34554
-
#31268 nah, I'm in -
#31267 ma este 3v3?
Úgyis itt a hosszú hétvége... -
#31266 állat. -
#31265 na ez ott van :D
-
#31264 wow. -
#31263 Jó lenne, kár hogy a hangot kurvára elcseszték. -
#31262 -
#31261 MUST SEE
-
#31260 humm jok jok ! csak annyit kell figyelembe venni hogy ahogy nézem ezek már egy kitolt game utani ujra jatszasok !!! mivel ahogy nézem meg van minden extra már az earyl pályákon :D de van egy két jó tax ötlet benne !!! -
#31259 single player speedrun videok -
#31258 úgy néz ki hogy koreában megindul a váltás sc2-re
durvulás lesz jövőre -
#31257 Cimbora, engem is felháborított a rövid kampány tervezete, attól függetlenül, hogy nem fogom játszani... -
#31256 Téged nem izgat, meg nyilván sokakat még nem... de engem meg pl. igen, és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Én pl. már 3x végig vittem... sőt mivel hogy megcsinálták sc1 mapeket sc2 enginre azokat is végig toltam újra...
És sztem lesz egyébként sc2 kampány nekem 4x is ! -
#31255 Egyébként engem sem izgat a kampány. Libertyt sem vittem végig, sőt daybreak vagy mi pályáig jutottam és csókolom. Totál nem érdekel. Ugyan zerg vagyok, de a hots-ot sem fogom kijátszani. Only multi. -
eN00 Begger #31254 Eladó két darab starcraft 2-es egérpad. Az egyik protoss témájú, a másik terran. Zerg sajnos jelenleg nincs, szóljatok, ha esetleg olyan kellene. Ajánlatokat, kérdéseket csak privátban intézzetek hozzám.
Képek:
-
#31253 ejha, vannak igények :) -
#31252 még jó hogy nincs mindenki ilyen magas igényekkel megáldva -
Oldern #31251 Teszek a kampányra. Kérek pár ízléses fotót Kerriganről meg egy multiplayer gombocskát az új egységekkel és mapokkal, aztán hajrá :) -
#31250 Szerintem pont jó volt a campaign hossza, a HotS-tól is elvárható lenne... vagy legyen 15$ és kiegyeznék vele. Csak a zerg rajongók meg lehet hogy nem. -
#31249 ezek totál nem vannak képben ! :( -
#31248 -
#31247 Úgy van. -
#31246 Másrészt elég hülye a kifogás is, simán meg lehetne oldani úgy is, hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jóllakjon úgy, hogy abból a 29 tervezett questből 9 csak sidequest... -
#31245 De okos ez az ember... mikor kijött sc2, mástól sem volt hangos a fórum, csak hogy mekkora gáz a játék, mert 2 nap alatt végig vitték és ennyi, ezért kár volt megvenni/letölteni... -
#31244 lol -
#31243 bobby szerint túl hosszú volt a játékosoknak a single player és a kieg ezért rövidebb lesz! -
#31242 n1 copper yeah :D -
#31241 ja nekem is a c&c jutott eszembe:S -
#31240 Szerintem a replicant a legrosszabb ötlet az összes új egység közül. Mintha az újabb C&C-kből vagy valami más gagyi RTS-ből koppintották volna.
Arról nem is beszélve hogy túl sok formában lesz hatással a balancera - nehogy azért kelljen a végén nerfelni egy T vagy Z unitot mert az a protossnál túl erős. Utolsósorban pedig ilyen hülyeséget biztos nem lehet a történetbe sem beilleszteni. -
#31239 jaj most az a bajod hogy a protoss kap pl. mulet? vagy épít egy barakkot, pakol rá nexus-szal tornyot, és berepül a bázisodra harassolni? (ja látom a lenti linken hogy ez másnak is eszébe jutott már)
ugyanmár, ez nem op, csak... protoss! :D
azon gondolkoztam, hogy milyen előnye származhat abból, ha drone-t replikál, de egyszerűen annyira jól kiegyensúlyozott serege van, hogy nincs értelme kiegészíteni zerg egységekkel... -
#31238 Hát kurvára remélem, hogy ezt még átgondolják és kiveszik. -
#31237 -
#31236 Most olvasom, hogy le lehet majd replikálni a dronet vagy scvt és építeni más fajú egységeket. lol -
sirdond #31235 hehe ez érdekes -
#31234 Holnap este nem akar valaki kicsit gyakorolni? Jó placementet akarok :D -
#31233 Velem "rendszeresen" előfordul több vs többnél !
Nem egyszer anyáztam már miatta, kiírta favored, mikor nyertem már csak even match volt... bosszantó mert látod betöltő screenen hogy favored vagy s.favored, örülsz nem örülsz neki vagy stresszel vagy nem... aztán ha nagy nehezen nyersz és látod even match hát meg anyád...
vagy forditva is jártam már tölt be even match "porrá" vernek...majd nézed te voltál favored... és halom pontot levon...
más esetben is jártam már így amúgy csak olyankor ugye nem bosszant annyira :)
amúgy gondolkoztam már rajta hogy neki állok meccs elött is meg utánna is printscreenelni és riportolom mert velem tényleg elég sokszor előfordult már... -
SnowF #31232 Na jól indítottam a szezont... 1/5 és csak saját hibából buktam... legalább lesz hova fejlődni...
Volt már mással is olyan hogy a meccs előtt Favored-nek írt ellenfél meccs után már csak Slightly Favored volt? -
#31231 Ezen beszartam :D -
sirdond #31230 funday tuesday :D
7kor kezdődött -
#31229 szerdán szokott