StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Amen!

(nekem az osszes blizz jatek eredetiben van meg😄)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Mióta ds liteom van 1 pc játékot se vettem..(elõtte jópárat)

De starcraft..Megjelenés napján megfogom és go battle net 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

scorpeeon
Wazz már 7 perce húzzák az idegeimet a blizzard.com-on (igen, tudom én is hogy SC2 lesz de azért mégis 😊)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

light00
reméljük zoomképes lesz a játék ezek hatalmas egységek...<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Sephi
Meg nem raktak ki a hivatalosra.

Amugy meg gamplay video nincs?

Sheltem TE VAGY AZ ISTVAN! 😄DD

BEAST
az meglehet 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
frankon lefog állni a blizz oldala mindjárt -.-

non potest pluere aeternum

BEAST
latom mar, ma elso lesz ez a topic xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sheltem
http://gall.dcinside.com/list.php?id=game1&no=127715&page=1

09:00 www.blizzard.com on tessék szépen F5 öt nyomogatni 😊

shala
nagyon keményen összerakják a marinet <#pardon1>

Sheltem
Milyen õrjöngés van a cgi film végén a logonál...pff 😊)

ADRENALIN

berlinboy6329
Na véééégre!Épp az elõbb néztem a youtubeot,akkor még nem volt semmi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

light00
Köszi-köszi isten vagy!!44 Az a másik rohadt nem töltött be :C

Sheltem
Itt a cgi trailer gyerekek:

http://www.youtube.com/watch?v=aUXoekeDIW8

Minõségért nem lebaszni...! Most ez van.

http://www.youtube.com/watch?v=aUXoekeDIW8

light00
Sép szép, mndössze annyi a baj vele, hogy ekkora térben nem fogsz annyi egységet átlátni. Vége a jo nagy tombolásoknak :C
😄DDD

Sheltem
3:50 - Blizzard has not yet announced a release date for StarCraft 2.

Azaz még nincs dátum..

shala
linkelj amit tudsz

Sheltem
http://gall.dcinside.com/list.php?id=game1&no=127700&page=1

Újabb fos minõségû shot...ha majd megunjátok szóltok és leállok 😊

Sheltem
Amit már most le lehet szûrni a hosszú ignes blogleírásból, hogy többszáz egységnél sem volt érzékelhetõ *slowdown* azaz belassulás...
Azaz(mint ahogy mindig lenni szokott a kedvenc blizzardunknál) most sem kell majd erõmû a futtatásához remélhetõleg.

Sheltem

Lammer
addig megreggelizek ^.^

---
(KicsiLight mek kuzs <#vigyor3>, inkabb gyakorolj mert a rep siralmas 😄DDD)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

grayfox
Van isten 😊 Végre újra bnet geek leszek ^^

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Sheltem
Mivel eddig mindennap 9:00 kor updateltél a www.blizzard.com ot ezért érdemes lesz mindjárt nézni a nyitóoldalt...14 perc.

light00
Te itt? mi van veled? 😄

berlinboy6329
N ez az!Én is várok rá,hogy bufferelje,de legalább 5 perce tölt,és megvan 5 mp kb.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sheltem
Amint lesz videóanyagom feltöltöm és kilinkelem.

Sheltem

light00
elmondaná valaki, hogy ugy 10mp után mért fejezödik be? annyi lenne az egész?

shala
az uj blizz anime mindent ver !!

Lammer
vard meg mig lebuffereli az egeszet... akkor nem fog akadni en is ugy teszek 😄

light00
nekem is félpercenként beakad. Gondolom ezrek most ezt nézik 😄

Lammer
huha ez brutal lesz, videot meg nem inditottam .)

berlinboy6329
Ó,hogy milyen irdatlanul lassan tölti be a videót.

Sephi
Tolsd mar fel valahova nekem nem akar menni a kurva eletbe!

3:23 - now showing terran and protoss fight - marines and zealots clashing on the ground - mothership and battle crusers in the air - framerate seems relatively stable as more units stream in - hard to tell - about 100 units on screen right now - a few of the new protoss units just came in - nuclear launch detected warning - every unit on screen destroyed - three nukes were launched at once - then zergs rush in and spell "GG" while turning into suicidal bombs.

protoss mothership - can only have 1 at a time - cost big resources - special abilities include timebomb that slows all enemy missiles inside - shows terran missle launcher shooting in projectiles that stop in the field before they reach the ship - when field ends missiles drop the ground - planet cracker attack - giant lasers stream from ship to ground - ship can be moved around while planet cracker laser is active - the ship looks like a metallic, triangular sand dollar - mothership can create a black hole anywhere it wannts to - creates distortion that actually sucks ships in and destroys them - in the demo the black hole destroyed four terran battle cruisers in about ten seconds.

Sephi

light00
videjok...

light00
wáááá képeeeeeeeeeeeeeeek ...

Sheltem

shala
milyen lassan terjednek a képek meg videok meg ilyenek <#shakehead>

light00
3:26 - Showing another video of "things to come." concept art for SC2 - zerg landscapes - ruined terran structures - freen filds - SC2 looks, at least visually, strikingly similar to SC1 - both in unit and map designs. Now showing a giant rush of zerglings - probably over 100 of them, swarming with no slowdown - mroe character art - finishes with the StarCraft II logo.

CSakhoyg énis hozáadjak valamit 😄

Sheltem

Sephi
Jah 😄

shala
OMG, van isten, van isten !!

Azt hiszem ujabb buntetesnek nezunk elebe😊

Sheltem