StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Code s-ben is a nagy terran leépítés annyi, hogy jó ha 2-3 t-vel kevesebb lesz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
link
How much can you take,before you snap?
valaki errõl hallott esetleg valami bõvebbet?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
http://www.gomtv.net/2011gslsponsors6/vod/66347
egyik ZvT legjobb valaha
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szóval zerggel vagy droppolsz minden egységet vagy próbálkozhatsz Hydra droppal ami szép meg jó, csak maga az egység ezen kívül semmire sem jó, szóval egy counterattackba bele is hallhatsz...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
kb 6-7 nydusból és egy dropból sikerült lebontania ~4 supply depot 😄
Inkább bement elõlrõl...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nydus és drop tényleg ritka, bár azért láttam pár igen jó youtube videot ahol keményen nyomatták. Overseernél is max a changeling amit gyakrabban látok. Biztos jó dolog a contaminate, csak a 125 energia veszett drága érte.
Jut eszembe. A Force field alatt átkúszó roachok a forcefield alatt is bekapják a lövéseket? Csak mert fura lenne, hogy ott egy elpusztíthatatlan fal fölötte erre betalálnak az ellen lövései...
-Nydus, szinte minimális a használata pro szinten is, szinte csak allinekben vagy cheeseben
-Burrow, szintén alig van használva, rengetegszer ki sincs fejlesztve
-Overlord drop, nincs használva mert drága és sok idõ is, nem számoltam utána de tuti zerg tud utoljára droppot kihozni...
Egyetlen amit mindenki használ az a creep tumor, az viszont teljesen alap lett.
Lehet meg kellene próbálni, hogy mire jut az ember ha a zerggel úgy játszik, hogy használja is a speciális tulajdonságait...
Ugyanez seregben. Lehet "lassú" a kijövetel (200 unitnál esetleg az), de azért így is gyorsabban érnek át a hydrák a map másik felére mintha creepen kívül végigsprintelnének mindenen.... 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CSak épp ellen bázisára nem túl sanszos benydusozni sajna...
Csak ha rosszul jön ki a lépés akkor nem csak a seregedet bukod, de jó kis supply blockba is kerülsz. Persze ha jól betartalékolunk elõtte overrel akkor nincs gond.
Egy viszonylag egyenlõ(nek hitt) zvz-ben nyomott ellenem a zerg ellen szép dropokat. Épp készültem rá, hogy ling-ultra-mass roach seregemmel átgázolok mindenen, erre bedropolt egy veszett nagy hordányi hydrát az expemre, majd feldobálta a mainre és kiirtott egy rakat fontos épületet. Ráadásul szépen is helyezkedett és nem fértem elég jól hozzá a seregéhez. Kiderült, hogy mégsem kb azonos a seregünk. Elég csúful evéreztem. Imádom a zvz meccseket. Legalább nem a terran/proti nyer 😄
Gyakorlatilag a leggyengébb a droppolási lehetõség a zergekkel, és ha nem jön be még rendesen supplyblokkra is rakhatnak...
Baneling bombázásra viszont tényleg többet lehetne használni, én egy idõben próbálkoztam is vele de eléggé mikró igényes a dolog, és könnyû bukni is az overlordokat ha kicsit is nem figyel az ember.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nyilván 1 spore nem ér sokat, de arra pont elég hogy ha látod hogy mass airre megy akkor még ledobsz 2-t expenként 1-2 plusz queen és elég jól megfogtad.
corruptorokat meg baszhatom: egy év mire lemegy a spire, addig mit csinálok? végignézem, ahogy kiszedik egyesével a drone-jaimat? Spore láttad mennyit ér, kb semmit, queen ugyanaz. Ezt a taktikát nem lehet megfogni ilyen pozícióknál, mivel nem tudok rendesen bescoutolni idõben.
Ha akarja, simán lerak egy 3. bázist is közben, tele cannonokkal.
Ami meg a mass phoenixet illeti, elég rég volt már szerencsém hozzá. Ami viszont látszott, az hogy a gyereknek elég határozott elképzelése volt hogy mit is csinál: phoenixezik, ezzel Hydrára kényszerít és mass zealottal kivégez... Amit lehet tenni ellene az szerintem az hogy alapból olyan 25-30 drone körül rak az ember egy evo-t és min 1-1 spore-t mineral lineba, ez alapból jó DT ellen is meg kis biztonságot ad phoenix ellen is. FFE-bõl úgyis általában 2 folytatás szokott lenni, vagy air play vagy DT, mindkettõ ellen jó a spore.
Ami meg a folytatást illeti zerg részrõl, én Spire-ra mentem volna, abból Corruptor és vége a phoenix harrassnak, illetve roachra, így van mapcontrol megint és lehet expelni, utána Brood Lord és gg.
Ilyenek után szoktatom magam vissza a 9 pool 6 scoutlingre 😄
How much can you take,before you snap?
Na most legyetek okosak
Hányok ettõl az egységtõl (fajtól), komolyan. <#levele>#levele>
Kösz
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever