StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
igen, de ahhoz mákolni kell a scouttal, és nem szabad, hogy az elején szopasson pylonnal. Ezen kívül egy close position se árt, mert a nagyobb mapokon nagyon lassú az utánpótlás (amit fel is szed ügyesen a phoenixszel, ha a nagyobb armyt már kinyírta), lingeket meg probe húzással és pár zelával vissza tudja verni. Szal bonyolult dolog ez, inkább szerencsén múlik, hogy vissza tudom-e verni vagy sem...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Nem szokott mûködni, mivel ha megindulsz, abban a pillanaban befejezi a fõnix pumpálást és fossa a sentry stalker combot és be nem mész, fõleg ha van 1-2 cannon is, márpedig van, mert azzal indít.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
esetleg roach-csal vegigverni a bazisait kozben, es nem foglalkozni a phoenix-szel? elvileg a toss nagyobbat fog szopni, mer o epuleteket is veszit

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hegi90
nem lehet idõben kihozni eleget 😞

még nem igazán jöttem rá, hogy mit lehet csinálni egy alaposan kivitelezett phoenix harrass ellen. Amúgy az a furcsa, hogy kevesen használják...

j0nNyKa
johat vicceltem, phoenix-szel nehez zergkent mit kezdeni, tudom
hydra gondolom tul lassu, spore meg tul kotott

muta esetleg? marmint persze 1 phoenixre jusson vagy.. 6 muta

Hegi90
phoenix ellen a queen nekem mineral pocsékolásnak tûntek eddig.

j0nNyKa
mass queen 😄D

meg ne kerdezd, hogy utana mit csinalsz a zealottal, mert nem tudom 😄

Hegi90
ezen gondolkoztam én is

antgecc
Ez az egység sztem ultragáz. Nemhogy a minerált blokkolja, de még a spore-t is lefogja??? Akkor mégis hogy védekezzek a void+fõnix combó ellen, ha még hoz egy ilyet is??!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
majd meglátjuk.

jah sry , elírtam már nem vettem észre😊

SC2.hu s fórumon is többen írták , hogy ezek alapján úgy tûnik terran lesz a leggyengébb , én is kezdem úgy érezni ,hogy az igazi terran upgrade hiányzik, a protoss replicant nekem egy nagyon felesleges egységnek látszik mert túl drága , meg többen említik ,hogy szerintük már nagyon gagyi a transformerses robot style a terrannal na errõl itt mi a vélemény ?😄

antgecc
corruptOr

corrupter ability , hydra speed upgrade , baneling tuning már jöhetne ma a kieg 😄

lolSL

DarkHorSe
Helloin pre ingiter nerf, meg 5secel tovabb epul a baracks?

Swedish people are albino monkeys

Klemice
mi volt ez a terran nerf srácok? nyár óta nem játszottam nem vagyok képben

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

nestea úgy megalázta mvp-t,mintha egy bronze playerrel játszott volna kb

How much can you take,before you snap?

Ma este nem, de holnap én pl benne lennék.

Muki100
Ha van rá jelentkezõ végülis lehetne.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Prince of Máté
A Hots-ot kicsit félretéve, mit szólnátok egy SG 4v4hez ma este?

j0nNyKa
egeszen pontosan kap egy spellt, amit ellenseges epuletre lehet kasztolni, es amig "hanyja lefele" az epuletet, addig sebzi folyamatosan, es 1-essevel generalja a mineralt

antgecc
mineral szopó spellje lesz...

Hegi90
corruptor akkor hogyan is változik?

Érdekes lesz ez a kieg. Sokkal kevesebb változtatásra számítottam, de ahogy olvasom némelyik külföldi fórumot, mások is. Egyelõre mondjuk az nem világos teljesen hogy ez jó vagy rossza lesz, de inkább kellemesnek érzem.
Ami zerget illeti, early game gyakorlatilag változatlan, csak Lairtõl vannak új dolgok, T3 meg érintetlen Ultrát leszámítva, ami mondjuk végre talán használható lesz.
Overseert viszont nagyon sajnálom, eléggé védtelen lesz zerg timed DT rush ellen, vagy raksz spore-t mindenhova vagy véged, nem lesz túl toleráns a játék ezügyben. Kíváncsi leszek ebbõl mit szûrnek majd le beta alatt.
A kampány meg jónak tûnik, a végére szerintem (mármint 3 rész végére) szerintem lesz egy össznépi összeborulás és egyszer összeállunk a Hybridek ellen jellegû dolog, Kerrigan már ugye nem full zerg így még akár együtt is lehet majd velük mûködni 😊

j0nNyKa
phoenix eddig sem anti air volt a gyakorlatban, hanem harass egyseg (/support, pl. tankokat felkapkodni), az megmarad

tempest ugy tunik, mindent szetkap, de ezt majd a damage type-ok / damage numberek elaruljak

edios
tempest amúgy void rayeket is szétkapja? mert akkor phoenix elég feleslegessé válna

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

j0nNyKa
hat, tank ellen igy hirtelen "out of my head": chargelot, blink stalker, colossus, phoenix, dark templar

illetve valamelyik patch ota a sentry pajzs is durvabb tank ellen, ha jol emlekszem

edios
oks, hát elhiszem, hogy van ilyen. én mondjuk játék elején egyértelmûen zergling rushtól félek legjobban (high silver - low gold), és replayekbõl is az jött le, hogy zerg mobilisabb, agresszívabb játékot tesz lehetõvé, valamint elég sokszor találkoztam a "turtle match" fogalommal TvT-nél.

de mind1, nekem alapvetõen tetszenek a HotS változtatások, toss játékosként szinte mindig az a bajom, hogy terran befalazza magát siege tankokkal, és nem tudok mit kezdeni vele.

😄😄😄 jah ez is csak a nerfnek köszönhetõ most majd jön a protoss op ciklus és végül lehet a zerg op csak az utolsó kiegben jön. vagy minden rész kap + 1 kieget és 6 részes lesz a játék😮OO és akkor nem 30 hanem 60 ezer forintot ér majd a frencsájz😄

Hegi90
most, hogy nerfelik a terránt? 😄

csak hülyéskedek

jól gondoltad így értettem, amúgy én is emiatt hagytam itt a topikot athene meg a terran op miatt olyan szánalom hülyeségek voltak ezek😄 de most már legalább emelkedik a színvonal.

j0nNyKa
gyakorlatban sokszor a terranok agresszivabban jatszanak (dropok, early marine push, helion, stb.), mint a zerg (sokaig csak queen es spine crawler)

szerintem igy ertette, merthogy ennek alapvetoen forditva "kellene" tortennie

en pl. mar egy csomo ideje nem kaptam egy jo agressziv ling/bling pusht, vagy egy roach pusht, pedig az inkabb "zerges", mint queennel meg spine-nal bevedekezni (ami viszont 10 meccsbol 9)

Hegi90
érthetõ <#nevetes1><#eljen>

j0nNyKa
oszinten?

mindig nyomon kovettem a topicot, de amikor az athene videoi voltak a tema, meg amikor heti rendszeresseggel a "terran op, sirjunk mert a zerg gyenge" hszek ismetlodnek, nem ereztem, hogy erdemben hozza tudok szolni a dolgokhoz

mostansag jobban elokerultek a profi meccsek, streamek, videok, ezekkel mar inkabb lehet mit kezdeni, szivesebben olvasok roluk / szolok hozzajuk

am elég furcsák az új egységek nekem is 😄 de meglátjuk mi sül kibelõle nekem kb komplett balance csere 😄

edios
terran játékmenet sokkal defenzívebb stílusú, mint a zerg. siege mode, bunker, befalazás.
nem vagyok biztos benne, hogy ez egyáltalán vita téma-e.

Hegi90
Amúgy köszi a leírásokat, hogy-hogy nem láttunk még a topikban? 😊

Cef-et, Magh-ot se.

Azt mondták régebben, hogy egy kiegészítõ áráért fogják adni, tehát ha a WOL 13 volt, akkor ez olyan 8-10 között lesz valahol. De rosszabb esetben 11-re tippelek, majd meglátjuk.
DarkHorSe
Enis ma azt csinaltam, de protoss eddig nem fogta meg 😄 Ilyen fun build

Swedish people are albino monkeys&#65279;

j0nNyKa
en szoktam 6rax marine rasst csinalni, azt tudom neked elmondani, amivel azt megfogtak mar:
- sok zealot
- kizar sentryvel a bazisrol addig, amig nincs eleg stalkere, hogy elpicsazzon

ez a 2. eleg mukodokepes mivel egy ido utan o jobban erosodik (mondjuk 4 gate-bol), mint en a 6 raxbol, igy vissza kell fognom magam -> ezutan meg persze alap reakcio a colo

Igazából az árára leszek kíváncsi vajon a kieg is 13 k lesz:d

DarkHorSe
protoss mit tud csinalni 6 racks ellen?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

j0nNyKa
jol le lett nerfelve, es raadasul ramondtak, hogy buff, ugyhogy szerintem maradsz zerg 😄

Én zergre álltam át terranról anno mert zerg defensivebb volt mint terran sokan mondtak,hogy hülyeség de valahogy így éreztem 😄 úgy látom nem csak én gondolom így de most is terranon gondolkodom csak reapert szeretném egy kicsit felturbózva vissza kapni.

Hegi90
én a kieg után lehet átállok a protossra. Kb pont olyan stílusú játékélmény lesz vele játszani, mint amiért anno a zerget választottam...

Esetleg random.

j0nNyKa
ugye? de meg talan annyira akkor sem, mert szerintem minden terran rusholni fog a factoryKra, hogy mielobb kezdhesse a mech playt

igy, hogy nem lesz bio egyseg, es a colo ellen is picit felkeszultebb, szerintem annyira starportot sem fogunk latni.. factory factory hatan, es kesz

jah érdekesek a dolgok így a videó alapján protoss lesz most a fõ op végre nem a terran és ezután jön a protoss kieg jesszus mi lesz akkor 😄

Hegi90
terran bio-t zvt-ben szerintem csak bunker cheese-nél láthatunk majd 😄