34554
  • Rage47
    elég fostalicska az oldal
  • Hegi90
    Hun-1-ről lőttem:
    Hungarian Starleague

nyereményalap: 100 000 Ft + tárgyi nyeremények.
  • Rage47
  • j0nNyKa
    and no gas for my cunt either :DDDD
  • Rage47
    :D

• antgecc
    Általában, nagyobb mapokon 10. Zerg ellen viszont 9. XelNagan pedig 7. vagy 8. Kedvfüggő.
  • Hegi90
    én is ugyanígy csinálom, vhogy mégis megtalálnak... Hanyadik drone a scout? Nálam 11.
  • antgecc
    Szintén, mint don, ovi 4-es pályán az a bázis felé megy, ahol a maint látja meg először, nem az expet, drone pedig ellentétes irányba. 2-es pályán pedig T, P esetében a main mellé vhova sunyiba, hogy be tudjak scoutolni 5-6 percnél. 4 linget általában küldök a bázis elé, hogy lássam a fast expet, vagy a barrack-factory cserét.
  • donatus13
    én prot ellen kb mindig szopok és ugyan így földerítés miatt, én úgy szoktam ha 4 es en vagyok közvetlen a mellettem lévőre megy az overlord és a velem szembenire a drone.
  • Hegi90
    Ti milyen sorrendben szoktatok scoutolni? (és az ovie-kat hova külditek?)

Kb minden meccsemen hamarabb talál meg engem az ellenfél, mint én őt, protossnál meg elég sokszor szopok emiatt.
  • Fpocok
    Hát ez elég szar volt. Gyere vissza később és próbáld újra.
  • Muki100
    Miért nem tették bele Nestea-t a Wings of Liberty campaignba?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert akkor a zerg egyből nyert volna és nem lenne folytatás - tastosis
  • donatus13
    Terrannal 1 nap alatt már silverbe voltam zergel nem megy így a dolog pedig igyekszem kúrva gyors lenni.De már megint a saját technikámmal szopatnak :D
  • donatus13
    Én most zergelek, terrannal kezdtem a játékot de nagyon tetszik a zerg de valljuk be elég szar vagyok :D már megint kikaptam a felderítésre cseszek rá mindig meg arra ,hogy ha jó a gazdaságom akkor mer seregem nincs valahogy elkéne találnom az egyensúlyt de sosem megy :D
  • Rage47
    Én is vagy 3 hónapja nem játszottam, tegnapelőtt elkezdtem, megint besorolt platinába :/ Pedig nem vagyok nagy játékos szerintem, örülnék, ha silverben lehetnék:)
  • edios
    én csak 2v2-ben játszottam eddig haverommal, először bronze-ban megtanultuk hogy kell játszani, aztán silverbe könnyedén felmentünk, ott voltunk elsők is, de heti pár órát tudunk csak játszani, így mindig visszacsúszunk két játék között annyira, hogy goldba ne jussunk át :)

de absz élvezetes, néha nyerünk, néha nem.
  • edios
    ennek a hozzászólásnak konkrétan nincs értelme.
  • lolSL
    blizzard jó lenne ha gsl-hez tudná igazítani a patcheket.. mindig lemegy az első kör és kiesnek a protossok mire kiszarják

mostantól 10-től lesz a gsl minden hétfőn (A), kedden (S) és szerdán (S), koreában ne állítanak órát.
  • antgecc
  • donatus13
    Most hülyeséget mondtál, én amikor tudtam játszani feljutottam silverbe és már ott is első voltam jött a suli 3 hónapot nem toltam most bronzeban játszom és tudok nyerni... élvezem a játékot de mindig kb magammal egy szintűvel játszok.
  • lolSL
  • Aradebil2
    köszönjük hogy ezt megosztottad velünk
  • rholas
    Hihetetlen számomra hogy emberek még játszanak ezzel a játékkal.
    Valószinüleg a félprofi és fölöttiek mivel a kezdőket a játék sosem támogatta.
  • Rage47
  • NovaTerra
    Rég írtam ide, nem is escézek. De ez a videó lenyűgöző. Szinte hihetetlen, hogy nem hivatalos. Le a kalappal a készítők előtt. Blizz vezetők helyében azonnal alkalmaznám őket.
  • lolSL
  • lolSL
    4mec?
  • j0nNyKa
    ma estére csaphatunk valamit, tegnap is jó volt, pedig csak 2en voltunk
  • natalyel
    Én az sg.hu-n is és a hun-1-en is sokszor fent vagyok...
  • Daell Drow
    Ennek a konyvnek a kulcs momentumai vannak benne:

Jo kis konyv en mar elolvastam, es igy megnezve a videot nagyon utott. Foleg a 4:45-os jelenetnel.
  • Hegi90
    másodjára megnézve se értem, miről szól a videó
  • Rage47
    persze lehetne még rajta finomhangolni animáció terén, de az ilyen fan videók sokszor hangulatosabbak, mint az eredeti - jobban tudják, mi kell a népnek :D pl. ez is jobb, mint az SC2 videók egy része szerintem.
  • sirdond
    nekem is ez volt az első gondolotam,hogy milyen jó egész estés film lenne belőle
    nagyon profi munka
  • Rage47
    annyira durván hangulatos filmet lehetne ebből csinálni:)
  • sirdond
    azta... tátva maradt a szám,zseniális
  • Hegi90

hun-1 a magyar csati ja, de van sg.hu is, csak oda kevesebb ember jár.

akkor olyan 9 fele legyen fent aki érdekelt... :)
  • j0nNyKa
    Dehogy. Vagyis.. de. Talán. Mi?! :D
  • Fpocok
    :D
    Kicsit furán hangzott... Olyan döntésképtelen vagy. Vagy nem? :D
  • j0nNyKa
    na jó tényleg furcsán mixeltem a nyelveket

szóval, én benne vagyok! :)

hun-1 még a magyar csati?
  • Fpocok
    A nah, az nem azt jelenti, hogy nem?