34554
  • unknown nick
    Ja tényleg :)
  • Aradebil2
    mármint ment tegnap nem?:)
  • unknown nick
    Heh az MLG is blackout-ba megy jan 18-án.
  • Aradebil2
    hát akkor azért bannoltak.nem volt túl okos
  • Aradebil2
    vmiért kihagyták,de a díjazások alig érik el a néhány 10k-100k dollárt,és itt csak a díjak szerepelnek,a fizetések nem
  • riddick1
    be tudok lépni a battlnet fiokba ugyhogy szerintem csak magát a serial szamot tiltják meg a játékos profil nevet,szerintem ha megveszem ujra a játékot más serial meg ujj profil vissza enged amúgy az achievmentek végett használtam trainert a kampanyban persze a brutal nehezsegen
  • sirdond
    lol

amúgy szerintem az egész bnet accot tiltják.
    de miért kell egyáltalán csalni single kampányban? ahol semmi értelme sincs...
  • riddick1
    sziasztok ,van egy pár kérdésem ,bannoltak sc2 ből mert single kampányba csaltam .A kérdés csak akkor tudok játszani újra ha megveszem mégegyszer a játékot?Másik kérdés a bannolásnál a cd kulcsot tiltják le ,csak azért kérdem mert van wow is accounton csak most frozen mert varom a kieget
  • sirdond
    ja, és sc:bw miért nincs a listán?
  • Aradebil2
    azt promónak hívják,volt ilyen codmw3-ban,most lesz bf-ben,ilyen volt a dota2 tour is
  • BEAST #31698
    Nem értem ezt a kifacsart logikát, de biztos igazad van. :D
  • donatus13
    Intel is nagyon sok pénzel támogatta a lol t ,és több verseny is volt reklámokból is fizettek nyereményeket szóval ez nem teljesen így van de legyen igazad:)
  • Aradebil2
    német marine AAUGRGHRUGRGRG helyett úgy hal meg h JEEEEEE
  • Aradebil2
    egyébként meg továbbra is fent tartom h amit a játék gyártója tart fent egyes-egyedül,az ne nevezze magát e-sportnak
  • Aradebil2
    nem volt 5 dolláros verseny,hanem bejelentettek egy két szezonos 5m dolláros versenyt.max köv éviben lehetne benne,bár most olyanokat olvastam h az az 5m nem is 5m
  • donatus13
    azaz 5 m dolláros díjazások , ami még tavaly volt de mind 1 :D sc 2 a top mindenhol mivel blizz játék:)
  • donatus13
    Hát igazából érdekes mert a lolban egy 5 m dolláros verseny volt , úgy látom azt nem vették számításba.
  • Dzsabba
    *jelezzen
  • Aradebil2
    elnézve a német sc2t,örüljünk hogy csak a borítót fordították le nálunk:D
  • Dzsabba
    Sziasztok.

Az egyik haverom eladná használt Sc2-jét 5000-ért, ha esetleg valakit érdekel jelezzetek.
  • Daell Drow
    Na meg ez a szam sehol nem lenne ha a valve altal nyomatott bajnoksag nem lett volna, ahol a fodij maga 1 millio dollar. De ez latszik a bajnoksag szamin is, sc2 176, dota2 15.
  • sirdond
    azt hiszem nem megelepő,hogy az sc2 áll az élen. amúgy dota2 nem csak béta fázisban van még?
  • Aradebil2
    E-sport díjazások 2011-ben
  • gosumofo
    használj gmailt, az általában kiszűri ezeket.
  • unknown nick
    Bárkinek a nevében tudnék neked levelet küldeni, ha ismerném valahonnan a címed.
  • Fabio Capello
    Egyetlen SC-s oldalon vagyok regelve, a Blizzard saját oldalán.
  • Fpocok
    Regeltél valami sc-s oldalon vagy csak randomban elküldik mindenkinek. Nem értem, hogy ezen mit csodálkozol.
  • Fabio Capello
    Lol mit kaptam ma... nyilvánvalóan kamu, de az nagyon érdekelne, hogy tudtak battle.net-es mailcímen keresztül írni nekem... Továbbá, az is érdekelne, honnan tudja az illető, hogy nekem van SC2-m...

From: [email protected]

To: Me

Subject: Starcraft 2 - Account Issue

Greetings,

It has come to our attention that you are trying to sell your personal Starcraft 2 account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.

You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
    http://www.blizzarrdmory.com/login/login.aspx?ref=***********

Login to your account, In accordance following template to verify your account.

If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.

Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.

Blizzard Entertainment SAS
    TSA 60 001
    Service Administration des Comptes
    78143 V¨|lizy Villacoublay Cedex

If you wish to review our current Rules and Policies for Starcraft 2 and Battle.net, they can be found at:
    http://www.blizzarrdmory.com/login/login.aspx?ref=************

Sincerely,
    The Battle.net Account Team
    Online Privacy Policy
  • Aradebil2
    Genius mekkora troll atyaég,és mekkora játékos nem mellesleg
  • unknown nick
    Na ezért jó egy idegen régióban játszani. Amikor eltanulsz egy stílust és azzal belezavarsz egy másik gyakorlatilag beállt metagamejű szerverre. Utána csak lesés van miért nyersz akár 15 perc alatt :) Pedig nem azért mert jobb vagy, hanem másfajta gondolkodású és újszerű.
  • j0nNyKa
    a muta az egyetlen, amire csak pozitív találat volt :P
    talán még a rócs, bár ott vannak furcsák, illetve az infestor is ilyesmi
  • Aradebil2
    sztem rohadt unalmas,egy nagyobb csata max 30 sec...dropok már nem érnek semmit egy idő után,nukeok csak látványnak jók kb
  • Fpocok
    Én szeretem a hosszú meccseket, sokkal izgisebbek.
  • Aradebil2
    megint egy 50 perces game...nagyon rossz,ha ilyen irányba megy el EU scene
  • sirdond
    shoutcraft döntő most kezdődött
    Stephano vs Thorzain
  • Aradebil2
    Minden OP! :D
  • Aradebil2
    kezdek kicsit megcsömörleni ettől a sok lategametől..SCI4-en nem volt sztem 25 percnél rövidebb game -.-
  • Hegi90
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sirdond
    lol
  • Aradebil2

lehet már volt,de ez mekkora:DDD