényleg hangulatos, csak túl egyszerű sztem. Kapsz egy halom egységet és "szinte" annyi a dolgot, h "attack a map legtávolabbi pontjára" és kész. Örülnék, ha visszajönne az original Sc-os építgetős kampány, nem az, h van 10 perced hogy végezz a küldetéssel. Szeretem a SC2-t, de vhogy mindig zavart kicsit, h ilyen erőltetett menetben kell haladni.
  • TBTPumpa
    A Legacy of the Void első küldetésének képsorai is eszméletlen hangulatosak! Kíváncsi leszek Artanis és Zeratul csevegésére, illetve Kerrigan sorsára (Protoss-ok a halálát akarják Aiur-ért/beáldozzák Amon-nak?/Raynorral marad).

Még a Wings of Liberty-ben mondta Zeratul, hogy meg kellene ölni, de csak ő tudja megmenteni a világot, a Heart of the Swarm-ban pedig Kerrigan felszabadította a zergeket (Dark One fennhatósága alól) és tovább erősödött (a Primal Zerg és Narud legyőzésével) Zeratul javaslatára.
    A tavalyi BlizzCon-os bejelentő videóban, pedig Kerrigan épp harcolt egy Xel'Nagával.

Lehetne már november 10!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 15:43:08
  • Negritis
    még nem :D majd egybe ha kijött :D
    amúgy egész jó hangulata volt a zerg sztorinak, kár hogy nem lehet utána ilyen bolygó hódítósdit játszani a kifejlődött egységekkel :D
  • Daell Drow
    A ketto kozott meg ott van a wishper of oblivion, azokat is letoltad?
  • Negritis
    nah zerg sztory letudva :D
    most már jöhet a lotv :D
  • sirdond
  • TBTPumpa
    A StarCraft II: Legacy of the Void első küldetése

Akarom, most!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.17. 16:09:11
  • ricsei50
    Sziasztok!

Nagy SC fan vagyok, és már alig várom a LotV-ot. Szerintetek mennyi az esélye, hogy Fenix és Tassadar visszatérnek a játékba (mint játszható hősök)? Plusz láttam egy videót az első misszióról, és felfedeztem benne egy BW Queent! :) Milyen lenne már, ha az aiuri zergekhez hozzácsapnák még a devourert és a defilert is. Sztem nagyot ütne :)
  • TBTPumpa
    Itt csak Kerrigan:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.16. 20:03:44
  • Negritis
    nah én ott "hű" maradtam ahhoz aki velem jött valszeg ezért nem rémlik :D
    mondjuk neked a csöcsös-faros-mariskák emlékezetesek :D
    köszi
  • TBTPumpa
    Pedig benne volt abban is.
  • Negritis
    naiv kérdés, bocs érte
    most kezdtem a HotS sztoriját, Nova kicsoda?
    mer a WoL-ból nem rémlik