34554
-
#31668 Szerintem tetszik neki a nyugati hype körülötte, valszeg meg is fizetik. Pár GSL win után megengedhet egy kis kitérőt. Végül aztán haza megy. -
#31667 ott hagyja az ogs házat,egyedül fog élni-->mindenki arra számít h egy idő után le fog romlani a teljesítménye,persze közben körbebohóckodja a világot,egy ideig még meg is nyer kb mindent,aztán eltűnik a semmibe
legalábbis ettől félnek a legtöbben a kommentek alapján
+erre jött rá FXO menedzsernek a postja,h nagyon nem éri meg koreaiaknak ez az egész utazgatósdni,így foreign teamek is lehet így fogják megoldani,1-1 ember vesznek,és azt küldözgetik össze-vissza -
#31666 ez most min változtat egyébként?
csak hogy értsem a hypot -
#31665 Úgy látszik MC-nek bejön, hogy mekkora hepaj van körülötte nyugaton :D -
#31664 azt.a.kurva -
#31663 *jinro után -
sc2oldboy #31662 "kapásból tudom mondani: staphano,dimaga,ret,catz
mind jobb zerg,mint idra"
Stephano-ban egyetértünk, de a többit nem merném így kijelenteni. Torna eredmények alapján Ret ellen 2:1, Catz ellen 3:0-ra áll összesítve.
A jó nem koreai zergek amúgy se Catz-nál kezdődnek, hanem Nerchionál, Sen-nél és Sheth-nél, ráadásul ez utóbbival szemben is pozitív a mérlege. Az ELO lista csak érdekesség képpen:
21. Sen
24. Nerchio
30. IdrA
41. Dimaga
42. Stephano
46. Sheth
65. Ret
...
266. Catz
...
294. Destiny
Ezzel együtt én se kedvelem, a korai GG-k és a sokszor sablonos játék miatt, de azt elvitatni, hogy jó játékos szerintem nem lehet, pláne hogy Jinro előtt ő volt az egyetlen külföldi aki elért valamit a GSL-ben. -
Oldern #31661 Eljött fülét-farkát behúzva? CODE S-ben maradt, nem is esett ki onnan, amikor eljött. Azért ment haza, mert több pénz volt abban, hogy kijár mindenhova (MLG+IEM+Dreamhack+egyebek+család ;), mint hogy SK-ban az egyetlen bajnokságon a legjobbak középmezőnyében stagnál.
Igen erős játékos továbbra is, aki konzisztensen a legjobb non-koreai játékosok közt van. Időről-időre mindig akad egy-egy felkapottabb név, de Idra mindig maradt. És most megint fejlődni megy vissza.
Ne idegeld magad más emberek sikerein. Keresd a sajátodat. Nem te vennéd át a helyét, ha ő "elbukna", úgyhogy inkább edzz :D -
sirdond #31660 de szar :DDD -
#31659 francba,már a href.es trükkel sem lehet beszúrni imgurról...szar sg..
http://href.hu/x/gvxa -
#31658 :DD
-
sirdond #31657 whitera addig jó,amíg csak kommentál és nem be rak valami zenét a háttérbe. utána nézheten(hallgathatatlan) lesz :D -
#31656 lol whitera pauseol,majd resume helyett surrendert nyom:DDDD bukik 3 helyet rögtön GM elején:D erre ő csak mosolyog:) -
#31655 Abban a csoportban azért benne volt a pakliban hogy utolsó lesz. -
sirdond #31654 kapásból tudom mondani: staphano,dimaga,ret,catz
mind jobb zerg,mint idra
és tlo ismét zerg -
sirdond #31653 -eg klánnal ment vissza a slayers házba. bár ezzel semmi gond nincs, nem is értem miért probléma az,ha valaki fejlődni akar
-nem a rajongóktól kapja a pénzt
nem idrát védem, én se szeretem, de hülyeséget,amit írtál -
#31652 Celebhatás. Messze jobb, mint egy átlag játékos és mindig csinálja a műsort. Hol kiragel, hol beszól valakinek és ezért olyan szereplője az sc2 scenenek amit ezek szerint megéri pénzelni.
Hirtelen nem is jut eszembe más nyugati zerg. (TLO még mindig terran nem?) -
gosumofo #31651 nem értem
volt már koreaában, nem nyert semmit
eljött fülét farkát behúzva
itt se nyert semmit
erre visszamegy megint kikapni???
nem értem honnan vannak rajongói akik képesek támogatni és pénzt adni neki még mindig -
#31650 lol idra -
#31649 A hots-ban kell majd már a sebesség is, de még mindig nem akkora szvsz, mint a BW-hez. Emelkedni fog a skill igény, nem csak a gondolkodásbeli. -
#31648 érdekes módon,mióta újra elkezdtem randommal,nem érzem "annyira" imbának,bár lehet még csak én vagyok béna vele egy kicsit:D -
#31647 Rég játszottam már, de azért az MMM-től még mindig felfordul a gyomrom. -
#31646 ennyit a forGG hyperól,egy jetlag-es MC veri.viszlát az up/down-ban -
#31645 Itt mindenki eredetivel tolja, igy nem tudunk valaszt adni. -
pakko #31644 Sziasztok
Tudna nekem valaki arra választ adni hogyha fölrakom Patch 1.4.2-t tört verzióra, akkor menni fog e, vagy ha belerakom, az egész játék nem fog menni!? -
#31643 hagyjuk már ezt a fölös BW hype-ot...bw-s arcok legtöbbjéről is inkább derült ki h csak a mechanikájuk volt jó,a gamehez nem mindegyik ért,csak szimplán gyorsan voltak -
gosumofo #31642 Korean BW A Teamers to Switch in 40 Days
They have been playing sc2 for approximately 5 months so far, and from what I am told, they only play sc2 now during practice time.
fxoboss blogján írta
úgyhogy nézzük az utolsó GSL-t az sc2-es arcokkal :) -
#31641 színtévesztők miatt használnak narit másik színnek?mert az új szponzor is piros -.- -
#31640 dimaga 2* is fatális hiba miatt szívott,egyszer visszahozta,másodjára már nem,még a távol lévő broodokat is belevezette a vortexbe -
sirdond #31639 aztakurva mc mikro :O -
sirdond #31638 ... akkor majd july,nestea vagy losira :) -
gosumofo #31637 nem megfelelő a bőrük színe ;) -
#31636 Ja bocs,nem úgy értettem,hanem hogy egy bizonyos szint felett egy jó terran,toss jó microval tudja mivel lehet a zerget elintézni,az elején legyengíteni(bunker rush,cannon),containelni, tökmind1 milyen játékos a zerg. Itt volt Stephano,Dimaga,Nerchio stb.... Ha ők nem tudnak ezekkel mit kezdeni....... -
#31635 nem -
gosumofo #31634 miért legyen vkinek esélye jobb játékos ellen? ez nem cod -
#31633 Ezt a hsc-t nézve jól látom hogy a zergeknek esélyük sincs a kicsivel jobb terran,toss játékosok ellen? -
sirdond #31632 óriásit küzdenek -
#31631 dimaaa:D -
sirdond #31630 de incontrol még idegesítőbb ezekkel az erőltetett szarokkal :/ -
sirdond #31629 tényleg gáz,hogy odaültették harmadiknek semmi tudással :D
pedig dreamhacken egész jó volt