34554
-
Whysper #34234 Ne is mond. megvettem. Attól az ebayes online shopból akitől mindig vásárolok pre ordebe ,hogy meglegeyn a cd kulcs. amivel tudok STORM-os herot aktiválni. VÁrok várok semmi. Erre msot írnak ,ho gymegjelenéskor kapom meg a kulcsot. Hátt ffff.m 8) -
Akkor nem érted, hogy milyen menőnek lenni! Mindig az ellenséged szemébe kell nézni, ha savat köp akkor is :D -
Prof William #34232 Ezt sosem értettem, hogy van egy agyalapig bepáncélozott ember, de sisakját azért sosem csukja le hogy jól fejbe lehessen lőni. :) -
harras25 #34231 Szerintem Doktor Hanson volt a legszebb. Leszámítva ha zerg lett. Túl nagy lett a szája.
-
harras25 #34230 Háááát, pont ez az, bármire rávehetett volna, azt oda az univerzum. Tosh legalább úgy nézett ki amilyen. Egy osonó gyilkos. -
Abban zergkent szebb lett :) -
ricsei50 #34228 A SC1-ben nem :DD -
Sarah Kerrigan mindig szép volt:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 17:54:06 -
ricsei50 #34226 Am sztem Kerrigan nagyon szép a SC2-ben mint ember. -
Well:
-
Negritis #34224 az a baj h nagyobb "puskája" van mint nekem ez nálam válóok :D -
Képes voltál elküldeni őt? 
-
harras25 #34222 Eddigi két SC2 epizódban tizedannyi történés nem volt mint a az SC1 és BW részben egyenként.
Egy régebbi kérdésre: multiban tényleg laggolt 64-ben. -
harras25 #34221 Az a nő akit én a WoL-ban elküldtem a búsba. -
ricsei50 #34220 A Starcraft 1 és a Brood War története 100x jobb mint a StarCraft 2 története.
Ott a zergek azok zergek.
A terran és protoss faj jó lett a SC2-ben is, de vhogy a zergek terén sok hiányosság van ami a BW-ban még megvolt.
Hajrá, jó játékot! :) -
hawkie22 #34219 Én tegnap kezdtem el a Starcraft I-et és a Brood War-t vegigjátszani, anno csak az alap játék Terran részét vittem végig, utána valahogy kimaradt. Most viszont jó lenne tudnom a teljes sztorit, mi a baja Raynornak Mengskkel, hogy lett Kerrigenböl az, aki meg hasonlók. :)
LotV megjelenése után meg irány a WoL-kampány és kezdjük az elejéröl, ráérek, nem sietös a végigjátszás. :D -
ricsei50 #34218 Egyébként csak én szeretném újra látni a játékban (akár kampány, akár allied commanders) a Brood War-os zerg egységeket? -
Mar bent is van a karakter a jatekban.
#34216 : 19 nap meg? Ideje belehuznom zerg kampanyba. :)
Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.10.22. 12:10:08 -
ricsei50 #34216 Még 19 nap... :( -
Negritis #34215 gamestar hírek az elővásárlói +okról
főleg heroes of the storm fanok fognak örülni + képregény -
CD Galaxisnál van szabad példány még a Legacy of the Void Collector's Edition-ra! Siessen, aki lemaradt!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.19. 19:15:58 -
ricsei50 #34213 Am ti mit vártok a LotV-tól? -
Negritis #34212 jah igen, ez a "szokásuk", de eddig ilyen problémám még nem volt velük
én is olyan emailt kaptam de olyat is szoktam kapni -
ricsei50 #34211 Most hívtam őket. Azt mondták, hogy majd akkor hívnak, ha kijött a játék.
Am kaptam e-mailt, csak az volt benne, h hamarosan megkeresnek, csak voltam a weboldalon és kiírták, h a ce már elfogyott.
Kicsit betojtam :D -
Negritis #34210 nem kaptál tőlük emailt a rendelésedről?
amúgy írj nekik emailt , szoktak válaszolni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.19. 11:07:32 -
ricsei50 #34209 Egyébként az 576-nál már több mint egy hónapja előrendeltem egy Ce és egy sima LotV-ot, de semmit nem jeleztek vissza. :( Most akkor ilyenkor mivan? -
ricsei50 #34208 Végül is igazad van.
Tuti, h a 2-3. pálya is aiuron fog játszódni.
Remélem fogja hozni a 4 évvel ezelőtti zerg inváziót, és ami maradt a protoss kolóniákból.
Mondjuk sztem azt nagyon eltalálták, hogy a zergek betokozták a warp gate-ket (vagy mik azok) :D -
Az első küldetés amolyan tutorial, szóval azért mutogatják már most és azért olyan, amilyen. Spoilermentes küldetés, mondhatni a Protoss faj irányításának alapjait mutatja be (a Heart of the Swarm első küldetése is ilyen volt a Zergekkel, meg a Wings of Liberty-jé is). -
ricsei50 #34206 Hangulatosnak tényleg hangulatos, csak túl egyszerű sztem. Kapsz egy halom egységet és "szinte" annyi a dolgot, h "attack a map legtávolabbi pontjára" és kész. Örülnék, ha visszajönne az original Sc-os építgetős kampány, nem az, h van 10 perced hogy végezz a küldetéssel. Szeretem a SC2-t, de vhogy mindig zavart kicsit, h ilyen erőltetett menetben kell haladni. -
A Legacy of the Void első küldetésének képsorai is eszméletlen hangulatosak! Kíváncsi leszek Artanis és Zeratul csevegésére, illetve Kerrigan sorsára (Protoss-ok a halálát akarják Aiur-ért/beáldozzák Amon-nak?/Raynorral marad).
Még a Wings of Liberty-ben mondta Zeratul, hogy meg kellene ölni, de csak ő tudja megmenteni a világot, a Heart of the Swarm-ban pedig Kerrigan felszabadította a zergeket (Dark One fennhatósága alól) és tovább erősödött (a Primal Zerg és Narud legyőzésével) Zeratul javaslatára.
A tavalyi BlizzCon-os bejelentő videóban, pedig Kerrigan épp harcolt egy Xel'Nagával.
Lehetne már november 10!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 15:43:08 -
Negritis #34204 még nem :D majd egybe ha kijött :D
amúgy egész jó hangulata volt a zerg sztorinak, kár hogy nem lehet utána ilyen bolygó hódítósdit játszani a kifejlődött egységekkel :D -
A ketto kozott meg ott van a wishper of oblivion, azokat is letoltad? -
Negritis #34202 nah zerg sztory letudva :D
most már jöhet a lotv :D -
sirdond #34201
-
A StarCraft II: Legacy of the Void első küldetése
Akarom, most!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.17. 16:09:11 -
ricsei50 #34199 Sziasztok!
Nagy SC fan vagyok, és már alig várom a LotV-ot. Szerintetek mennyi az esélye, hogy Fenix és Tassadar visszatérnek a játékba (mint játszható hősök)? Plusz láttam egy videót az első misszióról, és felfedeztem benne egy BW Queent! :) Milyen lenne már, ha az aiuri zergekhez hozzácsapnák még a devourert és a defilert is. Sztem nagyot ütne :) -
Itt csak Kerrigan:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.16. 20:03:44 -
Negritis #34197 nah én ott "hű" maradtam ahhoz aki velem jött valszeg ezért nem rémlik :D
mondjuk neked a csöcsös-faros-mariskák emlékezetesek :D
köszi -
Pedig benne volt abban is. -
Negritis #34195 naiv kérdés, bocs érte
most kezdtem a HotS sztoriját, Nova kicsoda?
mer a WoL-ból nem rémlik