StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
ez azért faszság,mert egy destiny szintû játékos simán fel tudja magát nyomni BÁRMIVEL szezon közepén,felhalmozott bonus poollal,arról nem is beszélve h õ simán kiemelkedik a ladder mocsarából,nehogy már elájuljunk tõle,ezt bárki megcsinálja a félig/teljesen sc2nek él

Rage47
<#eplus2>
antgecc
Én láttam a napot, mikor elkezdte. Valaki még segített is neki skype-on. Platina meccset tolt le épp, 2-vel utána feldobta diamondba. Délután ránéztem már master volt. gg

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
Destiny mikor kapott két hét bant a main accján, egy másikkal elkezdett protossozni.

Két hét alatt Master #1 volt...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Mikor megcsinálom a deathballt és nekiindulok a zergnek, komolyan lelkiismeret furdalásom van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Szoktam, haverom accjával.

Aradebil2
szoktatok is játszani tossal,vagy csak ellene?

Ja. Az a szép, hogy alapbõl fejlesztés nélkül meglehet a FF. Kb annyi "építés" és rákészülés kell mint egy mezei roach kihozásához. Ami countereli zergnél az meg kb 5-10 perccel késõbb lesz csak meg. Még jó hogy annyi sokféle agresszív vagy passzív kezdése van a protinak. Ezért is rusholom be. Megvan a kifogás. Jobb megelõzni a bajt 😊
antgecc
Na igen egy 50 energys FF-el blokkoljuk a zerg rámpáját fél évre és nincs utánpótlás. Ez balanced.

Rage47
ja linkification alap minden böngészõben nálam😊
bocs,csak hajlamos vagyok elfelejteni. egyebkent ajanlom a linkfication (vagy hasonlo) kiegezsito hasznalatat. talan meg az sg.hu bovitmenyben is van ilyen es jelentosen megkonnyiti a dolgodat

How much can you take,before you snap?

DarkHorSe
A pontszam is eltunt, de ez eleg regen volt mar 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

A pontszám is eltûnt ami hozzá járt, vagy csak a felsorolás és csili vili ikonocskák a profilodból? Csak mert utóbbit nem néztem, de az achievement pontok nem tûntek el. A mentések néha igen, de aztán rendre rácsodálkoztam ilyenkor, hogy "ja, a mentések a másik oprendszer alatt vvannak/voltak"
DarkHorSe
Hat nekem valamelyik patchnel tuntek el, aztan tobbet nem is foglalkoztam a single player resszel 😊

Az tényleg furcsa, mert pár achit épp ügyeskedéssel lehet megszerezni legegyszerûbben. Vagy pár újrajátszással, de annyit nem érne meg. Példul az összes fejlesztésnek járó (adott ágon belül), vagy az összes zsoldos felbéréséért járó achi. Ezeket amolyan mentés-vásárlás-visszatöltés módszerrel könnyen meg lehet szerezni és így se tûnt el semmi. Nem hiszem, hogy épp egy patch fogja kinyírrni az eddigi eredményeidet. Nézni épp nem néztem, hogy megvan-e minden szép és színes cucc, de pontban nem módosult semmim mikor visszatöltöttem. Igaz mostanában nem sok új dolgot szedtem össze. Tán a zerg 1000 win volt a legutolsó az meg nem campaign "bigyó". 😄
antgecc
Légyszi használd már azt az "url beszúrása" gombot! Nem olyan nehéz! Tényleg megköszönném! 😊

DarkHorSe
erdekes nekem eltuntek az achik

Az achik megmaradnak mindenképp. Azt a ladder reset se tudja törölni 😊
Ha korábbi állapotot töltesz be akkor viszont ha ezt folytatod, akkor onnan folytatódik a történet. A korábbi állás után elõzõ patchben szerzett fejlesztések és befejezett küldetések értelemszerûen ebbõl a korábbi mentésbõl nem lesznek elérhetõek. A hard/brutal fokozatos map befejezõs achik viszont összegzõdnek és a hídon "újrajátszásból" is bõvülnek azt hiszem. Csak ha nem teljesíted a rejtett küldi alapelvárását a media blitz küldetésben, akkor az nem elérhetõ a késõbbiekben sem.
rágógumi
ennyi? tehát ne continue hanem load game és kész? de akkor megmaradnak az achivementek meg megis szerezhetõek?

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

új zerg unit
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150421759727457&set=a.305747407456.191804.178337772456&type=3&theater

Muki100
Terrannal nevetséges hogy semmit se tudtak kezdeni a béta vége óta.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Aradebil2
rekord mélyponton

Aradebil2
bw-s,betában gyalázott amíg be nem vonult,majd lassan összeszedi magát ismét

miért pont õ? tucat terran

Aradebil2
nana,stc egyik terra akit nem utálok😄 gg

nem sokszor mondtam ilyet, de GO IDRA 😄

Aradebil2
amilyen király ez az ipl,annyira kevesen nézik élõben,legalábbis egyelõre

Kiwikaki megint mekkorát alakított IPL3-on (vs Stephano)! Gyönyörû mothership-megmozdulások voltak, és egyértelmûen a mothership hozta neki a meccset, elég vesztes pozícióból... Gyönyörû volt! Aki nem látta, feltétlen nézze meg, ritkán látni ilyet.

Na ez durva volt, 55 perc összes mineral elfogyott 😊

kiwikaki sick nerd baller 😄

mondjuk amig ZvP-ben nem fogják massolni az immot addig örülök 😊

hmm, lehet PvP-ben hasznos lett az Immo buff, elég jó volt ez a 4gate deff, kellett hozzá a plusz range az immotól

lolSL
legyen már blizzcon cask a reményt szeretném a terran op korszak végérõl

Aradebil2
hát persze hogy mégse...szánalmas

Aradebil2
na buzi puma végre kiszopott a szar 1-1-1-gyel

Hegi90
WhiteRA saját csapatot alapít

Protoss only, mindenki Kelet-Európai

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#eljen>

ja, sajnos tényleg szerencsétlen a dolog,ami kialakult.
szerintem a legszínvonalasabb közvetítés hosszú idõ óta,egy szinten van a legutóbbi stockholm-i dreamhack-kel, ezeknek kellene az etalonnak lennie.
már csak day9 kellene a tökeletességhez 😄

Aradebil2
ez a mkp mekkora noob istenem,ezt rossz volt nézni

Ember, átvágták a kábeleit a helynek. Nem az a kategória, amire csak úgy fel lehet készülni. Legközelebb talán majd szerencsésebbek lesznek, ennyi.
Legközelebb majd keresnek egy helyet ahol képesek netet is biztosítani. 😄

Fpocok
Ehh... az gáz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
IGN lan stream lenne http://esports.ign.com/ipl/tv/splitscreen

amúgy epic közvetítés lenne, nagyon profin megcsinálták, 2 free HD stream váltogatni lehet köztük 1 képernyõn, bejátsszák a playerek billentyûzet hangját meg ilyenek, nagyon profi minõség, jó kommentátorok
elõfizetõknek meg a playerek monitor képét is mellé lehet rakni.

csak nincs lan és alig ment le pár game net fail miatt délután óta..

TL-en van topic hogy brood wart játszottak már a prok unalmukban egymás ellen.

Fpocok
Ez mi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
és még mindig fail

gondlom nagyon örültek neki ign-nél,most kezdték csak el a streamelést
egy "kevéske" pénztõl biztos elestek a ~6 óra alatt

lolSL
djWHEAT
Fiber Cut at Bally's = ALL Internet down. Not IGN, but the Hotel. No LAN = SadPanda(BearGuy)

ráér a lan a 3. kiegészítõ után is <#banplz>

lolSL
tölts be egy olyan mentést ami nem küldetés közepén van hanem a hajón vagy ahol tartasz.

rágógumi
Hi most patchelte fel magát a játék 1.4.1 -re és azt írja nem tudom folytatni a kampányt csakha elõlrõl kezdem, vagy ugye bukom az achivementeket. Az eddig megszerzetteket is bukja az ember? Vagy hogy van ez?

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Ha valakinek van kedve, beírhatna egyet a bug reportba. Én angol tudás hiányában nem tudok!

1. A voice chat még mindig gyalázatos. Ha nem egyszerre lépünk fel, akkor egy valaki sose hall senkit, és õt sem hallja senki. Újraindítás segít. Alt-tab után megy el általában a hangja valakinek!

2. HA valaki befalazza magát, és az egység még nem látja, akkor már alapból kerülõ úton megy. Legalábbis a drone biztosan.

3. Ez az új liga kijelzõ, a meccs végén, elég sokszor nem mûködik.

4. És ami a legidegesítõbb, hogy 1 év után se lehet beletekerni egy replaybe. Vagy csak én vagyok ilyen béna ?