34554
-
#31188 majd meglátjuk. -
donatus13 #31187 jah sry , elírtam már nem vettem észre:) -
donatus13 #31186 SC2.hu s fórumon is többen írták , hogy ezek alapján úgy tűnik terran lesz a leggyengébb , én is kezdem úgy érezni ,hogy az igazi terran upgrade hiányzik, a protoss replicant nekem egy nagyon felesleges egységnek látszik mert túl drága , meg többen említik ,hogy szerintük már nagyon gagyi a transformerses robot style a terrannal na erről itt mi a vélemény ?:D -
#31185 corruptOr -
donatus13 #31184 corrupter ability , hydra speed upgrade , baneling tuning már jöhetne ma a kieg :D -
#31183 -
#31182 Helloin pre ingiter nerf, meg 5secel tovabb epul a baracks? -
#31181 mi volt ez a terran nerf srácok? nyár óta nem játszottam nem vagyok képben -
sirdond #31180 nestea úgy megalázta mvp-t,mintha egy bronze playerrel játszott volna kb -
SnowF #31179 Ma este nem, de holnap én pl benne lennék. -
#31178 Ha van rá jelentkező végülis lehetne. -
#31177 A Hots-ot kicsit félretéve, mit szólnátok egy SG 4v4hez ma este? -
#31176 egeszen pontosan kap egy spellt, amit ellenseges epuletre lehet kasztolni, es amig "hanyja lefele" az epuletet, addig sebzi folyamatosan, es 1-essevel generalja a mineralt -
#31175 mineral szopó spellje lesz... -
#31174 corruptor akkor hogyan is változik? -
SnowF #31173 Érdekes lesz ez a kieg. Sokkal kevesebb változtatásra számítottam, de ahogy olvasom némelyik külföldi fórumot, mások is. Egyelőre mondjuk az nem világos teljesen hogy ez jó vagy rossza lesz, de inkább kellemesnek érzem.
Ami zerget illeti, early game gyakorlatilag változatlan, csak Lairtől vannak új dolgok, T3 meg érintetlen Ultrát leszámítva, ami mondjuk végre talán használható lesz.
Overseert viszont nagyon sajnálom, eléggé védtelen lesz zerg timed DT rush ellen, vagy raksz spore-t mindenhova vagy véged, nem lesz túl toleráns a játék ezügyben. Kíváncsi leszek ebből mit szűrnek majd le beta alatt.
A kampány meg jónak tűnik, a végére szerintem (mármint 3 rész végére) szerintem lesz egy össznépi összeborulás és egyszer összeállunk a Hybridek ellen jellegű dolog, Kerrigan már ugye nem full zerg így még akár együtt is lehet majd velük működni :) -
#31172 phoenix eddig sem anti air volt a gyakorlatban, hanem harass egyseg (/support, pl. tankokat felkapkodni), az megmarad
tempest ugy tunik, mindent szetkap, de ezt majd a damage type-ok / damage numberek elaruljak -
#31171 tempest amúgy void rayeket is szétkapja? mert akkor phoenix elég feleslegessé válna -
#31170 hat, tank ellen igy hirtelen "out of my head": chargelot, blink stalker, colossus, phoenix, dark templar
illetve valamelyik patch ota a sentry pajzs is durvabb tank ellen, ha jol emlekszem -
#31169 oks, hát elhiszem, hogy van ilyen. én mondjuk játék elején egyértelműen zergling rushtól félek legjobban (high silver - low gold), és replayekből is az jött le, hogy zerg mobilisabb, agresszívabb játékot tesz lehetővé, valamint elég sokszor találkoztam a "turtle match" fogalommal TvT-nél.
de mind1, nekem alapvetően tetszenek a HotS változtatások, toss játékosként szinte mindig az a bajom, hogy terran befalazza magát siege tankokkal, és nem tudok mit kezdeni vele. -
donatus13 #31168 :D:D:D jah ez is csak a nerfnek köszönhető most majd jön a protoss op ciklus és végül lehet a zerg op csak az utolsó kiegben jön. vagy minden rész kap + 1 kieget és 6 részes lesz a játék:OOO és akkor nem 30 hanem 60 ezer forintot ér majd a frencsájz:D -
#31167 most, hogy nerfelik a terránt? :D
csak hülyéskedek -
donatus13 #31166 jól gondoltad így értettem, amúgy én is emiatt hagytam itt a topikot athene meg a terran op miatt olyan szánalom hülyeségek voltak ezek:D de most már legalább emelkedik a színvonal. -
#31165 gyakorlatban sokszor a terranok agresszivabban jatszanak (dropok, early marine push, helion, stb.), mint a zerg (sokaig csak queen es spine crawler)
szerintem igy ertette, merthogy ennek alapvetoen forditva "kellene" tortennie
en pl. mar egy csomo ideje nem kaptam egy jo agressziv ling/bling pusht, vagy egy roach pusht, pedig az inkabb "zerges", mint queennel meg spine-nal bevedekezni (ami viszont 10 meccsbol 9) -
#31164 érthető -
#31163 oszinten?
mindig nyomon kovettem a topicot, de amikor az athene videoi voltak a tema, meg amikor heti rendszeresseggel a "terran op, sirjunk mert a zerg gyenge" hszek ismetlodnek, nem ereztem, hogy erdemben hozza tudok szolni a dolgokhoz
mostansag jobban elokerultek a profi meccsek, streamek, videok, ezekkel mar inkabb lehet mit kezdeni, szivesebben olvasok roluk / szolok hozzajuk -
donatus13 #31162 am elég furcsák az új egységek nekem is :D de meglátjuk mi sül kibelőle nekem kb komplett balance csere :D -
#31161 terran játékmenet sokkal defenzívebb stílusú, mint a zerg. siege mode, bunker, befalazás.
nem vagyok biztos benne, hogy ez egyáltalán vita téma-e. -
#31160 Amúgy köszi a leírásokat, hogy-hogy nem láttunk még a topikban? :)
Cef-et, Magh-ot se. -
Cef #31159 Azt mondták régebben, hogy egy kiegészítő áráért fogják adni, tehát ha a WOL 13 volt, akkor ez olyan 8-10 között lesz valahol. De rosszabb esetben 11-re tippelek, majd meglátjuk. -
#31158 Enis ma azt csinaltam, de protoss eddig nem fogta meg :D Ilyen fun build -
#31157 en szoktam 6rax marine rasst csinalni, azt tudom neked elmondani, amivel azt megfogtak mar:
- sok zealot
- kizar sentryvel a bazisrol addig, amig nincs eleg stalkere, hogy elpicsazzon
ez a 2. eleg mukodokepes mivel egy ido utan o jobban erosodik (mondjuk 4 gate-bol), mint en a 6 raxbol, igy vissza kell fognom magam -> ezutan meg persze alap reakcio a colo -
donatus13 #31156 Igazából az árára leszek kíváncsi vajon a kieg is 13 k lesz:d -
#31155 protoss mit tud csinalni 6 racks ellen? -
#31154 jol le lett nerfelve, es raadasul ramondtak, hogy buff, ugyhogy szerintem maradsz zerg :D -
donatus13 #31153 Én zergre álltam át terranról anno mert zerg defensivebb volt mint terran sokan mondtak,hogy hülyeség de valahogy így éreztem :D úgy látom nem csak én gondolom így de most is terranon gondolkodom csak reapert szeretném egy kicsit felturbózva vissza kapni. -
#31152 én a kieg után lehet átállok a protossra. Kb pont olyan stílusú játékélmény lesz vele játszani, mint amiért anno a zerget választottam...
Esetleg random. -
#31151 ugye? de meg talan annyira akkor sem, mert szerintem minden terran rusholni fog a factoryKra, hogy mielobb kezdhesse a mech playt
igy, hogy nem lesz bio egyseg, es a colo ellen is picit felkeszultebb, szerintem annyira starportot sem fogunk latni.. factory factory hatan, es kesz -
donatus13 #31150 jah érdekesek a dolgok így a videó alapján protoss lesz most a fő op végre nem a terran és ezután jön a protoss kieg jesszus mi lesz akkor :D -
#31149 terran bio-t zvt-ben szerintem csak bunker cheese-nél láthatunk majd :D