StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
lol
utána remélem idrával találkozik,majd stc és végén hukkal a döntõben
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
mkp már keményebb lesz sajnos :/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
magyarul,mlg-n van egy olyan szabály,hogy a korábbi találkozásuk eredményérõl folytatják a meccset
<#banplz>#banplz>
valaki beírta tl-en,hogy 2:0 idrának, pedig még el sem kezdõdött
http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2011_MLG_Pro_Circuit/Orlando
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Esetleg a teamliquides streamek közül keresgélj protosst. Nem mindegyik "nagy" név vagy jó, de azért lehet találni.
Zergnél én Spanishiwa, Vibe, Stephano, Eg_idra streameket néztem. Meg néha Sen-t és belekukkantottam egy-két Slayeres zergnek az adásába is. Az mondjuk mókás volt, mert épp 2v2-eztek, nagyon benyomták és a gyerek tört angolsággal szóban és írásban kért kis controllt a társától, mert épp volt fölös APM kapacitása míg helyreállt a termelése. Mondjuk végül nyertek 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tudom ajánlani HDStarcraftot, Huskyt, Psystarcraftot, Day9 és még pár embert. Youtube-on megtalálod õket.
(Most nem kell írni, hogy valakinek nem tetszik a hangjuk 😄)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.